Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσιαα.... Πήγα στην τουαλέτα τώρα και στο σκούπισμα είδα με το ζόρι κατι χρυσαφι ανοιχτοοοοοο καφέε αλλα μην φανταστειτε τιποτα εντονο κ πολυ σαν βλενιτσα

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ αντε παλι οι αναστατατωσεις για να δουμε ρε κοριτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ttc72e7.aspx

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ αντε παλι οι αναστατατωσεις για να δουμε ρε κοριτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Οχι, σιγά μην είχαμε ήρεμη μέρα. Ψυχραιμίααααααα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Ω ρε Μαιρη δικιά μου και εσύ?? Καλά εγώ δεν χρειάζομαι καν ποτο. Δεν πίνω κιόλας

ρε αμα ειναι για τζερτζελο μεσα σου λεω καποτε ειχα παει σε ενα μαγαζι που τραγουδαγε ο τσιχλας και ο κουνεληςςςςςςςςςςςςςςςςςς χαχαχαχαχαχα απιστευτο γλεντι σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

ουφφφφφφφ και ουφφφφφφφ δεν λες τίποτα κοπελιαααααααα....

υπομονη θα δειξει

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

ρε αμα ειναι για τζερτζελο μεσα σου λεω καποτε ειχα παει σε ενα μαγαζι που τραγουδαγε ο τσιχλας και ο κουνεληςςςςςςςςςςςςςςςςςς χαχαχαχαχαχα απιστευτο γλεντι σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι αξίζει μωρέ, να βγεις να γελάσεις, να χορέψεις. Τώρα να παω να κάτσω σε ένα τραπέζι και να ακούω, δεν μπορωωωωωω. Και οχι τίποτε άλλο, ο άντρας μου δεν χορεύει αλλά έχω εξασκήσει τον Κων/λη.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

πραγματικά σ'αυτο το καφέ καθε μέρα είναι μια νεα περιπέτεια..

γιαυτο ειμαστε και υπαρχουμε για να αναστατωνουμε τον κοσμο!!!!!!!!!! γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ttc72e7.aspx

βράχος φιλενάδα ..βράχοςςς. νταμάριιιιιιιιιι τόσο σταθερός!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ θεε μου τι σκ εφιαλτικο θα περασουμε παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ttc72e7.aspx

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ θεε μου τι σκ εφιαλτικο θα περασουμε παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Σας ευχαριστώ ρε κορίτσια που μου στεκόσαστε έτσιιιιιιιιιιιιιιι!!! αχ δεν μπορώ θα κλάψωωωωωωωωωωω

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...