Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

χμμμ...ρε κοριτσια εμεις δεν εχουμε ιδεα απο γιατρους με τετοια ειδικοτητα....ειναι ο αδερφος μου και οι νυφη μου γιατροι αλλα ο καλος μου οπως ειναι φυσικο δεν θελει να ρωτησω...

Αθηνα ειναι αυτος ο γιατρος?

οπως επισεις μπορεις να ρωτησεις και τον γυναικολογο σου

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε συ ψαξε στο ιντερνετ για ανδρολογο και απο κει και περα θα σας παραπεμψει αυτος

μέσα στο μυαλο μου εισαι...δε θελει ετσι εκεινος ομως...να παω οπου να ναι?..λέει

τελος παντων θα τη βρω την ακρη οταν ερθει η ωρα...μετα τις γιορτες δλδ ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

χμμμ...ρε κοριτσια εμεις δεν εχουμε ιδεα απο γιατρους με τετοια ειδικοτητα....ειναι ο αδερφος μου και οι νυφη μου γιατροι αλλα ο καλος μου οπως ειναι φυσικο δεν θελει να ρωτησω...

Αθηνα ειναι αυτος ο γιατρος?

Είδαμε διάφορους, καταλήξαμε μέχρι και στα Γιάννενα. Εκει ήταν ο ουρολόγος που συνεργαζόταν το κέντρο εξωσωματικής. Αυτός όμως είναι για πολύ σοβαρές περιπτώσεις, αχρειαστος να σας είναι.

Χρειάζεται να τον δει ουρολόγος-ανδρολόγος. Ας κάνει πρώτα ένα σπερμοδιάγραμμα σε ένα διαγνωστικό και απο κει και πέρα βλεπετε.

Συγνώμη που ρωτώ αλλά γιατί ψάχνεστε προσπαθείτε καιρό?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

οπως επισεις μπορεις να ρωτησεις και τον γυναικολογο σου

ααααα...αυτο δεν το ειχα σκεφτει !!!...μπραβο βρε Μαιρη !!!!!

μέσα στο μυαλο μου εισαι...δε θελει ετσι εκεινος ομως...να παω οπου να ναι?..λέει

τελος παντων θα τη βρω την ακρη οταν ερθει η ωρα...μετα τις γιορτες δλδ ;)

Ναι μην τον πιέσεις αστον να κάνει εκείνος της κινήσης. Οι άντρες είναι υπερρρρρρευαίσθητοι σε τέτοια θέματα.

Διαφημίσεις

Είδαμε διάφορους, καταλήξαμε μέχρι και στα Γιάννενα. Εκει ήταν ο ουρολόγος που συνεργαζόταν το κέντρο εξωσωματικής. Αυτός όμως είναι για πολύ σοβαρές περιπτώσεις, αχρειαστος να σας είναι.

Χρειάζεται να τον δει ουρολόγος-ανδρολόγος. Ας κάνει πρώτα ένα σπερμοδιάγραμμα σε ένα διαγνωστικό και απο κει και πέρα βλεπετε.

Συγνώμη που ρωτώ αλλά γιατί ψάχνεστε προσπαθείτε καιρό?

2 χρονια σχεδον...αλλα ειχαμε κανει και στο παρελθον προσπαθειες...

απλα επειδη δεν ειναι και τεκνό ο συντροφος μου :tongue:...ειναι 44 στα 45 έχουμε ανησυχιες....

Ναι μην τον πιέσεις αστον να κάνει εκείνος της κινήσης. Οι άντρες είναι υπερρρρρρευαίσθητοι σε τέτοια θέματα.

απο μονος του το ζητησε...το ξερω οτι ειναι λεπτο το ζητημα ;)

2 χρονια σχεδον...αλλα ειχαμε κανει και στο παρελθον προσπαθειες...

απλα επειδη δεν ειναι και τεκνό ο συντροφος μου :tongue:...ειναι 44 στα 45 έχουμε ανησυχιες....

Δεν παίζει ρόλο η ηλικία μην αγχώνεστε. Ο δικός μου ήταν 32 όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα.

Ούτε ο χρονος μην σε αγχώνει. Ας λένε οι γιατροί. Η αδελφή μου προσπαθούσε 4 χρόνια, έκανε την πρώτη και μετά απο 3 χρόνια χωρίς να το έχει προγραμματίσει τσουπ και η δεύτερη τσούπρα μας.

Διαφημίσεις

Δεν παίζει ρόλο η ηλικία μην αγχώνεστε. Ο δικός μου ήταν 32 όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα.

κοιτα πλέον οσο παιζει ρολλο η ηλικια στις γυναικες..αλλο τοσο παιζει και στους αντρες...δλδ μετα τα 40 δεν ειναι τοσο ευκολο πλεον...

κοιτα πλέον οσο παιζει ρολλο η ηλικια στις γυναικες..αλλο τοσο παιζει και στους αντρες...δλδ μετα τα 40 δεν ειναι τοσο ευκολο πλεον...

Εχω αντίθετη άποψη, πάντως να πάνε όλα καλά και να μην υπάρχει πρόβλημα οι εξετάσεις θα σας βοηθήσουν στο να ξεαγχωθείτε. Γιατι το ρημάδι το άγχος οπως λέω εγώ είναι το καλύτερο αντισυλληπτικό.

Ούτε ο χρονος μην σε αγχώνει. Ας λένε οι γιατροί. Η αδελφή μου προσπαθούσε 4 χρόνια, έκανε την πρώτη και μετά απο 3 χρόνια χωρίς να το έχει προγραμματίσει τσουπ και η δεύτερη τσούπρα μας.

να σας ζησουν !!!! :D:D:D

τον δικο μου τον εχει πιασει το αγχος της ηλικιας...δεν θελει να γινει σε μεγαλη ηλικια πατερας...θελει το πολυ σε ενα-δυο χρονια...γιατι μετα μου λεει γιοκ ! :-(

και δεν πιστευω οτι εχει να κανει τοοοσο η ηλικια στους αντρες

έχει να κανει με την ποιοτητα του σπερματος....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...