Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Ει Μαιρούλα μην νευριάζεις γλυκιά μου, θα ψάνεται η κουκίδα σου, θα λέει : τί έπαθε αυτή και κάνει έτσι?

Καλο μας έσωσες μάλλον θα την ηρεμησει αυτό.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα για να σε δω και σενα αμα θα ερθει η ωρα σου ποσο θα μας σκασεις??????????????????????

Σιγά μην μας σκάσει, κάθε μέρα χοριακή θα κάνει

Ετσι ετσι βάλτες στην σειρά. Ναι ΄Μαιρη, έχεις δίκιο Μαιρη, τι γλυκια που εισαι Μαίρη.... ολα καλά Μαίρη

χαχαχαχαχαχαχαχα οκ μου περασαν τα νευρα εσεις εχετε γινει το φαρμακο μου πρωι μεσημερι βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα για να σε δω και σενα αμα θα ερθει η ωρα σου ποσο θα μας σκασεις??????????????????????

ναι καλα που θα ας σκασω....διαβασε αυτο που εκανα ποστ νωριτερα :tongue:

εγω να φανταστεις μια φορα πριν χρόνια...που δεν ηξερα την τυφλα μου....μη γελασετε.....ειχαμε επαφη σε καραγονιμη μερα το βραδυ και το πρωι παω σε ενα μικροβιολογικο να κανω χοριακη....την κανω....μου λεει η κοπελα ποτε περιμενετε?....της λεω τι ειχε συμβει και εσκασε στα γελια....μα μου λεει κυρια μου δεν θα δειξει τπτ τωρα η εξεταση που κανατε χαχαχαχχαχχαχαχαχαχ

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

εγω να φανταστεις μια φορα πριν χρόνια...που δεν ηξερα την τυφλα μου....μη γελασετε.....ειχαμε επαφη σε καραγονιμη μερα το βραδυ και το πρωι παω σε ενα μικροβιολογικο να κανω χοριακη....την κανω....μου λεει η κοπελα ποτε περιμενετε?....της λεω τι ειχε συμβει και εσκασε στα γελια....μα μου λεει κυρια μου δεν θα δειξει τπτ τωρα η εξεταση που κανατε χαχαχαχχαχχαχαχαχαχ

Το είπα εγω κοριτσάρα μου πιο πριν δεν υπάρχει περίπτωση να μας σκάσεις, ξέρεις εσυ πουρνο πουρνο χοριακούλα

Θα έπρεπε να σου εβγαινε αμέσως..Χρείαζεται και σκέψη?????

Μωρε μου βγαίνει ένα αυθορμητα αλλά λέω μην παρεξηγηθείς. Αλλα δεν νομίζω "ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ" :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Εντάξει, αφού δεν ήξερες, τί να κάνεις η γυναίκα?

6237481d19.png

Το είπα εγω κοριτσάρα μου πιο πριν δεν υπάρχει περίπτωση να μας σκάσεις, ξέρεις εσυ πουρνο πουρνο χοριακούλα

αμα θέτεεεε.....πεταγομαι και τωρα μια στα γρηγορα :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

χαχαχαχαχα εισαι τελειως τρελη!!!!!!!!!!!!!!! μισο παω να φαω ενα σπανακοπιτακι που εστειλε το πεθερικο και ερχομαι

Σε προσέχει βλέπω το πεθερικο, τυχερούλααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...