Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλως το κορίτσι μας. Εμείς εδώ, λέμε στην Αγγελικη να κάνει τεστάκι, βρίζουμε την μπουκι που της λεει να κάνει τεστάκι, γενικώς μια από τα ίδια

ΧαχαΧΑχΑ ναι ετσι ..καθημερινότητα!! χααχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκασίλα μου για τα λεφτά πιστεψέ με..έχω σπίτι 3 τέστ και περιμένουν αλλά φοβάμαι μήπως φάμε την πατάτα στην μούρη όλες μας...θα το σκεφτώ..

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΓΩ

ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.... ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Σκασίλα μου για τα λεφτά πιστεψέ με..έχω σπίτι 3 τέστ και περιμένουν αλλά φοβάμαι μήπως φάμε την πατάτα στην μούρη όλες μας...θα το σκεφτώ..

σιγα ρε και αν βγει αρνητικο θα εχουμε την ελπιδα της χοριακης...εξαλλου οτι ειναι να γινει θα γινει αν εισαι εγκυος εγκυος θα εισαι και μετα απο δυο μερες..σιγα....(μην βαρατε ρε κοριτσια δεν μπορω να περιμενωωωωωω)

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

σιγα ρε και αν βγει αρνητικο θα εχουμε την ελπιδα της χοριακης...εξαλλου οτι ειναι να γινει θα γινει αν εισαι εγκυος εγκυος θα εισαι και μετα απο δυο μερες..σιγα....(μην βαρατε ρε κοριτσια δεν μπορω να περιμενωωωωωω)

μαζί σου και εγω!

Έχεις δίκιο σ'αυτό..Τι σόι λιοντάρι είμαι ε?? Ψηλά το κεφάλι!!

Ακριβωςςςςςς, και μην ανησυχεις θα έρθει το νινάκι. Αληθεια λιοντάρι με τοξότη τι συνδυασμό βγάζει??? :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εσύ άσε τις συμφωνίες που σε παρακαλάγαμε, βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι είχες δίκιο, αλλά δεν έχει να κάνει σε παρακαλαγαμεεεεε

βρε εγω το ειχα προαισθημα αλλιως θα ετρεχα...οταν ειδα τα καφε το καταλαβα αμεσως ασε που εκεινο το πρωινο η θερμοκρασια μου ειχε πεσει οποτε ημουν σιγουρη

xpcZp2.png

αγγελική είμαι η φωνή της συνείδησης σου άστο για σήμερα το τεστ την Δευτέρα....

Δεν θα το έκανα σήμερα.. για αύριο το πρωί ψηνόμουν .. αλλά ξέρεις κάτι? Μηπως συνείδηση να το κάνω την Κυριακή το πρωί? (Μια μέρα πριν δηλ)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

βρε εγω το ειχα προαισθημα αλλιως θα ετρεχα...οταν ειδα τα καφε το καταλαβα αμεσως ασε που εκεινο το πρωινο η θερμοκρασια μου ειχε πεσει οποτε ημουν σιγουρη

Εχεις απολυτο δίκιο, τρελή τρελή αλλά οφείλω να είμαι ειλικρινής.

1 mary13 (εγκυος!!!!)

2 panoula (εγκυος!!!)

3 katerina2009 (εγκυος!!!!)

4 Elenista (εγκυος!!!!)

5 Χριστιάννα ( εγκυος!

6 Olympia99(εγγυος)

7 xanp (καθυστερηση)

8 natasazgrf (καθυστερηση)

9 moumou(καθυστερηση..ΕΩΣ ΠΟΤΕΕΕ???)

10 Elly

11 christie (11/12)????????

12 curious g (13/12)?????????

13 Μαγκι Σ

14 pegg

15 mbeziria (17/12)

16SONSON (19/12)

17sofoulina

18rita_mavro (20/12)

19Αngelikig (21/12)

20margotte (22/12)

21zymaraki40 (25/12)

22minaki (27/12) ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ

23angel12 (30/12)

24happymammy(01/01)

25 emi (04/01/)

26 gioulitsa (10/01)

27 mpap (12/01)

28 mariaefi (13/01)

29 boukie (14/01)

30 ginagr (15/01)

31 julie8 (??/03)

32 Dimitra83 (15/01/2015) !!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...