Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα!!!!!!!!!!!! ηρθε μεσα αρχιζε να φωναζει μου χαλασατε το πσ και απο την ωρα που το πηρα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ και αλλα τετοια κουλα αφου τον αφησα και φωναξε πηρα το πσ το εβαλα στο δικο μου ολα μια χαρα και τι γυρναει και μου λεει το ΖΟΝΤΟΒΟΛΟ???????????γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ αααααααααα παιζει σε εσας??????? δεν μου λετε κυρια μου παιζει ρολο που εχουν κοψει το τηλ στο σπιτι??????????????????????? τον γ.......ς η δεν τον γ..........ς κυριε προεδρε???????????????

Βρε το ζωον!!!! Τι τραβας και εσύ με την τεχνολογία και τα ζωα που την χειρίζονται..

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Ήρεμα μα'ιρη μην ασχολείσαι με τον καθένα εσύ μείνε ήρεμη....Σας αφήνω πάω να παίξω μακουιν με τον μικρό μου.Θα σας ενημερώσω...

φιλουρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ttc72e7.aspx

Φυσικά δεν το συζητάμε, αν κρινεις απο την Αγγελικη, καταλαβαίνεις τι αγορές κάνει... :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

μπουχαχαχ αχαχα χαχ αχαχαχα οκ θα με πετάξουν έξω με τις κλωτσίεςςςςςςςςς πω πω..!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλε δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα!!!!!!!!!!!! ηρθε μεσα αρχιζε να φωναζει μου χαλασατε το πσ και απο την ωρα που το πηρα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ και αλλα τετοια κουλα αφου τον αφησα και φωναξε πηρα το πσ το εβαλα στο δικο μου ολα μια χαρα και τι γυρναει και μου λεει το ΖΟΝΤΟΒΟΛΟ???????????γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ αααααααααα παιζει σε εσας??????? δεν μου λετε κυρια μου παιζει ρολο που εχουν κοψει το τηλ στο σπιτι??????????????????????? τον γ.......ς η δεν τον γ..........ς κυριε προεδρε???????????????

αμα ειναι μανουλομανουλο....του δινεις και καταλαβαινει...αλλιως του δινεις το πσ για εκει που ξερει :tongue::tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ήρεμα μα'ιρη μην ασχολείσαι με τον καθένα εσύ μείνε ήρεμη....Σας αφήνω πάω να παίξω μακουιν με τον μικρό μου.Θα σας ενημερώσω...

Φιλια πολλα και στον μικρούλη

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Φυσικά να μας ενημερώσεις..Και η προσφορά για τα τεστ ισχύει ;) μακιαααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Βρε το ζωον!!!! Τι τραβας και εσύ με την τεχνολογία και τα ζωα που την χειρίζονται..

ασε ρε φιλεναδα μονο που δεν με εδειρε ο μ.........πιτουραςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

δωστου κ ενα φιλακι απο εμας !!!

καλα να περασετε :D:D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αμα ειναι μανουλομανουλο....του δινεις και καταλαβαινει...αλλιως του δινεις το πσ για εκει που ξερει :tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι ο σαβουρης τι να μας πει τρομαρα του μετα αρχισε τα συγνωμη και τα συγνωμη το ζουδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...