Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκι, θα προσπαθήσω να μπω απο το σπίτι αλλά δεν στο υπόσχομαι γιατί καταλαβαίνεις ψώνια, δουλειες κ.λ.π. Θα βγω για λίγο τώρα γιατί εμφανίστηκε ο δικός μου και θέλει διάφορα. Θα τα πουμε σε λίγο. Φιλιά

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Φυσικά, εννοείται αυτό. Πλακίτσα κάνουμε, μας πιάνουν τα νεύρα και τα κάνουν κρόσια ε οχι να μας πιάσουν και τον κ...

ΧΑΧΑχα δεν παίζεσαι κοπελιά!!!! Εννοείται!!!!!! Πάντως χτες στ'αλήθεια στο λέω έτρεμα όλοκληρη απο τα νευρα μου...φαντάσου ότι μιλάμε για ενα πιτσιρίκι 27 χρονών του ρίχνω 6 χρόνια που έγινε προιστάμενος γιατί είχε μέσον τρελλό εδώ μέσα και το παίζει αφεντικό βρε Τόνια μου!! Εντωμεταξύ μιλάμε ότι δουλέυω 15 χρόνια!! και ειρωνευεται τρελλά με χώνει διαρκώς για να αργώ κτλ κτλ κτλ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοριτσάκι, θα προσπαθήσω να μπω απο το σπίτι αλλά δεν στο υπόσχομαι γιατί καταλαβαίνεις ψώνια, δουλειες κ.λ.π. Θα βγω για λίγο τώρα γιατί εμφανίστηκε ο δικός μου και θέλει διάφορα. Θα τα πουμε σε λίγο. Φιλιά

Φιλάκια κοριτσάκι μου!! :) τα λεμε μετα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει!!!! Άντε και εύχομαι να πιάσαμε κ το επόμενο ;) όσο περνάνε οι μέρες αγωνιώ..εσυ?

Εγώ αγγελικούλα προσπαθώ να μην αγωνιώ....

Μόλις πάει να με κυριεύσει η αγωνία, λέω στον εαυτό μου να σταματήσει! Τι να κάνω... Δεν θέλω να απογοητευτώ και προσπαθώ να φέρομαι φυσιολογικά!!

Πλησιάζει λοιπόν η ώρα που θα τραβάμε τα μαλλιά μας!

Get set... ready.... go!

Διαφημίσεις

ποιος μαλωνει την μουμου να τον δειρω ποιοοοοοοοοοοοοοοος???

Εγω την μαλώνω και θα σου πώ το γιατί...Μπαίνω σαν την καλή χαρά που επιτέλους μπηκα να σας δώ..μου λέιψατε χτες και η Moumou μου απο δώ ούτε γεία δεν είπε :P

κάνω πλάκαααααααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Να το χαίρεσαι το λουλουδάκι σου. Να ειναι γερό / γερή?? και καλότυχο.

Κι εσύ Τόνια μου να χαίρεσαι τον γιο σου!!

Εμένα είναι λουλουδάκι-κοριτσάκι!!

Το καμάρι μου!

Όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι πάντα γερά και καλότυχα!

Εγώ αγγελικούλα προσπαθώ να μην αγωνιώ....

Μόλις πάει να με κυριεύσει η αγωνία, λέω στον εαυτό μου να σταματήσει! Τι να κάνω... Δεν θέλω να απογοητευτώ και προσπαθώ να φέρομαι φυσιολογικά!!

Πλησιάζει λοιπόν η ώρα που θα τραβάμε τα μαλλιά μας!

Get set... ready.... go!

Χαχαχα τώρα αν σου πώ ότι νιώθω σαν άλογο που τρέχει σε αγώνες???

Βρε κορίτσια πείτε μου κάτι ... εχω αρκετά τεστ σπίτι...μήπως να έκανα ενα αυριο το πρωί έτσι για πλάκα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...