Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ναι δεν έκανα κάτι ακόμα γιατί ακόμα πιστεύω ότι θα αδιαθετήσω αυτόν τον μήνα όσες επαφές κάναμε ήταν στις θεωρητικά μη γόνιμες μέρες μου μιας και θα αρχίζαμε προαπάθειες από αυτόν τον μήνα...για αυτό δεν ελπίζω ακόμα τίποτα...θα αδιαθετήσω αλλά πότε;;;

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΦΥΣΙΚΑ Ε?????? παιδι μου πηγαινε γρηγορα για χωριακη...ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ κανεις λάθος!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οκ αντε γιατι τα εχω παρει με εναν μ............... ηρθε και με συγχησε το ζοντοβολο!!!!!!!!!!!!!!!!! αη στην ευχη πια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ααα δεν ντρεπεται, τι σου έκανε κοριτσάκι μου??

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

καλα αφου ξεκολλησε δες τι σου εγραψα πριν :tongue:

====================================================

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Angelikig viewpost.gif

Julaki Μου!! Σέυχαριστώ πολύ που πιστέυεις σε μένα ελπίζω να μην σε απογοητεύσω και σένα..όχι τίποτα άλλο είπαμε .. πρεπει να πάρω το αίμα μας πίσω!!! Πάντως με τις ώρες μου είμαι...αλλες στιγμές είμαι σίγουρη και άλλες λέω πάει θα ερθει...¨οτι να'ναι δηλαδη..

================================================

πφφφφφ...άντε πάλι τα ίδιαααααααααααααααα .....καλέεεεεεεεεεεε μηπώς πήγες να κανεις το ληγμενο τεστ και τελικα το εφαγες ??? :tongue::tongue::tongue:

χαχΑχαχΑ βρε φιλενάδα εντάξει έχετε δίκιο δεν το ξαναλέω ποτέ αυτό τέλος!!!

Πλάκα πλάκα ότι βρώ μπροστά μου τρώω τελευταία!! Θα γίνω φάλαινα στο τέλος!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ναι δεν έκανα κάτι ακόμα γιατί ακόμα πιστεύω ότι θα αδιαθετήσω αυτόν τον μήνα όσες επαφές κάναμε ήταν στις θεωρητικά μη γόνιμες μέρες μου μιας και θα αρχίζαμε προαπάθειες από αυτόν τον μήνα...για αυτό δεν ελπίζω ακόμα τίποτα...θα αδιαθετήσω αλλά πότε;;;

καλε πηγαινε κανε μια χοριακη το πολυ πολυ να χασεις 30 εουρακια τι το πεδευεις?????????????????

ttc72e7.aspx

Εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ!!! Θα μείνεις απο μόνη σου και θα πεις κ 1 τραγούδι..ορίστε μας...δεν θέλω ηττοπάθειες ..!!! :tongue:

Οχι ρε σου φαίνομαι ηττοπαθης? Απλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν με νοιάζει για δεύτερο έχω το θαυματάκι μου και μου αρκει.

Διαφημίσεις

μου φαινεται κ εσυ μυριζεις μωρουδιλα.....για κανε μια χοριακουλα..δεν χανεις τπτ ;).....ελααααααα ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Οχι ρε σου φαίνομαι ηττοπαθης? Απλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν με νοιάζει για δεύτερο έχω το θαυματάκι μου και μου αρκει.

Σιγά μην μου φαίνεσαι ηττοπαθής ούτε κάν!! Εισαι φοβερό άτομο και σε πάω με 10000000 !!!!!!!!!!! Απλά ποτέ μην λές ποτέ αυτό!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

θα δούμε μέχρι το πρωί θα ξέρω!

Να σου στείλω ένα τεστακι απο το σπίτι που τα έχω εύκαιρα???

(Μερικές κακες γλώσσες θα πουν οτι ειναι ληγμένα μην της ακούσεις) χαχαχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

μου φαινεται κ εσυ μυριζεις μωρουδιλα.....για κανε μια χοριακουλα..δεν χανεις τπτ ;).....ελααααααα ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ :tongue:

Καλώς την ανυπόμονη.

Διαφημίσεις

οκ αντε γιατι τα εχω παρει με εναν μ............... ηρθε και με συγχησε το ζοντοβολο!!!!!!!!!!!!!!!!! αη στην ευχη πια!!!!!!!!!!!!!!!!!

bREATH INNNNNNNNNNNNNNNN....breath Outttttttttttt......ohommmmmmm

ελα μανουλα μη μου συγχιζεσαι !!!:D:D:D

Ααα δεν ντρεπεται, τι σου έκανε κοριτσάκι μου??

καλε δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα!!!!!!!!!!!! ηρθε μεσα αρχιζε να φωναζει μου χαλασατε το πσ και απο την ωρα που το πηρα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ και αλλα τετοια κουλα αφου τον αφησα και φωναξε πηρα το πσ το εβαλα στο δικο μου ολα μια χαρα και τι γυρναει και μου λεει το ΖΟΝΤΟΒΟΛΟ???????????γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ αααααααααα παιζει σε εσας??????? δεν μου λετε κυρια μου παιζει ρολο που εχουν κοψει το τηλ στο σπιτι??????????????????????? τον γ.......ς η δεν τον γ..........ς κυριε προεδρε???????????????

ttc72e7.aspx

δεν τις ακούω τα καλύτερα τεστ είναι της Αγγελικής ακούτε;;;;

Φυσικά δεν το συζητάμε, αν κρινεις απο την Αγγελικη, καταλαβαίνεις τι αγορές κάνει... :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Καλώς την ανυπόμονη.

αυτο με ξεπερναει ...δεν μπορω να της πω τπτ αλλο....

μα 7 ΜΕΡΕΣ?????????????????????????????????....εγω θα ημουν με τα δικα μου δεδομενα 7 μηνων :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...