Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Και θα σου πω και κατι άλλο. Τον Κων/λη τον αποκαλώ το μικρό μας θαυματάκι γιατί πραγματικα ΕΙΝΑΙ. Για να κάνουμε την δεύτερη εξωσωματική ο άντρας μου έκανε επέμβαση και πήραν σπέρμα απο τις όρχεις. Οταν πήραν τα ωάρια μας μίλησαν για δοτη σπέρματος γιατί ήταν σίγουροι ότι δεν θα γονιμοποιούνταν με το υλικο του άντρα μου. ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕ, οχι μονο γονιμοποιήθηκαν, οχι μονο έμεινα έγκυος αλλά είχα και τόσο καλή εγκυμοσύνη και πηρα όλες τις μέρες γιατί ένα συντριπτικο ποσοστό των εγκυμοσυνων απο εξωσωματική καταλήγουν σε προωρους τοκετούς. ΑΥΤΑ

ανατριχιασα..μπραβο γλυκια μου!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσακι στο χερι σου ειναι να του αλλαξεις γνωμη μηπως εκεινος ηξερε οτι δεν μπορει και σου τα ελεγε αυτα???????????????? με συζητηση ολα λυνοντε την επιθυμια σου την ξερει?????????????? του εχεις πει ποσο πολυ θες εσυ????????????

ναι ξερει οτι θελω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ενα παιδακι κ τωρα το θελει κ εκεινος δεν λεω...αλλα μαλλον οχι τοσο οσο εγω?...τι να πω?

Τονια μου το ξερω οτι ειμαι λιγο χαζο σε αυτα και με πιανει το παραπονο...το ξερω οτι 2 χρονια ειναι πολυς ο καιρος....απλα βλεπω ποσο καιρο προσπαθουν γενικα οι κοπελες εδωκαι ΔΕΝ...

και γενια ξερει και για την κατασταση της αδερφης μου....δεν ξερω ....πφφφ καταλαβαινω ολα αυτα που μου λετε...αλλα απο χθες ειμαι μια στα πανω και στα χαχαχουχα και απο την αλλη στα πατωματα...σχιζοφρενεια...θα μου περασει;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αααααααααααααααα δεν θελω τετοια θα με πιασουν και εμενα τα κλαματα αντε ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οχιιιιιιιιιιιιιι...δεν κανει εσυ να στεναχωρεις την κουκιδα σου

αλλαγη θεματος ...ξυλο mpap :tongue::tongue:

Και θα σου πω και κατι άλλο. Τον Κων/λη τον αποκαλώ το μικρό μας θαυματάκι γιατί πραγματικα ΕΙΝΑΙ. Για να κάνουμε την δεύτερη εξωσωματική ο άντρας μου έκανε επέμβαση και πήραν σπέρμα απο τις όρχεις. Οταν πήραν τα ωάρια μας μίλησαν για δοτη σπέρματος γιατί ήταν σίγουροι ότι δεν θα γονιμοποιούνταν με το υλικο του άντρα μου. ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕ, οχι μονο γονιμοποιήθηκαν, οχι μονο έμεινα έγκυος αλλά είχα και τόσο καλή εγκυμοσύνη και πηρα όλες τις μέρες γιατί ένα συντριπτικο ποσοστό των εγκυμοσυνων απο εξωσωματική καταλήγουν σε προωρους τοκετούς. ΑΥΤΑ

πωωωωωωωωω....μπραβο βρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!...και καθομαι εγω και μυξοκλαιω...να σας ζησει το θαυματακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ναι ξερει οτι θελω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ενα παιδακι κ τωρα το θελει κ εκεινος δεν λεω...αλλα μαλλον οχι τοσο οσο εγω?...τι να πω?

Τονια μου το ξερω οτι ειμαι λιγο χαζο σε αυτα και με πιανει το παραπονο...το ξερω οτι 2 χρονια ειναι πολυς ο καιρος....απλα βλεπω ποσο καιρο προσπαθουν γενικα οι κοπελες εδωκαι ΔΕΝ...

