Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ'ευχαριστώ αλλά αυτό δεν γίνεται. Δεν σας έχω πει την ιστορία μου ε? Εχουμε σοβαρό πρόβλημα σπέρματος και ο Κων/λης ειναι με εξωσωματική, πολύ δύσκολη περιπτωση, φαντάσου ότι μας είχαν μιλήσει μέχρι και για δότη αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Οπότε δεύτερο δεν προβλέπεται.

Τονια μου να ρωτησω...γιατι αυτο μας απασχολει κ εμας....σε τι γιατρο και τι εξετασεις εκανε ο αντρας σου?...αν δεν ειμαι αδιακριτη

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Πάλι μάλλον έχασα επεισόδια, ποιο είναι το όργανο??

μια κοπελα που ειναι αστυνομικος :tongue:

κατσε να ταισει τα μικρα και θα σου πω εγω οταν ερθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιας και λεμε για φαγητο...εσυ ακομα δεν εφαγες μεσημεριανο???....μη μενεις νηστικο ;) να τρως

μιας και λεμε για φαγητο...εσυ ακομα δεν εφαγες μεσημεριανο???....μη μενεις νηστικο ;) να τρως

τωρα θα πεταχτει ο μιχαλης να φερει απο το σπιτι αρακα που μαγειρεψα εχθες γιατι ειμαι και μαγειρισσα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Τονια μου να ρωτησω...γιατι αυτο μας απασχολει κ εμας....σε τι γιατρο και τι εξετασεις εκανε ο αντρας σου?...αν δεν ειμαι αδιακριτη

Οχι δεν γίνεσαι αδιάκριτη. Εξάλλου μόνη μου σας είπα για το θέμα μας. Ξεκινήσαμε με σπερμοδιάγραμμα, το οποίο έδειξε σοβαρή ολιγοσπερμία. Απευθυνθήκαμε σε ουρολόγο ψαχτήκαμε για προστάτη, κύστες κ.λ.π. τίποτε. Μέχρι τώρα δεν ξέρουμε απο που προήλθε το πρόβλημα.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Οχι δεν γίνεσαι αδιάκριτη. Εξάλλου μόνη μου σας είπα για το θέμα μας. Ξεκινήσαμε με σπερμοδιάγραμμα, το οποίο έδειξε σοβαρή ολιγοσπερμία. Απευθυνθήκαμε σε ουρολόγο ψαχτήκαμε για προστάτη, κύστες κ.λ.π. τίποτε. Μέχρι τώρα δεν ξέρουμε απο που προήλθε το πρόβλημα.

χμμμ...ρε κοριτσια εμεις δεν εχουμε ιδεα απο γιατρους με τετοια ειδικοτητα....ειναι ο αδερφος μου και οι νυφη μου γιατροι αλλα ο καλος μου οπως ειναι φυσικο δεν θελει να ρωτησω...

Αθηνα ειναι αυτος ο γιατρος?

χμμμ...ρε κοριτσια εμεις δεν εχουμε ιδεα απο γιατρους με τετοια ειδικοτητα....ειναι ο αδερφος μου και οι νυφη μου γιατροι αλλα ο καλος μου οπως ειναι φυσικο δεν θελει να ρωτησω...

Αθηνα ειναι αυτος ο γιατρος?

ρε συ ψαξε στο ιντερνετ για ανδρολογο και απο κει και περα θα σας παραπεμψει αυτος

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...