Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, να στείλεις τον αντρούλη να σου φέρει, ή το πεθερικό (που από ότι καταλαβαίνω δεν σου χαλάει χατίρι), τώρα που είσαι εγκυούλα διακαιούσαι όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολη την προσοχή τους...

καλε δεν προλαβαινω να ζητησω κατι και τρεχουν εχει πολυ γελιο το πεθερικο με παιρνει καθε πρωι και με ρωταει τι θελω!!!!!!!!!!!!! της λεω αυτο που ερχετε στο μυαλο και μετα απο λιγες ωρες παιρνει τον γιο της και λεει ελα πουλακι μου ετοιμα τα εχω και καμια φορα της λεει ο δικος μου ρε μανα σε λιγο εχω δουλεια και του βαζει κατι φωνες ελα να το φαει το κοριτσι ζεστο και τετοια χαχαχαχα ο δικος μου βραζει αλλα δεν το δειχνει!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

καλε δεν προλαβαινω να ζητησω κατι και τρεχουν εχει πολυ γελιο το πεθερικο με παιρνει καθε πρωι και με ρωταει τι θελω!!!!!!!!!!!!! της λεω αυτο που ερχετε στο μυαλο και μετα απο λιγες ωρες παιρνει τον γιο της και λεει ελα πουλακι μου ετοιμα τα εχω και καμια φορα της λεει ο δικος μου ρε μανα σε λιγο εχω δουλεια και του βαζει κατι φωνες ελα να το φαει το κοριτσι ζεστο και τετοια χαχαχαχα ο δικος μου βραζει αλλα δεν το δειχνει!!!!!!!!!

Ειδεεεεεςςς, τι λέγαμε χθες?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Πωωωωωωωωωωωωωωω τέλεια ρε!!Η καλύτερή σου!!!Φοβερό το πεθερικό δεν το συζητάμε!!!!!Μπράβο τους, έτσι πρέπει!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Πωωωωωωωωωωωωωωω τέλεια ρε!!Η καλύτερή σου!!!Φοβερό το πεθερικό δεν το συζητάμε!!!!!Μπράβο τους, έτσι πρέπει!!!!

ναι ρε αντε κοριτσακι να διαβασεις και εσυ θα τα πουμε το βραδακι φιλακια στα μαγουλακια

ttc72e7.aspx

Μεχρι να βγεις απο το μαιευτήριο ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ θα είσαι. Μετά εντάξει θα σου παρει άλλος/αλλη την θεση. Λογικοοοοο

αλλα το καλυτερο απολα ειναι οτι ο δικος μου βραζει χαχαχαχα αλλα δεν τολμαει να εκδηλωθει ασε στιγμες αποιρου καλους χαχαχα

ttc72e7.aspx

Κοριτσακιιιι, που ήσουν?? Καλησπερα, όλα καλά. Η μπουκιτσα μας αδιαθέτησε τελικά.

asta eixan erthei ta petherika pikra htan alla ok figane twra kata ta alla ola kala mporw na pw para poli kalaaaaaaaaaaaaaaaa:tongue::tongue::tongue::tongue: krima gia thn boukie k to eixa pistepsei oti htan alla den peirazei ton epomenw mhna

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

αλλα το καλυτερο απολα ειναι οτι ο δικος μου βραζει χαχαχαχα αλλα δεν τολμαει να εκδηλωθει ασε στιγμες αποιρου καλους χαχαχα

Και ακόμα δεν έχει δει τίποτε, έχει να τραβήξειιιιιιιι. Δεν πειράζει ας τραβαν και αυτοι τίποτε, μόνο εμεις???

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...