Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Τα τεστ δεν ξέρω αν είναι ληγμένα αλλά μ΄αυτά που λες κοπελιά ένα συμπέρασμα βγάζω: αυτά που παίρνεις είναι σίγουρα ληγμένα...

:tongue:;):eek:

Βρε κούλα μου, μην το ξαναπεις αυτό¨! Ακου να μας απογοητεύσεις!

Δεν είμαστε κριτές! Απλά είμαστε κάποιες που περνάνε τα ίδια και σε νιώθουν!!

Φιλια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα τεστ δεν ξέρω αν είναι ληγμένα αλλά μ΄αυτά που λες κοπελιά ένα συμπέρασμα βγάζω: αυτά που παίρνεις είναι σίγουρα ληγμένα...

:tongue:;):eek:

Βρε κούλα μου, μην το ξαναπεις αυτό¨! Ακου να μας απογοητεύσεις!

Δεν είμαστε κριτές! Απλά είμαστε κάποιες που περνάνε τα ίδια και σε νιώθουν!!

Φιλια!

ΓΕΙΑΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

εεεε ψιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κοπιλιαααααααααααααααααα....αν ησουν άλογο θα ησουν αλόγα στο θηλυκο του πρωτον...και δευτερον αν ησουν αλόγα...τη γ....σες....θα ετρωγες μονο σαννο......και επειδη ΔΕΝ εισαι και τρως κανονικα...και εννιοτε ληγμενα :tongue:...μη λες χαζα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

χΧαΧΑχΑαΧΑ δεν το ειχα δει απο αυτην την οπτική γωνία κοπελιάααααααααα!!! χαχαχα love u :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Ολα ειναι καλά όλα ανθηρά!!!!!!!!! Λοιπόν...σκεφτομαι αυριο το πρωί να το κάνω το τεστακι..και μετά μου μένουν αλλα δυο

αν βγει αρνητικό δεν μασάω και περιμένω μετά ως την τρίτη

ή μήπως ρε σεις να κανω το πρωτο κυριακη πρωι και αν βγει αρνητικό κανω το επομενο την τριτη αν δεν εχω επισκεψεις???

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ολα ειναι καλά όλα ανθηρά!!!!!!!!! Λοιπόν...σκεφτομαι αυριο το πρωί να το κάνω το τεστακι..και μετά μου μένουν αλλα δυο

αν βγει αρνητικό δεν μασάω και περιμένω μετά ως την τρίτη

ή μήπως ρε σεις να κανω το πρωτο κυριακη πρωι και αν βγει αρνητικό κανω το επομενο την τριτη αν δεν εχω επισκεψεις???

Τώρα χωρίς πλάκα, περιμένε να το κάνεις μετα τις 21/12 που περιμένεις, κάνε υπομονη

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Την νύχτα που κοιμάμαι μόνο..!! (Ετσι λέει τουλάχιστον ο καλός μου!!)

πφφφφφ....οχι κοριτσακι μου και τη νυχτα ανυπακουο πρεπει να εισαι.....:rolleyes::tongue::tongue::tongue:;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

η bokieeee που ειναι σημερα καλεεεε???? εμφανιστηκε καθολυ?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Τώρα χωρίς πλάκα, περιμένε να το κάνεις μετα τις 21/12 που περιμένεις, κάνε υπομονη

Σωστή ο Τόνια!!!

Λοιπόν Αγγελικούλα, ξέρεις... τις ίδιες μέρες περιμένουμε. Εχω κι εγώ τις ανησυχίες μου. Αλλά χρειάζεται υπομονή!!!!!!!!!!!!!!!!

Κρίμα δεν είναι να βγει αρνητικό, να απογοητευτείς αλλά τελικά να είσαι εγκυούλα και να φας τζάμπα πίκρα!

Υπομονήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Φιλια!

πφφφφφ....οχι κοριτσακι μου και τη νυχτα ανυπακουο πρεπει να εισαι.....:rolleyes::tongue::tongue::tongue:;)

Αχ δεν κατάλαβες καλά φιλενάδα..εγώ κακό κορίτσι είμαι όσο είμαι ξύπνια και ήσυχο όταν κοιμάμαι... εκείνη την φάση δεν κοιμάμαι...!!!!!;)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...