και γενια ξερει και για την κατασταση της αδερφης μου....δεν ξερω ....πφφφ καταλαβαινω ολα αυτα που μου λετε...αλλα απο χθες ειμαι μια στα πανω και στα χαχαχουχα και απο την αλλη στα πατωματα...σχιζοφρενεια...θα μου περασει;)

ολα μεσα στην ζωη ειναι...και πρεπει να τα αντιμετωπισουμε θελει τρελα κοριτσακι μου...και ολα θα πανε καλα..θα σου στειλουμε και την θετικη μας ενεργεια και θα μεινει με το φιλι εγκυος..2 χρονια δεν μας ηξερες γι αυτο δεν εμεινες τωρα ομως..αλιμονο σου

xpcZp2.png

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. Τα έχω περάσει και ξέρω και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Απλά εμείς οι γυναίκες έχουμε μεγαλύτερη αντοχή απο το ΙΣΧΥΡΟ :tongue: :tongue: :tongue: φύλλο. Ολα αυτά μπορεί να ειναι και απο αντίδραση. Αντίδραση να παραδεχτει ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο προβλημα που δεν θα μπορεί να το ελέγξει, αντίδραση ίσως και να θέλει να βάλει τους δικούς του όρους.. δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω... ισως το χρονικό διάστημα το έδωσε για να ειναι απο πάνω με την ένοια οχι δεν μπορώ αλλά δεν θέλω.. ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω η ποιήτρια

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

ολα μεσα στην ζωη ειναι...και πρεπει να τα αντιμετωπισουμε θελει τρελα κοριτσακι μου...και ολα θα πανε καλα..θα σου στειλουμε και την θετικη μας ενεργεια και θα μεινει με το φιλι εγκυος..2 χρονια δεν μας ηξερες γι αυτο δεν εμεινες τωρα ομως..αλιμονο σου

χαχαχαχαχαχχαχα

α ρε Boukaki Μου !!!!....ρε κοριτσια πραγματικα σας ευχαριστω...γιατι απο χθες δεν ειμαι καλα...κανω κ λιγο τον καραγκιοζη ...και ξαφνικα πεφτω....να ειστε καλα !!!!...με αλλους δεν μπορω να το συζητησω αυτο....

1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

πωωωωωωωωω....μπραβο βρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!...και καθομαι εγω και μυξοκλαιω...να σας ζησει το θαυματακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για εσένα το έγραψα για να σταματήσεις την κατηφορα και να ξανανέβεις...

χαχαχαχαχαχχαχα

α ρε Boukaki Μου !!!!....ρε κοριτσια πραγματικα σας ευχαριστω...γιατι απο χθες δεν ειμαι καλα...κανω κ λιγο τον καραγκιοζη ...και ξαφνικα πεφτω....να ειστε καλα !!!!...με αλλους δεν μπορω να το συζητησω αυτο....

10000000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ, να μας προτιμας σε παρακαλώ.

Διαφημίσεις

10000000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ, να μας προτιμας σε παρακαλώ.

χαχαχαχχαχα....ειστε ΠΟΛΥ γλυκιες...ευχαριστω....;)

χαχαχαχαχαχχαχα

τι ευχαριστεις????? ΕΜΕΙΣ ευχαριστουμεεεεεεεεε!!!!!!!! που εισαι τοσο γλυκια και παντα εχεις ενα καλο λογο !!!!!!:D:D

xpcZp2.png

Μία γρήγορη καλησπέρα κι από εμένα!

