Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τί μου κάνετε?

Μετά το κάστρο της boukie έπεσε και το δικό μου κάστρο (με την Σοφουλίνα δε έχουμε τέλειο συγχρονισμό, κάθε μήνα μαζί αδιαθετούμε).

Μου ήρθε αργάααααααααααααααααα το βράδυ, και αμέσως επίθεση ρε κορίτσια...

Στενοχωρήθηκα, δεν ξέρω, θα πρέπει να περιμένουμε και 2 μήνες για να ξαναπροσπαθήσουμε γμτ (γιατί τον Σεπτέμβρη έχω παρουσίαση διπλωματικής και πρέπει να μπορώ να έρθω να την κάνω). Έτσι μου έρχεται να μην σταματήσουμε τις προσπάθειες, μήπως θα κάτσει κιόλας-δεν το κόβω τόσο εύκολα έτσι κι αλλιώς...Κρίμα...:-(

καλημερα στον επιστημονα της παρεαςςςςςςςςςςςςς κουκλα θα κανεις οτι εκανες παντα μην το βαλεις στοχο αλλα σεν θα προσεχεις κιολας και ποιυ ξερεις μπορει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και δεν θελω στεναχωριες

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαιρούλα αυτα τα υγρά με το χρυσαφί που λες κ εσύ πότε τα είδες??

Στο σκούπισμα 2 βλενίτσες είδα ανοιχτόχρωμες καταλαβες τι λέω?

Καλημερα!!!

Angelikig και εγω ειχα αυτες τις βλενες που λες, δυο τρεις φορες τις ειδα στο σκουπισμα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Αλήθεια σου λέω εγώ για σένα εχω ελπίδες!!!!!!!

Και μετά απο αυτό το μηνυμα δράττομαι της ευκαιρίας να σας αφιερώσω αυτόοοοο.

http://www.last.fm/music/Mariah%2BCarey%2B%2526%2BWhitney%2BHouston/+videos/+1-AA90I6ZlBNA

Τα λέει όλα πιστεύω.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τί μου κάνετε?

Μετά το κάστρο της boukie έπεσε και το δικό μου κάστρο (με την Σοφουλίνα δε έχουμε τέλειο συγχρονισμό, κάθε μήνα μαζί αδιαθετούμε).

Μου ήρθε αργάααααααααααααααααα το βράδυ, και αμέσως επίθεση ρε κορίτσια...

Στενοχωρήθηκα, δεν ξέρω, θα πρέπει να περιμένουμε και 2 μήνες για να ξαναπροσπαθήσουμε γμτ (γιατί τον Σεπτέμβρη έχω παρουσίαση διπλωματικής και πρέπει να μπορώ να έρθω να την κάνω). Έτσι μου έρχεται να μην σταματήσουμε τις προσπάθειες, μήπως θα κάτσει κιόλας-δεν το κόβω τόσο εύκολα έτσι κι αλλιώς...Κρίμα...:-(

Julie μου!! Μην μου στεναχωρίεσαι το τέλος μιας κατάστασης είναι πάντα η αρχή μιας νέας.. σωστά?? Σου ευχομαι ολόψυχα ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός σου!!:-P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Angelikig και εγω ειχα αυτες τις βλενες που λες, δυο τρεις φορες τις ειδα στο σκουπισμα.

Μακάρι Ολυμπία μου μακάριιιιιιιιι!!! Παντως δεν μιλάμε για ποσότητα ελάχιστα σου λέω..και όχι σε όλα τα σκουπισματα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μακάρι Ολυμπία μου μακάριιιιιιιιι!!! Παντως δεν μιλάμε για ποσότητα ελάχιστα σου λέω..και όχι σε όλα τα σκουπισματα

Ναι καλε και εγω σου λεω λιγο ειδα δυο τρεις φορες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

ναι βρε λιγο αμα ειναι πολυ βρασταααααααααααααααααα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...