Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Τέλεια είναι, καλούς διπλασιασμούς! ❤️❤️❤️ 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααα!!τι κανετε???εδω χιονιζει κ εχουμε -6 βαθμους ξεπαγιασαμε!!!

Καλημέρααααααααααααααααααααα!!! :P αχ αλήθεια?? τέλεια θα είναι!!!!!! Μάκαρι να χίονιζε και εδώ!!! Τι κάνουν τα ζουζούνια σου σήμερα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι κανετε ομορφιες μου??????????????????? δεν πιστευω να πιζετε στην δουλεια??????????????????????? δημητρουλα ερχομαι να κανουμε σκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ttc72e7.aspx

η κορη μου εχει το προβατο της αρρωστο με πυρετο κ το φροντιζει :rolleyes::shock: ο μικρος τρωει την παντοφλα της, :tongue: σκυλι δεν ειχαμε αλλα αποκτησαμε

ΧΑΑχαΧΑ αχ βρε Δημητρούλα μου είναι τόσο όμορφα όλα αυτά η στα δικά μου αυτιά ακούγονται σαν μουσική?? (πάει το'χασαμε το κορμί πατριώτη ε?)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι κανετε ομορφιες μου??????????????????? δεν πιστευω να πιζετε στην δουλεια??????????????????????? δημητρουλα ερχομαι να κανουμε σκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Καλημέρα μαιρούλα!!! Δεν μου λές βρε κορίτσι αλήθεια...ο γιατρός σου είπε κάτι για τον καφέ? πίνεις καφέ και αν ναι πόσους?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα μαιρούλα!!! Δεν μου λές βρε κορίτσι αλήθεια...ο γιατρός σου είπε κάτι για τον καφέ? πίνεις καφέ και αν ναι πόσους?

μαλιστα κυρια μου επιτρεπετε ενας ελληνικουλης μικρος η ενας γαλλικος η ντεκαφεινε!!!!!!! την ημερα αλλα επιδη καφες χωρις τσιγαρο δεν παει (δικη μου συνταγη αυτη) φτιαχνω εναν ελληνικουλη οχι καθε μερα και αναβω ενα τσιγαρο καπνιζω το μισω και τερμα ΑΥΤΑ

ttc72e7.aspx

kale siga 2 καφεδες τη μερα μια χαρα ειναι!

Ξέρεις επειδή δεν ξέρω τι γίνεται τελικά..ψιλοφοβάμαι μηπως δεν κάνει..

Να σου πω βρε Δημητρούλα...Να κάνω ενα τεστακι αυριο το πρωί ή δεν θα δείξει τίποτα ακόμα πώς το βλέπεις?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ΧΑΑχαΧΑ αχ βρε Δημητρούλα μου είναι τόσο όμορφα όλα αυτά η στα δικά μου αυτιά ακούγονται σαν μουσική?? (πάει το'χασαμε το κορμί πατριώτη ε?)

τι μουσικη?αν ειναι thrash metal μονο αυτο μας ταιριαζει :lol::lol:

να ενα δειγμα μουσικης που δηλωνει τι επικρατει στο σπιτι

http://www.youtube.com/watch?v=_16kDG_z4x4&feature=related

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ξέρεις επειδή δεν ξέρω τι γίνεται τελικά..ψιλοφοβάμαι μηπως δεν κάνει..

Να σου πω βρε Δημητρούλα...Να κάνω ενα τεστακι αυριο το πρωί ή δεν θα δείξει τίποτα ακόμα πώς το βλέπεις?

εχεις καθηστερηση τελικα ???

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...