mpap καρδούλα μου είναι απόλυτα φυσιολογικό να σε στενοχωρεί όταν σου λέει κάτι τέτοιο, αλλά εκτός του ότι μπορεί να αλλάξει γνώμη, πραγματικά το πιστεύω ότι θα έχεις γίνει μανούλα σε δύο χρόνια!!Δεν κάνει να αγχώνεστε τόσο πολύ, φυσικά δεν είναι εύκολο (όλες πιστεύω πως έστω και λίγο αγχωνόμαστε) αλλά όλοι λένε πόσο κακό κάνει. Είχα διαβάσει κι ένα άρθρο που επιστημονικά τεκμηρίωνε ότι το άγχος επηρεάζει την γονιμότητα. Όπως λέει και η boukie πάρτε το λίγο πιο χαλαρά, λίγο στην τρέλα. ..κι εμένα ο δικός μου είναι πολύ μεγαλύτερος μου αλλά δεν του έχω κάνει καμία συζήτηση για να μην τον αγχώσω, όμως το σκέφτομαι κι εγώ αυτό για το σπέρμα κι ότι αδυνατίζει. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...Να δεις που θα ευχηθούμε όλες μαζί για σένα και δεν μπορεί, οι ευχές μας θα πιάσουν...εδώ θα είμαστε κοριτσάκι...

6237481d19.png

Μία γρήγορη καλησπέρα κι από εμένα!

mpap καρδούλα μου είναι απόλυτα φυσιολογικό να σε στενοχωρεί όταν σου λέει κάτι τέτοιο, αλλά εκτός του ότι μπορεί να αλλάξει γνώμη, πραγματικά το πιστεύω ότι θα έχεις γίνει μανούλα σε δύο χρόνια!!Δεν κάνει να αγχώνεστε τόσο πολύ, φυσικά δεν είναι εύκολο (όλες πιστεύω πως έστω και λίγο αγχωνόμαστε) αλλά όλοι λένε πόσο κακό κάνει. Είχα διαβάσει κι ένα άρθρο που επιστημονικά τεκμηρίωνε ότι το άγχος επηρεάζει την γονιμότητα. Όπως λέει και η boukie πάρτε το λίγο πιο χαλαρά, λίγο στην τρέλα. ..κι εμένα ο δικός μου είναι πολύ μεγαλύτερος μου αλλά δεν του έχω κάνει καμία συζήτηση για να μην τον αγχώσω, όμως το σκέφτομαι κι εγώ αυτό για το σπέρμα κι ότι αδυνατίζει. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...Να δεις που θα ευχηθούμε όλες μαζί για σένα και δεν μπορεί, οι ευχές μας θα πιάσουν...εδώ θα είμαστε κοριτσάκι...

πραγματικα με εχετε συγκινησει.....(πολυ κλαψιαρα εχω γινει :tongue:)

δεν εχω λόγια...νομιζω καταλαβαινετε ΠΟΣΟ πολυ σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα με πηρε σημερα παλι η κατω βολτα...;)..αδικαιολογητα με τα οσα περνανε αλλες γυναικες εγω δεν εχω περασει τπτ...

πραγματικα με εχετε συγκινησει.....(πολυ κλαψιαρα εχω γινει :tongue:)

δεν εχω λόγια...νομιζω καταλαβαινετε ΠΟΣΟ πολυ σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα με πηρε σημερα παλι η κατω βολτα...;)..αδικαιολογητα με τα οσα περνανε αλλες γυναικες εγω δεν εχω περασει τπτ...

mpap για τον καθε ένα αυτό που περνάει είναι σημαντικό. Και έχει κάθε δικαίωμα να τον ρίχνει ψυχολογικά και να κλαίει και τέλος πάντων να αντιδρά οπως θέλει, ειναι λογικό. Απλά να σκέφτεσαι οτι είσαι μια χαρα, υγιέστατη και όλα θα πάνε καλά. Και σοβαρά δεν χρειάζεται να μας ευχαριστείς. Μια παρέα ειμαστε για να λέμε τα σοβαρά μας, τα παλαβά μας και γενικώς ότι μας κατέβει στο κεφάλι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...