Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλα δε θα εκπαιδευσεις το παιδι???τα δικα μου ακουνε metallica iron maiden nightwish helloween κλπ απο τα γεννοφασκια τους!!!!η μεγαλη ξερει κ στοιχους!:tongue::tongue::tongue::tongue: αμα δεις τον μικρο πως χτυπιεται θα πεσεις κατω ομως !αχαχαχαχ

αχαχαχαχαχαχαχαχα καλη συμβουλη θα την ακολουθησωωωωωωωωωωωωωωωωωω αντε να ταισεις το παιδι θα παιθανει απο την πεινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμενα μ αρεσουν metallica u2 HIM κτλ..και αν με δεις ξεγελαω φαινομαι πιο πολυ του ελληνικου ρεπερτοριου..χεχεχεχεχε

ετσι πρεπει να κοροιδευουμε τα τα πληθη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχαχαχαχα καλη συμβουλη θα την ακολουθησωωωωωωωωωωωωωωωωωω αντε να ταισεις το παιδι θα παιθανει απο την πεινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α δεν εχει αναγκη τρωει την παντοφλα ακομα :lol::lol::lol: λοιπον παω κ μετα να τον βαλω για υπνο κ πρεπει να αλλαξω κ τα καναρινια γμτ!!α ναι εχουμε κ 2 πουλια!δε μας εφταναν τα 2 δικα μας θελουμε κ αλλα πουλια :rolleyes::rolleyes: τα λεμε μετα κουκλεεεεεεεεεεεεεεεεες

Holy Diver

α δεν εχει αναγκη τρωει την παντοφλα ακομα :lol::lol::lol: λοιπον παω κ μετα να τον βαλω για υπνο κ πρεπει να αλλαξω κ τα καναρινια γμτ!!α ναι εχουμε κ 2 πουλια!δε μας εφταναν τα 2 δικα μας θελουμε κ αλλα πουλια :rolleyes::rolleyes: τα λεμε μετα κουκλεεεεεεεεεεεεεεεεες

ααααααααααααααααα τα πουλια σας μαρανανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

οκ κουκλαααααα τα λέμε αργότεραααααααα !!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ξαναήρθα, Χαιρετώ τα άγρια νιάτα. Καλημέρες σε όσες δεν μιλήσαμε σήμερα.

Τι έγινε κορίτσια μου, χθες μπαλέτο και κλασσικά και σήμερα μου βγήκατε όλες Χεβυμεταλούδες?? Αντε να βρω άκρη με εσάς. Εγώ πάντως τα ακούω όλα αλλά για να πω την αμαρτία μου για διασκέδαση μονο Λαϊκα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

ναι ρε σοφουλινααααααααααααααααα που εισαι??? και εσυ ρε πανουλα μας ξεχασες!!!!!!!!!!

Πω..πω...απο το σκηνικό το χθεσινό έ? Μήπως που της είπα τι είχε γίνει με μένα φρίκαρε ρε παιδιά?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ναι ρε σοφουλινααααααααααααααααα που εισαι??? και εσυ ρε πανουλα μας ξεχασες!!!!!!!!!!

απο οτι θυμαμαι η πανουλα ειχε σημερα ραντεβου με τον γιατρο μωρε ασ ειναι καλα και ας μην μπαινει ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

ttc72e7.aspx

Ξαναήρθα, Χαιρετώ τα άγρια νιάτα. Καλημέρες σε όσες δεν μιλήσαμε σήμερα.

Τι έγινε κορίτσια μου, χθες μπαλέτο και κλασσικά και σήμερα μου βγήκατε όλες Χεβυμεταλούδες?? Αντε να βρω άκρη με εσάς. Εγώ πάντως τα ακούω όλα αλλά για να πω την αμαρτία μου για διασκέδαση μονο Λαϊκα

κοιτα μετα το τριτο ποτακι δεν θα σου ελεγα οχι και στην εθνικη οδο να με πηγαινεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ttc72e7.aspx

Κορίτσιαα.... Πήγα στην τουαλέτα τώρα και στο σκούπισμα είδα με το ζόρι κατι χρυσαφι ανοιχτοοοοοο καφέε αλλα μην φανταστειτε τιποτα εντονο κ πολυ σαν βλενιτσα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Πω..πω...απο το σκηνικό το χθεσινό έ? Μήπως που της είπα τι είχε γίνει με μένα φρίκαρε ρε παιδιά?

ξερω και γω ρε γμτ παντος αν ειπαμε κατι που την πειραξε οκ ΣΥΓΝΩΜΗ ρε σοφακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...