Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαιρουλα σημερα που φαινεται το σπορακι δεν μου εδωσε....εχω την προηγουμενη !!!!!! και εγω χαμπαρι απο αναγουλες τιποτα!!!!!

παλι καλα γαιδαρες παιδι μου εγω στο προηγουμενο ραντεβου εκανα και τις εξετασεις πριγεννετικου ελεγχου και τριτη θα ξερω η κοιλια μου εχει πριστει ελαφρος και μου ειπε οτι ειναι τα εντερα χορευουν παντος για την ωρα μια χαρα με βρηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πιθανη ημερομηνια τοκετου σου εδωσε????????? εμενα στο περιου 12\8 αλλα σιγουρα θα μου πει στο επομενο οπως και καθε ποτε αλλαζω μηνα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Να σας πω ότι το πρωί που ξύπνησα στις 6 και πήγα τουαλέτα σκουπίστηκα και είδα λίγο ροζ στην χαρτοπετσέτα. Μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει τίποτα άλλο αλλά πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα αδιαθετήσω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

μαιρουλα σημερα που φαινεται το σπορακι δεν μου εδωσε....εχω την προηγουμενη !!!!!! και εγω χαμπαρι απο αναγουλες τιποτα!!!!!

και έτσι να είσαι... να περάσει ο καιρός ήρεμα και χωρίς μία ενόχληση, αναγούλες, ζαλάδες και λοιπά :D

Να σας πω ότι το πρωί που ξύπνησα στις 6 και πήγα τουαλέτα σκουπίστηκα και είδα λίγο ροζ στην χαρτοπετσέτα. Μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει τίποτα άλλο αλλά πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα αδιαθετήσω...

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ δευτερη που μας βαζει στην πριζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχα

ttc72e7.aspx

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΕΛΠΙΖΩ!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

οχι μονο κατι χαπια μου εδωσε τα υπολοιπα την τριτη!!!!με τα εντερα μου εχω και εγω προβλημα αλλα μου ειπε οτι τωρα γινεται η οργανωγεννεση!!!

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

οχι μονο κατι χαπια μου εδωσε τα υπολοιπα την τριτη!!!!με τα εντερα μου εχω και εγω προβλημα αλλα μου ειπε οτι τωρα γινεται η οργανωγεννεση!!!

ωραια τα ιδια μας ειπε αντε μπραβο μπραβο δεν ξερεις ποσο χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...