Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

απο που ερχεται αυτη η περιοδος!!απο την αυστραλια???

Τι να σου πω??? Μάλλον απο την Νεβερλαντ, τώρα που έφυγε και ο Μαικλ Τζακσον θα έχουν και κλειστες τις πόρτες αντε να βγει

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Κακοποίησαν βρέφος πέντε μηνών

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009, 10:00

Με σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα μεταφέρθηκε στην παιδιατρική κλινική ιδιωτικού νοσοκομείου ένα αγοράκι πέντε μηνών.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την μητέρα του και την επιμελήτρια ιδιωτικού βρεφονηπιακού σταθμού.

Σύμφωνα με γνωμάτευση των ιατρών, το ανήλικο υπήρξε κατά πάσα πιθανότητα θύμα κακοποίησης, καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα στα άνω και κάτω άκρα, καθώς και αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Υπάλληλος του νοσοκομείου ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν τον βρεφονηπιακό σταθμό.

Το βρέφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Holy Diver

Κάθε όριο λογικής ξεπερνά αυτό που έκανε η Ruby Lee Medina και ο Javier Gonzalez στο Τέξας. Η Ruby ήταν έγκυος και πήρε φάρμακα για να ρίξει το παιδί. Της προκλήθηκε ομως αιμορραγία και έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κατάλαβαν οτι κάτι δεν πάει καλά οταν τους είπε πως "δεν ξέρει που ειναι το έμβρυο".

Ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία και βρήκε το μακάβριο αυτό εύρημα. Το ζευγάρι είχε βάλει το νεκρό έμβρυο σε ένα κουτί, το είχε τυλίξει σα δώρο και το είχε τοποθετήσει κάτω απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πριν κάνουν αυτό προσπάθησαν να ρίξουν το παιδί στην τουαλέτα και να τραβήξουν το καζανάκι, αλλά δεν είχε "επιτυχία".

τι μλκες κυκλοφορουν ελευθεροι!!!!!!!!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Με σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα μεταφέρθηκε στην παιδιατρική κλινική ιδιωτικού νοσοκομείου ένα αγοράκι πέντε μηνών.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την μητέρα του και την επιμελήτρια ιδιωτικού βρεφονηπιακού σταθμού.

Σύμφωνα με γνωμάτευση των ιατρών, το ανήλικο υπήρξε κατά πάσα πιθανότητα θύμα κακοποίησης, καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα στα άνω και κάτω άκρα, καθώς και αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Υπάλληλος του νοσοκομείου ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ οι γονείς του

παιδιού κατήγγειλαν τον βρεφονηπιακό σταθμό.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!!:mad:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Υπάλληλος του νοσοκομείου ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν τον βρεφονηπιακό σταθμό.

το διάβασα κ εγω το πρωι....:mad::x:x

τωρα λεει : Σε επικοινωνία της zougla.gr με τον διευθυντή της κλινικής κ. Σπυρίδη, το μωρό βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου, ενώ και η αιμάτωμα στο κεφάλι είναι εξωτερικό και θα απορροφηθεί.

παλι καλα το πουλακι μου...

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ρε Δημητρούλα ανατρίχιασα. Τι να πω τώρα για όλους αυτους τους ασυνείδητους. Ασε να μην πω γιατι θα άρχιζω να βρίζω. Γι'αυτο δεν τους θέλω εγω τους παιδικούς, θα μου πεις δεν ειναι όλοι ίδιοι, αλλά άσε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Πω πω φαντάσου αυτούς τους γονείς

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...