Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

κ γω ειμαι υπερβολικη στις αντιδρασεις μου οταν απογοητευομαι!!!ομως δεν πρεπει να απογοητευομαστε για παντα!!ετσι??συνεχιζουμε!!τουλαχιστον στη δουλεια σου θα εχεις ζζησει δυσκολες καταστασεις κ εσυ δινεις ελπιδα σε τοσα παιδια κ βοηθεια!!!εισαι δυνατη!!σηκω ρε γιγαντα!!μη πεφτεις!!μπορεις να τα καταφερεις γλυκια μου!!εχεις μεγαλη δυναμη!

Σοφούλα έχει δίκο η πρόεδρος!

Οι δύσκολες στιγμές είναι για όλους!

Δεν πειράζει να πέφτουμε, επιβάλλεται να σηκωνόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφούλα έχει δίκο η πρόεδρος!

Οι δύσκολες στιγμές είναι για όλους!

Δεν πειράζει να πέφτουμε, επιβάλλεται να σηκωνόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάποια κοπέλα, νομίζω η μπούκι, έλεγε πως όπως όταν έχουμε παιδιά κάνουμε τα πάντα για αυτά, ε, έτσι οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για αυτά μέχρι να τα συλλάβουμε. Κι είναι πολύ σωστό αυτό...οπότε πρέπει να είσαι δυνατή, αισιόδοξη, και να επιμένεις για το μωράκι που θέλεις...

6237481d19.png

Κάποια κοπέλα, νομίζω η μπούκι, έλεγε πως όπως όταν έχουμε παιδιά κάνουμε τα πάντα για αυτά, ε, έτσι οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για αυτά μέχρι να τα συλλάβουμε. Κι είναι πολύ σωστό αυτό...οπότε πρέπει να είσαι δυνατή, αισιόδοξη, και να επιμένεις για το μωράκι που θέλεις...

Πολύ σωστό αυτό!!!

Μπράβο στη μπουκίτσα!

Διαφημίσεις

Πρόεδρε τι κάνεις???

Τα παιδάκια σου καλά είναι?

Πολύ σε ζηλεύω που χιονίζει!!

Κι εδώ έχει αρκετούτσικο κρύο αλλά για χιόνι ούτε λόγος!

καλα ειμαι κουκλα.κοιμουνται τα μικρα με ζαλισαν ολη μερα:tongue: σας στελνω χιονιιιιι!!!:tongue::tongue:

ετσι ακριβως!!εγω ειχα σε 6 μηνες 2 αποβολες.επεσα ναι εκλαψα απογοητευτικα ειπα τερμα!αλλα μετα σηκωθηκα κ λεω οχι!μπορω να κανω παιδι!!!εκανα ενεσεις προγεστερονης οταν ημουν εγκυος στην μεγαλη.πριστικα εγινα σαν βοδι αλλα δε με ενοιαζε!!ειχα τον στοχο μου!πρεπει να μην εγκαταλειψεις τον στοχο σου!!

Holy Diver

ναιιιιι ολες μαζιιι κ κανονιστε μην επειδη θα ειστε ολες βολεμενες το 2015 που θελω τριτο κ δε μπαινετε!θα σας φαωωωωωωω!θελω να γκρινιαζω κ γωωωωωωω εεεεε αντεεεεεεεεεε!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

ναιιιιι ολες μαζιιι κ κανονιστε μην επειδη θα ειστε ολες βολεμενες το 2015 που θελω τριτο κ δε μπαινετε!θα σας φαωωωωωωω!θελω να γκρινιαζω κ γωωωωωωω εεεεε αντεεεεεεεεεε!!!

Καλέ τι λές?? Έτσι θα σε αφήσουμε εσένα?? Είναι ποτέ δυνατόν??? Χιχιχιχιχι, άλλωστε κι εγώ τρία θέλω να κάνω, πρώτα ο Θεός, οπότε θα μπαινοβγαίνω εδώ για πολλά χρόνια ακόμα...

6237481d19.png

Καλέ τι λές?? Έτσι θα σε αφήσουμε εσένα?? Είναι ποτέ δυνατόν??? Χιχιχιχιχι, άλλωστε κι εγώ τρία θέλω να κάνω, πρώτα ο Θεός, οπότε θα μπαινοβγαίνω εδώ για πολλά χρόνια ακόμα...

κανονιστε αμα με αφησετε θα ειστε μεγαλες γαιδαρες κ μουλαρες μη πω!:rolleyes::tongue::lol:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...