Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

τι γλυκο αυτοοοο, δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι οτι τα ζουζουνια μας ειναι εκει ψηλα και περιμενουν την καταλληλη ευκαιρια να ερθουν!!!!! μ αρεσεεεεεεεεεεεεεεε

Ετσι ειναι κουκλα μου ο Θεουλης τα εχει διπλα του και τα αγγελουδια που θα μας ερθουν κι εκεινα που εχουμε χασει!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουουουου θα εχουμε να λεμε για το τεστ σου ποτε θα πας να κανεις την χοριακη σου και να πας στο γιατρο σου...;););););)

εεεεεεεεεεεεεεεε και εγω θα ειμαι εδω αυριοοοοοοο ενταξει?????????? ολο με ξεχνατεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ttc72e7.aspx

εεεεεεεεεεεεεεεε και εγω θα ειμαι εδω αυριοοοοοοο ενταξει?????????? ολο με ξεχνατεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν σε ξεχναμε ποτε ομωςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ρε τρελοπαιδο για τους αλλους ωραια τα λες εσυ γιατι περιμενες γαιδαραααααααααααααααααααααααααααα??????????????

ΧΑΧΑΧΑ να σου πω αυτο σκεφτομουν οταν τα εγραφα για μενα ουτε λογος να το κανω νωριτερα...για τους αλλους ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!

σχιζοφρενειαααααααααααααααααααααα

xpcZp2.png

ΓΑΙΔΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Καλά δεν πειράζει, ας παρεξηγηθει τώρα για την Αγγελική και τις υπόλοιπες και μετά θα της μιλάμε γλυκά να ξαναέρθει

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

ΓΑΙΔΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

σωστηηηηηηηηη ετσι οπως το θετεις..καλη περιοδουλα καληηηηηηηηηη εγω που σ αγαπαωωωωω γινεται να μην ερθεις τον επομενο μηνα και στην θεση σου να ερθει ενα μωρακι??? γινεταιαιαιαιαιαι καλη μου περιοδουλα!!!!!!??????

xpcZp2.png

Εχω εγώ δυο , ΠΟΣΗ ΤΡΕΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ?? ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ?? Για να σε δω τώρα :tongue: :tongue: :tongue:

Γκουχ γκουχ... (πίασαμε φλέβα τώρα..) χαχαχα χωρίς να θέλω να σε πικράνω.. η περιπτωσή μας είναι ανίατη κοπελιά!!!!! αλλά ξέρεις κ κάτι?? Γουστάρωωωωωωωωωωωω

Να σας πώ και κάτι αλλα μην με δουλευετε μετα οκ?? Το χαιδευτικό που μου έχει βγάλει ο αντρούλης μου ξέρετε ποιο είναι??? "ΤΡΕΛΑΡΑ" χαχαχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

σωστηηηηηηηηη ετσι οπως το θετεις..καλη περιοδουλα καληηηηηηηηηη εγω που σ αγαπαωωωωω γινεται να μην ερθεις τον επομενο μηνα και στην θεση σου να ερθει ενα μωρακι??? γινεταιαιαιαιαιαι καλη μου περιοδουλα!!!!!!??????

μπραβο το καλο το κοριτσι ετσι να της μιλας με αγαπη και αυτη θα σου τα κανει ολα τα χατηριααααααααααααααααααααααααααααααα ΘΑ ΔΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Γκουχ γκουχ... (πίασαμε φλέβα τώρα..) χαχαχα χωρίς να θέλω να σε πικράνω.. η περιπτωσή μας είναι ανίατη κοπελιά!!!!! αλλά ξέρεις κ κάτι?? Γουστάρωωωωωωωωωωωω

Να σας πώ και κάτι αλλα μην με δουλευετε μετα οκ?? Το χαιδευτικό που μου έχει βγάλει ο αντρούλης μου ξέρετε ποιο είναι??? "ΤΡΕΛΑΡΑ" χαχαχαχα

χαχαχα αναρωτιεμαι γιατι σε εβγαλε ετσι??/μπουαχαχαχαχα

xpcZp2.png

Γιατί άραγε, κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος??

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

ΕΛ;ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????????????????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...