Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλησπερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι κανετε κοριτσακια????????????????????? δημητρα αγγελουδι η κορη χαψαχαχαχα

Καλησπερα μανουλα!!!

Εμεις καλα ειμαστε, εσυ πως πας;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την δευτερα θα παω για υπερηχο.

αντε εχω μεγαλη αγωνια να το δω.

πωπω, Δημητρα μετα απο τοσα χρονια, θα χαζεψουμε...χαχαχαχα

ωραια ειναι ρε συ!!!κ γω σε 5 χρονακια χτυπαω το 3ο ετσι γιατι μαρεσουν τα μωρουλινια :tongue::tongue: μαρακι ασε διαβασες ε???αγγελουδι με ουρα κ τριαινα ειναι!!!

Holy Diver

την δευτερα θα παω για υπερηχο.

αντε εχω μεγαλη αγωνια να το δω.

πωπω, Δημητρα μετα απο τοσα χρονια, θα χαζεψουμε...χαχαχαχα

αντε με το καλο να το δειτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ttc72e7.aspx

ωραια ειναι ρε συ!!!κ γω σε 5 χρονακια χτυπαω το 3ο ετσι γιατι μαρεσουν τα μωρουλινια :tongue::tongue: μαρακι ασε διαβασες ε???αγγελουδι με ουρα κ τριαινα ειναι!!!

χαχαχαχαχα γιατι κατι μου λεει οτι πηρε απο την μαμα του????????? χαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:μα τι σε κανει να πιστευεις κατι τετοιο :rolleyes::rolleyes: ασε εγω μικρη πετουσα φαγωσημα απο το μπαλκονι κ πεφτανε στους περαστικους :tongue::tongue:

αχαχαχαχαχαχαχα ειχε το παιδι να παρει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα φαντασου τι θα γινει σε λιγα χρονιααααααααααααα

ttc72e7.aspx

καλε μεχρι κ πραγματα πετουσα.μια φορα πεταξα γαλα:rolleyes: απεναντι μας εμενε μια χοντρη στον 5ο οροφο κ αυτη.κ ειχε μια αλουμινενια τεντα.οι γονεις μου στη δουλεια.εγω επερνα πατατες αγγουρια πορτοκαλια διαφορα τετοια κ τα πετουσα στην τεντα της κ ακουγοταν ΓΚΑΑΑΑΑΑΠ κ φωναζα ΄΄χοντρηηηη χοντρηηη βγες εξωωω''ΓΚΑΑΑΠ το αγγουρι στην τεντα :rolleyes: ο αδερφος μου κοιτουσε καπως ετσι :shock:

Holy Diver

καλε μεχρι κ πραγματα πετουσα.μια φορα πεταξα γαλα:rolleyes: απεναντι μας εμενε μια χοντρη στον 5ο οροφο κ αυτη.κ ειχε μια αλουμινενια τεντα.οι γονεις μου στη δουλεια.εγω επερνα πατατες αγγουρια πορτοκαλια διαφορα τετοια κ τα πετουσα στην τεντα της κ ακουγοταν ΓΚΑΑΑΑΑΑΠ κ φωναζα ΄΄χοντρηηηη χοντρηηη βγες εξωωω''ΓΚΑΑΑΠ το αγγουρι στην τεντα :rolleyes: ο αδερφος μου κοιτουσε καπως ετσι :shock:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ειχες θεμα σοβαρο χαχαχαχαχαχα ασχετο απο τηγν πανουλα κανα νεο??????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

οχι ρε γμτ που χαθηκε αυτη η κοπελα?????

πολυ περιεργο ρε μια η πανουλα μια η σοφουλινα και τοσες αλλες που ειναι στην λιστα λεμε κατι ασχημο?????????? δεν νομιζω ρε γμτ

ttc72e7.aspx

οχι ρε με την πανουλα δεν παιχτηκε φαση.ανησυχησα τωρα.λες να εγινε τιποτα?

ξερω και γω νομιζω οτι αυριο εχει παντεβου με τον γιατρο!!!! μακαρι να ειναι καλα τουλαχιστον!!!! α ρε γμτ μας αναστατωνουν και μετα μας αφηνουν στα κρυα του λουτρου

ttc72e7.aspx

Λοιπον τον γιο μου τον πηρε ο υπνος στον καναπε και τωρα εγω δεν μπορω να τον παω μεσα στο κρεβατι του...χαχαχα

Πρεπει να περιμενω τον αντρα μου να ερθει να τον παει εκεινος.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...