Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ΧΑαΧαχαΧα εχει δίκιο εδώ που τα λέμε της έχω πρήξει σήμερα μ'αυτο το θέμα!!! Άξιες όλες τους άξιες!!!!!

Μην κάνεις την χαζη :tongue: :tongue:, δεν το λεω γιατι μας έχεις πρήξει, να μας πρήζεις γι'αυτο είμαστε εδώ. Το λεω γιατι άρχισες παλι και θα κολλήσει το σαιτ

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Julaki Μου!! Σέυχαριστώ πολύ που πιστέυεις σε μένα ελπίζω να μην σε απογοητεύσω και σένα..όχι τίποτα άλλο είπαμε .. πρεπει να πάρω το αίμα μας πίσω!!! Πάντως με τις ώρες μου είμαι...αλλες στιγμές είμαι σίγουρη και άλλες λέω πάει θα ερθει...¨οτι να'ναι δηλαδη..

πφφφφφ...άντε πάλι τα ίδιαααααααααααααααα .....καλέεεεεεεεεεεε μηπώς πήγες να κανεις το ληγμενο τεστ και τελικα το εφαγες ??? :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κορίτσια για σας και από το σπίτι...Η αγωνία μου έχει κορυφωθεί...Τώρα πριν λίγο σκουπίστηκα και είδα σαν βλένες χρυσαφί μετά το ροζ από τις 6 το πρωί....ελπίζω σε λίγο να έχω σαφή εικόνα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κορίτσια για σας και από το σπίτι...Η αγωνία μου έχει κορυφωθεί...Τώρα πριν λίγο σκουπίστηκα και είδα σαν βλένες χρυσαφί μετά το ροζ από τις 6 το πρωί....ελπίζω σε λίγο να έχω σαφή εικόνα.

καλώς την !!!!!!!!!!!

τι εννοεις σαφη εικονα???....θα κανεις τεστ????????????????????????????

Διαφημίσεις

Γιατί στο πηγάδι κατούρησες εσύ???????

Οχι καλέ, στο ωραιότατο μπανιο μου με τα παλ χρώματα.

Ααα, εσυ δεν ξέρεις την ιστορία μου έεε? Λοιπόν εδώ βρέθηκα (στο καφε εννοώ) λόγω Moumou. Ειχα παρακολουθήσει την ιστορία της στο parents forum και την ξαναβρήκα εδω. Και επειδή μου άρεσε η τρέλλα του καφέ έμεινα. Δεν περιμενω και ούτε προκειται γιατί ο γιοκας μου είναι με εξωσωματική. Ο άντρας μου έχει σοβαρότατο πρόβλημα με το σπέρμα και για να κάνουμε τον Κων/λη έκανε επέμβαση και πήραν υλικό από τις ορχεις. Το κέντρο δεν μας έδινε πολλές ελπίζες, να καταλάβεις μας μίλησαν μέχρι και για δοτη σπέρματος. Αλλά με την βοήθεια του θεού όλα πήγαν καλά και έχουμε το καμάρι μας. Οπότε άλλη προσπάθεια δεν προβλέπεται.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

εννοώ να έχω αδιαθετήσει αλλιώς μάλλον θα κάνω τεστ είναι σήμερα 7βδομη μέρα καθυστέρησης...

Οκ ...μισο για να καταλαβω..εχεις 7 μερες καθυστερηση...και δεν εχεις κανει τπτ ακομα???

Καλως και τη Μαιρουλα μας ....μμμμ μυριζειιιιι μανούλααααα :P:p:p

Νατα νάτααααα!!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Μην κάνεις την χαζη :tongue: :tongue:, δεν το λεω γιατι μας έχεις πρήξει, να μας πρήζεις γι'αυτο είμαστε εδώ. Το λεω γιατι άρχισες παλι και θα κολλήσει το σαιτ

ΧαχΑχαΧα πλάκα πλάκα ΚΟΛΛΗΣΕ ΡΕ ΣΥ!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ΧαχΑχαΧα πλάκα πλάκα ΚΟΛΛΗΣΕ ΡΕ ΣΥ!!!!

καλα αφου ξεκολλησε δες τι σου εγραψα πριν :tongue:

====================================================

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Angelikig viewpost.gif

Julaki Μου!! Σέυχαριστώ πολύ που πιστέυεις σε μένα ελπίζω να μην σε απογοητεύσω και σένα..όχι τίποτα άλλο είπαμε .. πρεπει να πάρω το αίμα μας πίσω!!! Πάντως με τις ώρες μου είμαι...αλλες στιγμές είμαι σίγουρη και άλλες λέω πάει θα ερθει...¨οτι να'ναι δηλαδη..

================================================

πφφφφφ...άντε πάλι τα ίδιαααααααααααααααα .....καλέεεεεεεεεεεε μηπώς πήγες να κανεις το ληγμενο τεστ και τελικα το εφαγες ??? :tongue::tongue::tongue:

ναι δεν έκανα κάτι ακόμα γιατί ακόμα πιστεύω ότι θα αδιαθετήσω αυτόν τον μήνα όσες επαφές κάναμε ήταν στις θεωρητικά μη γόνιμες μέρες μου μιας και θα αρχίζαμε προαπάθειες από αυτόν τον μήνα...για αυτό δεν ελπίζω ακόμα τίποτα...θα αδιαθετήσω αλλά πότε;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Οχι καλέ, στο ωραιότατο μπανιο μου με τα παλ χρώματα.

Ααα, εσυ δεν ξέρεις την ιστορία μου έεε? Λοιπόν εδώ βρέθηκα (στο καφε εννοώ) λόγω Moumou. Ειχα παρακολουθήσει την ιστορία της στο parents forum και την ξαναβρήκα εδω. Και επειδή μου άρεσε η τρέλλα του καφέ έμεινα. Δεν περιμενω και ούτε προκειται γιατί ο γιοκας μου είναι με εξωσωματική. Ο άντρας μου έχει σοβαρότατο πρόβλημα με το σπέρμα και για να κάνουμε τον Κων/λη έκανε επέμβαση και πήραν υλικό από τις ορχεις. Το κέντρο δεν μας έδινε πολλές ελπίζες, να καταλάβεις μας μίλησαν μέχρι και για δοτη σπέρματος. Αλλά με την βοήθεια του θεού όλα πήγαν καλά και έχουμε το καμάρι μας. Οπότε άλλη προσπάθεια δεν προβλέπεται.

Εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ!!! Θα μείνεις απο μόνη σου και θα πεις κ 1 τραγούδι..ορίστε μας...δεν θέλω ηττοπάθειες ..!!! :tongue:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...