Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

το καλυτερο ειδος για να ξεκινησουν και κοριτσακια και αγορακια ειναι οι παραδοσιακοι χοροι...που μαθαινουν να κανουν ευθεια γραμμη, κυκλο, κτλ κτλ....και οι χοροι ειναι με πολυ απλα βηματα και χαρουμενοι

σωστη η παιχτρια λοιπον τσαμικα και καλαματιανα κοριτσια λεβεντικοι χοροι χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ 160!!!!4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟ !!!!Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙΙΙΙΙΙ

κ εγω....και οχι μονο αυτο...μου χειροτερεψε τη σκολιωση και εχω συνεχως προβλημα με μυοσκελετικους πονους....ολο κορτιζονες επαιρνα παλια για να μπορω να χορευω (επαγγελματικα)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

δηλαδη παλι καλα να λεω που εμεινα μονο κοντη???

χαχαχαχαχχαχαα....οχι απλα εγω εκανα μπαλλετο απο τα 4 μου μεχρι και πριν απο 3 χρονια :tongue::tongue::tongue:....

Διαφημίσεις

ποπο ρε κοριτσια εγω νομιζα οτι κανει καλο ο χορος...χμμμμμ

καλο κανει βρε !!!...σε πολλα επιπεδα;)

απλα το καθε τι εχει και τη σωστη ηλικια που πρεπει να γινει...φαντασου δλδ να εδινες σε ενα πενταχρονο το θεωρημα του διαγορα?????:tongue::tongue::tongue:

καλο κανει βρε !!!...σε πολλα επιπεδα;)

απλα το καθε τι εχει και τη σωστη ηλικια που πρεπει να γινει...φαντασου δλδ να εδινες σε ενα πενταχρονο το θεωρημα του διαγορα?????:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα αν το θετεις ετσι...:tongue::tongue:

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε κορίτσια, το ρίξαμε στο μπαλέτο?

χαχαχαχα και στα καλαματιανα...εντατικα ταχυρυθμα :tongue::tongue::tongue:

κ εγω....και οχι μονο αυτο...μου χειροτερεψε τη σκολιωση και εχω συνεχως προβλημα με μυοσκελετικους πονους....ολο κορτιζονες επαιρνα παλια για να μπορω να χορευω (επαγγελματικα)

ασε ρε μακρυαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ttc72e7.aspx

σωστη η παιχτρια λοιπον τσαμικα και καλαματιανα κοριτσια λεβεντικοι χοροι χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και μετά ζεϊμπεκικο, τσιφτεντέλι να γυμνάζονται και οι υπόλοιποι μύες

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...