Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Δώστου να καταλάβει κορίτσι μου!!!😂 Επίσης ποτέ δεν ξέρεις!!! 🤞🏼 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αντε ωραια γιατι μου την σπαει να δουλευω Σαββατο γρρρρρρρρρρρρρρρ

Κι εμενα αλλα πρεπει να ερθω γμτ!!!! Ειναι που 2 μερες δεν ειχα ερθει οποτε την γμσα θα ερθω αυριο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα την τσακίσωωωωωωωωωωωωωωω σου λέωωωωωωωωωωωωωωωωωω!! Θα της πω να μην σας ξαναενοχλησει!!!!! Ειμαι και λιοντάρι στο ζώδιο...αμα τα πάρω κρανίο να κάνει καράβι να φύγει!!!

Και εγώ με το τοξο, θα της δώσω να καταλάβει

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Τι λες??????????? εχεις πολλεςςςςςςςςςςςςςςς

Αχ τι θα έκανα χωρίς εσάς μου λέτε???????? Να υπολογίζετε και σε μέναααααααα ότι χρειαστείετε εγώ είμαι εδώ!!!! ότι απορία έχετε θα τρέξω να σας βρώ την απάντηση ..υποσχομαι!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κι εμενα αλλα πρεπει να ερθω γμτ!!!! Ειναι που 2 μερες δεν ειχα ερθει οποτε την γμσα θα ερθω αυριο

Εφαγες πακετάκι εεε? Ελα μωρέ θα ειναι και οι άλλες μέσα, μην αγχώνεσαι

και εγώ έχω βάρδια αύριο μην νοιάζεστε θα περάσει η ώρα μας κ ουτε θα το καταλαβουμε!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

απο τις αδελφουλες μου μακριααααααααααααααααααααααααα ακουσες τι σου ειπααααααααααααααααααααααααααααααα??????????????????//

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Αχ τι θα έκανα χωρίς εσάς μου λέτε???????? Να υπολογίζετε και σε μέναααααααα ότι χρειαστείετε εγώ είμαι εδώ!!!! ότι απορία έχετε θα τρέξω να σας βρώ την απάντηση ..υποσχομαι!!!!

Εχω εγώ δυο , ΠΟΣΗ ΤΡΕΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ?? ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ?? Για να σε δω τώρα :tongue: :tongue: :tongue:

το διαβασα αλλα δεν ηξερα ημερομηνια και απλως εσβησα την ημερομηνια και μην στεναχωριεσαι που ηρθε!!! το ζουζουνι σου ειναι ψηλα και περιμενει την καταληλη ευκαιρια για να ερθει!!!!

τι γλυκο αυτοοοο, δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι οτι τα ζουζουνια μας ειναι εκει ψηλα και περιμενουν την καταλληλη ευκαιρια να ερθουν!!!!! μ αρεσεεεεεεεεεεεεεεε

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

και εγώ έχω βάρδια αύριο μην νοιάζεστε θα περάσει η ώρα μας κ ουτε θα το καταλαβουμε!!

ουουουου θα εχουμε να λεμε για το τεστ σου ποτε θα πας να κανεις την χοριακη σου και να πας στο γιατρο σου...;););););)

xpcZp2.png

Εχω εγώ δυο , ΠΟΣΗ ΤΡΕΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ?? ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ?? Για να σε δω τώρα :tongue: :tongue: :tongue:

2-3-10-100-1000-10000 τονουσ μπορει και παραπανω και οχι δεν θεραπευεται με τιποτα ειναι ανιατη ασθενεια!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ΑΧ σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γιατι την εχω και αχτη χαχαχαχαχαχαχαχαχα...δεν κανεις κανενα τεστακι απο σημερα λεω εγω!!!!(ελα ρε κοριτσια μην βαρατε μπορει να δειξει) δεν εχεις κανενα εκει στην δουλεια μαζι σου???? αυριο που θα ειμαστε τα δυο μας εδω να μου πεις το αποτελεσμα

ρε τρελοπαιδο για τους αλλους ωραια τα λες εσυ γιατι περιμενες γαιδαραααααααααααααααααααααααααααα??????????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...