Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον τον γιο μου τον πηρε ο υπνος στον καναπε και τωρα εγω δεν μπορω να τον παω μεσα στο κρεβατι του...χαχαχα

Πρεπει να περιμενω τον αντρα μου να ερθει να τον παει εκεινος.

χαχαχαχα τι τραβας ταλαιπορο κορμι χαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

ολυμπια αχαχαχχχαχαχ περιμενε τοτε αχχχαχα προσεχε μη πεσει :tongue::tongue:

εχω βαλει το τραπεζι κοντρα...χαχαχαχα

Ειναι ορθιος απο τις 4 τα ξημερωματα ποσο να αντεξει πια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

τι εκανε απο τις 4 καλε???το γαλα μοιραζε?κ πολυ αντεξε το καημενο

Χθες δεν ηταν καλα και τον πηρε ο υπνος στις 7 το απογευμα.

Ξυπνησε στις 4 με πονο στην κοιλια και εκανε πολυ διαροια, φυσικα δεν τον εστηλα σχολειο, τον εχω ολη μερα εδω και με τρελανε....χαχαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Χθες δεν ηταν καλα και τον πηρε ο υπνος στις 7 το απογευμα.

Ξυπνησε στις 4 με πονο στην κοιλια και εκανε πολυ διαροια, φυσικα δεν τον εστηλα σχολειο, τον εχω ολη μερα εδω και με τρελανε....χαχαχαχα

αχ το πουλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! θα κοιμαται για πολλες ωρες σιγουραααααααααααα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

αντε ρε το καημενο!!περαστικα!ειναι καλυτερα σημερα?

Ευτυχως μαλλον ειναι κρυωμα γιατι εγω φοβηθηκα μην ειναι καμια ιωση και κολησω.

Τον εδωσα σιροπι για την διαροια, δεν εφαγε καθολου καλα σημερα, λογικο ειναι γιατι πονουσε.

Θα τον κρατησω και αυριο στο σπιτι γιατι απο βδομαδα θα εχουμε ταξιδι και θελω να ειναι καλα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

πωπω κοριτσια μολις αισθανθηκα σουβλιες στη μητρα.εχω ωορηξια.τα νευρα μου!οποτε εχω ποναω πολυ ρε γμτ!!σαν σφυξιμο με σουβλιες μαζι!!

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο δημητρουλαααααααααααααα αντε μωρε κανε και ενα τριτο χαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...