Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Το πρώτο βήμα έγινε!!! Μπράβο σου πολύ χάρηκα!!! Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα!!! Έφυγες για χοριακη!!!!!🎉

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

βικυ πηγαινε τον μια ωρα μια βολτιτσα,μετα καθιστε να ζωγραφισετε να διαβασετε κανενα παραμυθι να δειτε κανενα ντιβιντι παιδικο ε θα περασουν αλλες 2 ωρες.μεχρι να συνηθισει ειναι.μετα θα μαθει εκεινες τις στανταρ ωρες να ειναι πιο ησυχος

το ευχομαι αν και δεν το πιστευω.....

απο προετοιμασια για τα χριστουγεννα πως πατε εκει;ασχετο ...στην ελλαδα που ειναι η βαση σου; αθηνα;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα δεν κανουμε τιποτα στο σπιτι, οτι κανει εκει με τις δασκαλες.

Ειναι ολα παιδακια με προβληματα αναπτυξης και δεν τα πιεζουν.

Μαθαινουν μεσα απο το παιχνιδι.

Παντως ειναι πολυ καλα, τα βοηθανε παρα πολυ.

ειχα και εγω καποια προβληματα λογου με τον δευτερο.το εψαξα και το ψαχνω ακομα δλδ αλλα δεν μπορω να βρω ακρη ουτε στο σχολειο ουτε στ κεντρο αξιολογησης .μετα απο τα χριστουγεννα θα το ψαξω εξω...

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ειχα και εγω καποια προβληματα λογου με τον δευτερο.το εψαξα και το ψαχνω ακομα δλδ αλλα δεν μπορω να βρω ακρη ουτε στο σχολειο ουτε στ κεντρο αξιολογησης .μετα απο τα χριστουγεννα θα το ψαξω εξω...

Ναι ξερω εκει στην Ελλαδα ειναι λιγο δυσκολα.

Εδω ομως ειναι πολυυυυυυυυ μπροστα σε τετοια θεματα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Μπα δεν κανουμε τιποτα στο σπιτι, οτι κανει εκει με τις δασκαλες.

Ειναι ολα παιδακια με προβληματα αναπτυξης και δεν τα πιεζουν.

Μαθαινουν μεσα απο το παιχνιδι.

Παντως ειναι πολυ καλα, τα βοηθανε παρα πολυ.

ολυμπια ηθελα να σε ρωτησω,αν τελικα μεινουμε εδω κ δε παμε σε 3 χρονια ελλαδα που φαγωθηκε ο αντρας μου.να την στειλω ελληνικο η γερμανικο?απο οσο ξερω στο ελληνικο κανουν μια ωρα η 2 ?γερμανικα.το προβλημα ειναι οτι εδω που μενω δεν εχει ελληνικο κ ειναι σε διπλανη πολη κ πρεπει να πηγαινει με σχολικο αλλα φοβαμαι ρε συ δεν εμπιστευομαι να το εχω σε αλλη πολη!τι λες εσυ?απο την αλλη ξερεις αν στα γερμανικα σχολεια τα παιδια διαβαζουν εκει?γιατι εγω στο σπιτι πως θα την διαβαζω γερμανικη ιστορια κ διαφορα σχετικα?ασχετη ενελως ειμαι!!!

το ευχομαι αν και δεν το πιστευω.....

απο προετοιμασια για τα χριστουγεννα πως πατε εκει;ασχετο ...στην ελλαδα που ειναι η βαση σου; αθηνα;

απο σερρες ειμαι βικακι

Holy Diver

κοριτσια σας αφηνω γιατι ηρθε ο αντρας μου.μπορει να μπω αργοτερα αν σας βρω ο.κ αν οχι δημητρουλα καλο βραδυ και ολυμπια να πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη σου και γιατι οχι και με ενα κοριτσακι αυτη την φορα[εχω τρια αγορια οποτε λυσσαω για κοριτσακια χι χι χι]

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

ολυμπια ηθελα να σε ρωτησω,αν τελικα μεινουμε εδω κ δε παμε σε 3 χρονια ελλαδα που φαγωθηκε ο αντρας μου.να την στειλω ελληνικο η γερμανικο?απο οσο ξερω στο ελληνικο κανουν μια ωρα η 2 ?γερμανικα.το προβλημα ειναι οτι εδω που μενω δεν εχει ελληνικο κ ειναι σε διπλανη πολη κ πρεπει να πηγαινει με σχολικο αλλα φοβαμαι ρε συ δεν εμπιστευομαι να το εχω σε αλλη πολη!τι λες εσυ?απο την αλλη ξερεις αν στα γερμανικα σχολεια τα παιδια διαβαζουν εκει?γιατι εγω στο σπιτι πως θα την διαβαζω γερμανικη ιστορια κ διαφορα σχετικα?ασχετη ενελως ειμαι!!!

Κοιτα εγω σε Ελληνικο δεν τον στελνω με τιποτα γιατι καλος η κακος ζουμε εδω και οχι στην Ελλαδα.

Εμενα τα Ελληνικα δεν τα μιλαει καθολου καλα, με τα Γερμανικα τα παει πιο καλα.

Πρωτα μιλησε Γερμανικα και μετα Ελληνικα οσο περιεργο και να φαινετε.

Τωρα το τι κανουν στα Γερμανικα σχολεια δεν το ξερω γιατι παει σε ειδικο σχολειο και δεν εχει φερει ακομα διαβασμα στο σπιτι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

κοριτσια σας αφηνω γιατι ηρθε ο αντρας μου.μπορει να μπω αργοτερα αν σας βρω ο.κ αν οχι δημητρουλα καλο βραδυ και ολυμπια να πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη σου και γιατι οχι και με ενα κοριτσακι αυτη την φορα[εχω τρια αγορια οποτε λυσσαω για κοριτσακια χι χι χι]

Βικυ καλο βραδυ.

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ουτε εγω θελω να την στειλω σε ελληνικο για τον λογο που σου ειπα.σκεφτηκα ομως επειδη η δικια μου μιλαει τα ελληνικα κανονικα να της κανω οταν παει σε γερμανικο δημοτικο μια ωρα καθε μερα γραμματικη τουλαχιστον να μη κανει ορθογραφικα λαθη!τωρα αμα δε ξερει κ ιστορια κ αρχαια δε γινεται κ τιποτα!μηπως εγω που εκανα 6 χρονια αρχαια καταλαβα τιποτα?εγινε κατι?αχρηστα εντελως!μπορω να αγορασω καποια σχολικα βιβλια απο την ελλαδα κ να κανουμε 3 φορες τη βδομαδα απο μια ωρα πχ

Holy Diver

Διαφημίσεις

ασε δε παιρνω το ρισκο να ειναι σε αλλη πολη το παιδι κ να πηγαινοερχεται με το σχολικο.δε ξερω ακουγομαι υπερβολικη?τοσα κ τοσα γινονται...στο μπιλεφελντ ειναι το ελληνικο.το μυαλο μου ολο εκει θα το εχω δε θα μπορω να ηρεμησω

Holy Diver

ααλο 5 κ αλλο 15-20.τελος παντων:tongue: εσυ τι νεα?στο γιατρο ποτε θα πας για το μπεμπακι?

την δευτερα θα παω για υπερηχο.

αντε εχω μεγαλη αγωνια να το δω.

πωπω, Δημητρα μετα απο τοσα χρονια, θα χαζεψουμε...χαχαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...