Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

25 μερες κυκλο κ τελευταια περιοδο 05/12

12 με 18 ειναι οι γονιμες.ωορηξια εχεις στις 16-17 απλα το σπερματοζωαριο ζει 2 μερες γιαυτο οι γονιμες αρχιζουν πιο μπροστα κ το ωαριο ζει 24 με 36 ωρες γιαυτο κ η μια μερα παραπανω,

Holy Diver

:(:(:(

την Δευτερα σας υποσχομαι νεοτερα. οτι κι αν ειναι ....

για να δουμε κυρια μου ειτε κανεις ειτε δεν κανεις την υποστηριξη θα την εχεις απο ολες μας απλα να μην σε πειραξουμε και εμεις λιγο????? μας εχεις αλλαξει την πιστη !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

για να δουμε κυρια μου ειτε κανεις ειτε δεν κανεις την υποστηριξη θα την εχεις απο ολες μας απλα να μην σε πειραξουμε και εμεις λιγο????? μας εχεις αλλαξει την πιστη !!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ξερω ρε κοριτσια...δικαιο εχετε...σας εχω βγαλει το λαδι...

που να μεινω κι εγκυος τι εχετε να παθετε!! χι χι χι χι χι

Διαφημίσεις

το ξερω ρε κοριτσια...δικαιο εχετε...σας εχω βγαλει το λαδι...

που να μεινω κι εγκυος τι εχετε να παθετε!! χι χι χι χι χι

μωρε μεινε εσυ να γινουμε πολλες και χαλαλι σου

ttc72e7.aspx

12 με 18 ειναι οι γονιμες.ωορηξια εχεις στις 16-17 απλα το σπερματοζωαριο ζει 2 μερες γιαυτο οι γονιμες αρχιζουν πιο μπροστα κ το ωαριο ζει 24 με 36 ωρες γιαυτο κ η μια μερα παραπανω,

βεβαια 05/12 που αδιαθετησα αυτο το μηνα ηταν 2 μερες νωριτερα απο το κανονικο - δηλαδη αδιαθετησα στις 23 μερες κ οχι στις 25... αυτο παιζει ρολο;:confused:

tNsQp2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

βεβαια 05/12 που αδιαθετησα αυτο το μηνα ηταν 2 μερες νωριτερα απο το κανονικο - δηλαδη αδιαθετησα στις 23 μερες κ οχι στις 25... αυτο παιζει ρολο;:confused:

συμφωνα με τις 5/12 το μετρησα.οχι δε παιζει ρολο οταν μιλαμε για μια σπανια αποκληση 1-2 ημερων.αλλωστε γενικα εχεις σταθερο κυκλο

Holy Diver

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...