Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Εγώ Αγγελική μου σε έχω σιγουράντζα!!Αφού το νιώθεις-το ένστικτο σου δεν πιστεύω πως είναι λάθος, είχες κι αυτά τα υγρά. Οπότε ακόμα κι αν το κάνεις και σου βγει αρνητικό δεν θα απογοητευτείς, θα το ξανακάνεις την Δευτέρα και θα βγει θετικό :D Οπότε μια χαρούλα!!!! Άντε γιατί πρέπει να εκδικηθείς την παλιοπερίοδο για όλες μας!

Η Σοφουλίνα κορίτσια δεν νομίζω ότι έχει παρεξηγηθεί, απλώς δεν προλαβαίνει να μπαίνει συχνά, ούτε τις προηγούμενες μέρες έμπαινε. Απόκλειτεται να έχει κάτι με εμάς, είναι πολύ γλυκιά κοπέλα...

Julaki Μου!! Σέυχαριστώ πολύ που πιστέυεις σε μένα ελπίζω να μην σε απογοητεύσω και σένα..όχι τίποτα άλλο είπαμε .. πρεπει να πάρω το αίμα μας πίσω!!! Πάντως με τις ώρες μου είμαι...αλλες στιγμές είμαι σίγουρη και άλλες λέω πάει θα ερθει...¨οτι να'ναι δηλαδη..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχου, δεν ξέρω αν ήταν καιρό....

Αλλά ελπίζω κι εγώ να μην έχει παρεξηγηθεί!!

Κοριτσάρες, εγώ φεύγω επιτέλους για σπίτι!

Θα προσπαθήσω να μπω και το απογεύμα από το σπιτάκι μου!!

Φιλια!!

Α, αγγελική, για ό,τι νεότερο, ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ!!!

χαχαχααχχαχα.....ειμαι ανυπομονη :tongue::tongue::tongue:

εγω να φανταστεις μια φορα πριν χρόνια...που δεν ηξερα την τυφλα μου....μη γελασετε.....ειχαμε επαφη σε καραγονιμη μερα το βραδυ και το πρωι παω σε ενα μικροβιολογικο να κανω χοριακη....την κανω....μου λεει η κοπελα ποτε περιμενετε?....της λεω τι ειχε συμβει και εσκασε στα γελια....μα μου λεει κυρια μου δεν θα δειξει τπτ τωρα η εξεταση που κανατε χαχαχαχχαχχαχαχαχαχ

χαΧαχα δεν το έκανες αυτό..δεν μπορεί!!! χαχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ηταν καιρο στο καφε η Σοφουλίνα? Αν ναι δεν θα πρέπει να έχε παρεξηγηθει γιατί προφανως ξέρει πως εκφράζονται οι περισσότερες, οπότε παιζει αυτο που λεει η Julie

Γραφτήκαμε περίπου μαζί στο παλιό παρεντς, νομίζω 1,5 μήνα πριν περίπου. Πιστεύω πως ήταν στενοχωρημένη εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει παρεξηγηθεί. Άλλωστε δεν ειπώθηκε κάτι που θα μπορούσε να παρεξηγήσει, και ξαναλέω, είναι πολύ γλυκιά κοπέλα.

6237481d19.png

Φιλια!!

Φιλια πολλα, καλή ξεκουραση

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Φιλια!!

Να σαι καλά κοριτσάκι μου φιλάκια πολλα πολλάαααααα!!! Και ετοιμάσου είπαμε...Ultrex!! χαχαχα

Φυσικά θα σας ενημερώσω!!!:P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Julaki Μου!! Σέυχαριστώ πολύ που πιστέυεις σε μένα ελπίζω να μην σε απογοητεύσω και σένα..όχι τίποτα άλλο είπαμε .. πρεπει να πάρω το αίμα μας πίσω!!! Πάντως με τις ώρες μου είμαι...αλλες στιγμές είμαι σίγουρη και άλλες λέω πάει θα ερθει...¨οτι να'ναι δηλαδη..

Καλέ τί να με απογοητεύσεις?? Δεν πάμε καλά!! Εγώ πιστεύω στο αρχικό σου feeling, σκ θα μπεις να μας πεις τα νεα???

6237481d19.png

Γραφτήκαμε περίπου μαζί στο παλιό παρεντς, νομίζω 1,5 μήνα πριν περίπου. Πιστεύω πως ήταν στενοχωρημένη εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει παρεξηγηθεί. Άλλωστε δεν ειπώθηκε κάτι που θα μπορούσε να παρεξηγήσει, και ξαναλέω, είναι πολύ γλυκιά κοπέλα.

Ε τότε σιγουρα δεν έχει παρεξηγηθεί. Εντάξει μπορεί να μην θέλει ακόμη να μιλήσει, λογικό, ο καθένας δύσκολες καταστάσεις τις περνά με τον δικό του τρόπο.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Καλέ τί να με απογοητεύσεις?? Δεν πάμε καλά!! Εγώ πιστεύω στο αρχικό σου feeling, σκ θα μπεις να μας πεις τα νεα???

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΩ..μπορω χωρις εσας βρε πια????? :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...