Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

χαχαχα ε γιατι νομιζεις λεω οτι κριμα που δεν ειναι κοντα να μαθουμε και τιποτα...αν ειναι να το κανουμε να το κανουμε σωστα!!!!χεχεχε μαλλον θα αρκεστω και εγω σε κανενα τσιφτετελι χεχεε

χαχαχαχαχα σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα ξερω τα γερμανικα αλλα ειμαι αυτοδιδακτη!!να τα μιλαω οκ αλλα στο γραψιμο κανω ορθογραφικα που κ που!!βασικα οταν θα παει ο μικρος παιδικο μπορω να παω 6 μηνες σε ταχυριθμο γερμανικων που ειναι πληρωμενο απο το κρατος για να μαθω ορθογραφεια .κατι ειναι κ αυτο!!

ε εναι πηγαινε να τα μαθεις και αφου ξερεις υπολογιστες και αγγλικα κατι θα βρεθει σε γραφειο...ειμαι σιγουρη!!!!

xpcZp2.png

τα ξερω τα γερμανικα αλλα ειμαι αυτοδιδακτη!!να τα μιλαω οκ αλλα στο γραψιμο κανω ορθογραφικα που κ που!!βασικα οταν θα παει ο μικρος παιδικο μπορω να παω 6 μηνες σε ταχυριθμο γερμανικων που ειναι πληρωμενο απο το κρατος για να μαθω ορθογραφεια .κατι ειναι κ αυτο!!

οτι μπορεις να το κανεις καντο οι γνωσεις ποτε δεν πηγανε χαμενες

ttc72e7.aspx

λαθός της δασκαλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κακώς πολύ κακως!!! γιατι να μην ειναι οι μαμαδες?..αποσυντωνιζονται?...το αντιθετο θα ελεγα...μετα απο καποιο καιρο ισα-ισα που προσπαθουν περισσοτερο να τα κανουν σωστα για να τους δει η μαμα ;)

παντως μακρια τα παιδακια σας απο μπαλλετο...δημιουργουνται μεγαλα προβληματα στη σπονδυλικη στηλη και γενικα ειναι οτι χειροτερο για την σωματικη αναπτυξη !!!!!...αποκτουν πολυ γρηγορα μυικους πονους και δεν αναπτυσονται σωστα τα κοκαλα

ελα ρε????????? γιαυτο ολα τα κοριτσακια ειναι τοσοδουλικα αβυζα και ακολα?????????????

ttc72e7.aspx

λαθός της δασκαλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κακώς πολύ κακως!!! γιατι να μην ειναι οι μαμαδες?..αποσυντωνιζονται?...το αντιθετο θα ελεγα...μετα απο καποιο καιρο ισα-ισα που προσπαθουν περισσοτερο να τα κανουν σωστα για να τους δει η μαμα ;)

παντως μακρια τα παιδακια σας απο μπαλλετο...δημιουργουνται μεγαλα προβληματα στη σπονδυλικη στηλη και γενικα ειναι οτι χειροτερο για την σωματικη αναπτυξη !!!!!...αποκτουν πολυ γρηγορα μυικους πονους και δεν αναπτυσονται σωστα τα κοκαλα

δε το ηξερα αυτο για το μπαλετο!!!γιαυτο εμεινα κοντη!!!!!

λαθος της δασκαλας λες?οντως εχεις δικιο!!ηταν ηλικιες απο 3 μεχρι 6!!12 παιδακια ειχε το τμημα.ημασταν οι μαμαδες απο τα 6 παιδακια μονο.ελα ντε?τι αποσυντονιζονται?δε ξερω!!κ η δασκαλα μικρη 22 χρονων δε ξερω γιατι το ειπε αυτο!παντως της κορης μου της αρεζε αλλα μετα ουτε να περασουμε απο κει δεν ηθελε!!του χρονου θα ξαναδοκιμασω...ουφ τι να πω κριμα ειχαμε παρει κ στολη κ φουστιτσα με φρουφρου σουπερ μινι!!!αντεεεε

Holy Diver

Διαφημίσεις

σοβαρα?????? αυτο δεν το ηξερα νομιζα οτι αν το εχεις το εχεις...

βεβαια !!!....περσι ειχα ενα ολοκληρο τμημα με άρυθμους ...και φετος ξεκινησαν κανονικα χορο

πρωτα μαθαινουν το ρυθμο (χτυπους καρδιας) με ενα τουμπερλεκι κανοντας ειδικες ασκησεις με το σωμα τους, μετα με αλλα μουσικα οργανα....κτλ κτλ....ΟΛΑ γινονται ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

βεβαια !!!....περσι ειχα ενα ολοκληρο τμημα με άρυθμους ...και φετος ξεκινησαν κανονικα χορο

πρωτα μαθαινουν το ρυθμο (χτυπους καρδιας) με ενα τουμπερλεκι κανοντας ειδικες ασκησεις με το σωμα τους, μετα με αλλα μουσικα οργανα....κτλ κτλ....ΟΛΑ γινονται ;)

μωρε μπραβοοοο!!!

xpcZp2.png

ελα ρε????????? γιαυτο ολα τα κοριτσακια ειναι τοσοδουλικα αβυζα και ακολα?????????????

βεβαια...για σκεψου ενα παιδακι στην αναπτυξη (για λογους ευλιγισιας0 να εχει συγκεκριμενη διατροφη και να κανει λαθος γυμναστικη?!!!...κοβει την αναπτυξη.....οπως και στα αγορακια επιτρεπεται να κανουν γυμναστικη ...αλλα ΠΟΤΕ με βαρη μεχρι και το τελος της εφηβειας τους...μενουν κοντοστουπικα

Διαφημίσεις

βεβαια...για σκεψου ενα παιδακι στην αναπτυξη (για λογους ευλιγισιας0 να εχει συγκεκριμενη διατροφη και να κανει λαθος γυμναστικη?!!!...κοβει την αναπτυξη.....οπως και στα αγορακια επιτρεπεται να κανουν γυμναστικη ...αλλα ΠΟΤΕ με βαρη μεχρι και το τελος της εφηβειας τους...μενουν κοντοστουπικα

ποποπο ασε ρε μακρυα υπαρχουν και αλλοι χοροι

ttc72e7.aspx

σωπα ρε τοσο κακο το μπαλετο ε?? και τι χορους κανουν τα μωρα δηλαδη?

το καλυτερο ειδος για να ξεκινησουν και κοριτσακια και αγορακια ειναι οι παραδοσιακοι χοροι...που μαθαινουν να κανουν ευθεια γραμμη, κυκλο, κτλ κτλ....και οι χοροι ειναι με πολυ απλα βηματα και χαρουμενοι...και ετσι μαθαι νουν την ομαδικοτητα και δεν εμποδιζει τιποτα την αναπτυξη τους

ε ναι ρε αυτες ειναι περιπτωσεις πρωταθλητισμου ειδικη διατροφη σκληρη ασκηση τι να σου κανουν τα δολια??? μαλιστα θα το εχουμε στα υποψη μας....

xpcZp2.png

το καλυτερο ειδος για να ξεκινησουν και κοριτσακια και αγορακια ειναι οι παραδοσιακοι χοροι...που μαθαινουν να κανουν ευθεια γραμμη, κυκλο, κτλ κτλ....και οι χοροι ειναι με πολυ απλα βηματα και χαρουμενοι

η κορη μου οταν την πηγαινα εβαζε παιδικα τραγουδακια η δασκαλα κ κανανε τις κινησεις που περιεγραφε το τραγουδι αλλα με χορευτικο υφος

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...