Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

με κολασατε παλι....

παω να φυγω.....

φρονιμες εδω μεσα. κι αμα γυρισει η σοφουλινα να ειστε ευγενικες! αιντε!

αιντε!!! επειδη εγω δεν μιλαω δεν θα φερεστε σε ολα τα κοριτσια το ιδιο....

(πισω εχει η αχλαδα την ουρα..... ) σας την φυλαω....

δεν θα γκαστρωθω!?!?!?!? ε ρε γλεντια

χαχαχαχαχαχα...κολασμένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue:...που πας ρε συ???...stayyyyyyyyyyyyyy

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι γινετε παλι ρε κοριτσια εδω μεσα??????????? Ελιψα για λιγο και ξεφυγαμε παλι??????? σοφουλινακι γυρναααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αστα μινακι μου οσο παμε χειροτερευουμε!!!!!

xpcZp2.png

χαχαχα..εσυ ασε εισαι αλλη περιπτωση!!!!! υπομονη υπομονη!!!!

μουμου η σιωπη σου προς απαντηση μου ε???/

make love not war λοιπον :tongue:

για κοιτα...εκει στην παραθεση που εκανα... στα λογια σου..τελειωνω με δυο λεξουλες....

χαχαχα..εσυ ασε εισαι αλλη περιπτωση!!!!! υπομονη υπομονη!!!!

μουμου η σιωπη σου προς απαντηση μου ε???/

make love not war λοιπον :tongue:

για αυτο δωστου να καταλαβει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Τι γινετε παλι ρε κοριτσια εδω μεσα??????????? Ελιψα για λιγο και ξεφυγαμε παλι??????? σοφουλινακι γυρναααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

χαχαχαχχαχαχα...τιποτα μην ανησυχεις για κατι κουφωματα,παραθυρα και γειτονες ελεγε η μουμου:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ναι ναι ναι γιατι εμενα μεχρι τις 29 θα με φαει η αγ........................... χαχαχαχαχα

μαρακι επεσε εμπαρκο απο το γιατρο??χαχαχχα λοιπον μετα μπορεις εννοειται να κανεις αλλα προσεχε μονο με προφυλακτικο.τα σπερματοζωαρια δημιουργουν συσπασεις στη μητρα.τα προσπερματικα υγρα περιεχουν επισης μικρη ποσοτητα σπερματοζωαριων.γιαυτο στον 9ο σου λεμε ελευθερο σεξ :tongue::tongue:

κ εσυ μη κανεις κανενα αεροπλανικο..αυτα ειναι για την μουμου :tongue::tongue:

Holy Diver

καλε αυτες ειναι τρελες μονο εγω ειμαι σεμνη μινακι μου τιποτα δεν κανω χαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

χαχαχαχαχαχα...κολασμένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue:...που πας ρε συ???...stayyyyyyyyyyyyyy

που να παω ρε φιλεναδα...να κανω κανα δυο δουλειες εξωτερικες...

να παω σπιτι μου..να κανω το μπανιο μου,να βαλω τα νεκλιζε μου, τα αρωματα μου,τα κουνηματα μου (οχι αυτο ειναι δικο σου) και να ..... πεσω για υπνο!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχχαχαχα...τιποτα μην ανησυχεις για κατι κουφωματα,παραθυρα και γειτονες ελεγε η μουμου:tongue::tongue::tongue:

επιδοτει το κρατος για καινουργια αλουμινια ,παραθυρα,πορτες κτλ..δεν το ακουσες?

ξεφυγαμεεεεεεεεεεε!!!!!

μαρακι επεσε εμπαρκο απο το γιατρο??χαχαχχα λοιπον μετα μπορεις εννοειται να κανεις αλλα προσεχε μονο με προφυλακτικο.τα σπερματοζωαρια δημιουργουν συσπασεις στη μητρα.τα προσπερματικα υγρα περιεχουν επισης μικρη ποσοτητα σπερματοζωαριων.γιαυτο στον 9ο σου λεμε ελευθερο σεξ :tongue::tongue:

κ εσυ μη κανεις κανενα αεροπλανικο..αυτα ειναι για την μουμου :tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εγω θα κανω της γριαςςςςςςςςςςςς χαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

που να παω ρε φιλεναδα...να κανω κανα δυο δουλειες εξωτερικες...

να παω σπιτι μου..να κανω το μπανιο μου,να βαλω τα νεκλιζε μου, τα αρωματα μου,τα κουνηματα μου (οχι αυτο ειναι δικο σου) και να ..... πεσω για υπνο!!!

χαχαχαχχαχαχαχαχαχα...έλα που ειναι δικο μου???!!!....βαλε το νεγκλιζε εσυ ...και θα ερθει κ ο ρυθμος και τα κουνηματα....:tongue::tongue::tongue:...χαχαχαχχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...