Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο δημητρουλαααααααααααααα αντε μωρε κανε και ενα τριτο χαχαχα

σους εσυ!!θες να με κλεισεις στο ψυχιατρειο!!γιατι ατιμη γυναικα???τι σου εκανα??

Holy Diver

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ουφ παω να παρω!θα ρωτησω τον αλλο μηνα που εχω τεστ παπ τον γυναικολογο γιατι ποναω τοσο οταν εχω ωορηξια??εσυ πονουσες?

ναι ρε υπερβολικα και στην περιοδο ομως

ttc72e7.aspx

λες επειδη ειμαστε πολυ καρπερες?:P:p 2 φορες που εκανα χωρις προφυλακτικο ετυχε να ειμαι σε γονιμες κ να μεινω εγκυος.στις πρωτες 2 που απεβαλα δε θυμαμαι αλλα για τα παιδια μου τοξερω στανταρ

Holy Diver

λες επειδη ειμαστε πολυ καρπερες?:P:p 2 φορες που εκανα χωρις προφυλακτικο ετυχε να ειμαι σε γονιμες κ να μεινω εγκυος.στις πρωτες 2 που απεβαλα δε θυμαμαι αλλα για τα παιδια μου τοξερω στανταρ

χαχαχαχαχαχα μπορει τι να πω ολα παιζουν παω για υπνο περαστικουλιααααααααα τα λεμε το πρωι

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...