Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς το κοριτσι :D

καλα ...εδω τωρα κανω διαλλειματακι ;)

εσυ?...ολα οκ?

Ναιιιι, όλα καλά, Σήμερα εχω και έξοδο με τον αντρούλη μου και ποιος με πιάνει. Καλά έχουμε να βγούμε.... δεν θυμάμαι μάλλον πριν τον Ιουνιο.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

αγγελικη εισαι σε καλο δρομο!!!!μη κανεις κανενα τεστ κρυφα ακομα!!!σε βλεπω ψηνεσαι :tongue::tongue: περιμενε τη δευτερα!!!παντως εισαι σε καλη φαση:D

Χαχαχα λες βρε πρόεδρε?? Τι να πω.. Πάντως εδώ όλα τα κοριτσάκια θέλουν να κάνω τεστ αυριο το πρωί...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

εμενα ελεγε ο μουσακας της μαμας μου και γεμιζε το στομα του!!

οταν εφαγε ομως το μουσακα της δικιας μου μαμας τα ειδε ολα κολληομενα!!!

τι να πω λεει στη μανα μου τωρα? οτι δεν μαγειρευει καλα??

οΟΥΧΙ!! αρκει που το πες σε μενα...

κι οπως μου πε ενας οικογενειακος φιλος,θα παιρνεις φαγητο απο τη μανα σου και θα του πηγαινεις!!!

χε χε χε

χαχαχαχαχχα....παραλιγο να την πατησεις...ευτυχως που εχεις το μουσακα της μανας σου κ εσωσε την κατασταση :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχχα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ναιιιι, όλα καλά, Σήμερα εχω και έξοδο με τον αντρούλη μου και ποιος με πιάνει. Καλά έχουμε να βγούμε.... δεν θυμάμαι μάλλον πριν τον Ιουνιο.

αααα....τι ωραια ?!!!!!...που θα πατε πιτσουνακια?

τι της λετε καλε!!!νωρις ειναι!το clear blue λεει οτι διχνει 4 μερες νωριτερα απο την καθυστερηση .αλλα τι να σου πω!!αντε αφου εχεις μπολικα κανε ενα αμαν!:tongue::tongue:

Holy Diver

Η Τονια μου!!! ΠΟυ εισαι βρε άτομο?????

Που να είμαι επηξα ξαφνικά. Με θυμήθήκαν ολοιιιιι ανα την γη. Ο προϊστάμενος απο την Αίγυπτο, πελάτες απο Κυπρο, Ελλάδα, Πακιστάν. Καλά πολυ international εχω γίνει, φίρμα σε όλα τα μηκη και τα πλατη τσι γης.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

τι της λετε καλε!!!νωρις ειναι!το clear blue λεει οτι διχνει 4 μερες νωριτερα απο την καθυστερηση .αλλα τι να σου πω!!αντε αφου εχεις μπολικα κανε ενα αμαν!:tongue::tongue:

Ε μην της μεινουν και αμανατι!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εχει καβατζα στο συρταρι τεστ???....εεε κανε βρε μανιτσα μου να μην περασουμε κ εμεις ''μαυρο'' σ/κ.....ελααααα ΤΩΡΑ λέμεεεεεεεεε :tongue::tongue::tongue:

εχει καβατζα στο συρταρι τεστ???....εεε κανε βρε μανιτσα μου να μην περασουμε κ εμεις ''μαυρο'' σ/κ.....ελααααα ΤΩΡΑ λέμεεεεεεεεε :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα θα το περασετε αυριο θα το κανει οποια ειναι μεσα θα το μαθει!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...