Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχαχαζα κοριτσια ηρθε ενας και μου ειπε οτι το ηλεκρικο του σκευος (ο υπολογιστης δηλαδη) δεν αναβει και θελει φορματ και να του βαλω αντισπαιρουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς χαχαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχαζα κοριτσια ηρθε ενας και μου ειπε οτι το ηλεκρικο του σκευος (ο υπολογιστης δηλαδη) δεν αναβει και θελει φορματ και να του βαλω αντισπαιρουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς χαχαχαχαχαχαχα

Κάτσε να συνέρθω απο τα γέλια.... Θελω λεπτομέρειες, τι του είπες και το κυριότερο πως μπορεσες (αν μπόρεσες) να κρατηθείς σοβαρή.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

χαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ελυσα τωρα μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Ημουν σίγουρη, δεν την γλιτώνει το πουλάκι μου. Που να ξέρει τι το περιμένει.

χαχΑχαχΑχΑ ρε συ εχω λιωωωσειιιιιιιιιιιιιιι στο γελιοοοοοοοοοοο θα με πεταξουν εξω με τις κλωτσιες σου λέωωωωω χαχαχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

σίγά να μην του έβαζες και αντιδημητριουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς χαχαδχααχαχαχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

χαχΑχαχΑχΑ ρε συ εχω λιωωωσειιιιιιιιιιιιιιι στο γελιοοοοοοοοοοο θα με πεταξουν εξω με τις κλωτσιες σου λέωωωωω χαχαχαχα

Καλά εμένα να δεις. Εκτός απο κάτι ψιλά δεν έχω κάνει τίποτε άλλο, ευτυχώς που δεν έχουμε τίποτε επείγον

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: έχω ακούσει και εγω παρόμια κουλά χαχαχαχχαχαχα

Κάτσε να συνέρθω απο τα γέλια.... Θελω λεπτομέρειες, τι του είπες και το κυριότερο πως μπορεσες (αν μπόρεσες) να κρατηθείς σοβαρή.

εχω συνηθησει τις κοτσανες και ημουν σοβαρη βεβαιως κυριε μου το αφηνετε και βα σας ειδοποιησω μεσ την μερααααααααα χαχαχαχαχα τι εχουν ακουσει αυτα τα αυτια θεε μου!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

εχω συνηθησει τις κοτσανες και ημουν σοβαρη βεβαιως κυριε μου το αφηνετε και βα σας ειδοποιησω μεσ την μερααααααααα χαχαχαχαχα τι εχουν ακουσει αυτα τα αυτια θεε μου!!!!!!!!!!!!!

Και θα βρεις αντισπάιρους μέσα στην μέρα εχω ακούσει οτι ειναι δυσεύρεταααααα, πω πω έχω λιώσει, γελάει μόνη σου σαν την χαζή

γεια σας κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο το σπορακι μας μεγαλωσε και την τριτη θα ακουσουμε καρδουλα!!!

ΠΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑς ΞΕΧΑΣΕΣ ετσι ειπαμε ρε και μας εχει φαει η αγωνια για πες εγω 29 θα ακουσω καρδουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

γεια σας κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο το σπορακι μας μεγαλωσε και την τριτη θα ακουσουμε καρδουλα!!!

Μπρααααβοοοο πανουλα. Τέλεια, καλά την Τριτη θα ζήσεις την πιο απίστευτη εμπειρία. Δεν υπάρχει σου λεωωωω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...