Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το θυμασαι το αρωμα γυναικας με τον αλ πατσινο?????????? αυτο θελω

Por una Cabeza ;)

http://www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

BOUKIE πραγματικα δε ξερω..εχω παρει το proficiency εδω δεν ειναι σα την ελλαδα.τα παιδια πραγματικα μαθαινουν στο σχολειο κ δε τους κανουν χαβαλεδες.επισης εχω κ τo ecdl expert αλλα δε ξερω αλλιως ειναι εδω στη γερμανια.δε κανουν φροντηστηρια τα παιδια.τα μαθαινουν ολα στο σχολειο κ σωστα μαλιστα.ελληνικο προνομοιο ειναι τα φροντιστηρια!

Holy Diver

mpap μου ειχε παρει τα αυτια η κορη μου ηθελε να μαθει χορο!!την εγραψα σε σχολη πηγε 4 φορες κ δεν ξαναπατησε!!δεν θελει αλλο κ κλαιει!!κριμα ρε γμτ κ ηταν τοσο ωραια!!πηγαινα κ γω 4 χρονια κ μετανοιωσα που τα παρατησα αλλα με ειχαν φορτωσει.αγγλικα γαλλικα πιανο χορος ε ποσα να αντεξω

τι ειδος χορου ξεκινησε η μικρη?...ποσο χρονων την ξεκινησες?

Διαφημίσεις

κοριτσια παντος εγω κανα τσιφτετελι να χορεψω αντε και στην σουρα κανα ζεημπεκικο χαχαχαχαχα μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου!!!!!!!!!!

οκ...θα σου μαθω εσενα τις βασικες κινησεις οριεντάλ και θα τριβουν ολοι τα ματια τους !!!!:D:D:D

ζειμπεκικο κυρια μου να μην ξαναχορεψεις...ειναι αντρικος χορος...αν ομως θες οπωσδηποτε ...ΠΟΤΕ μην χορευεις σκυφτη....ειναι λεβεντικος χορος....οχι που σκυβουν ολοι τους !!!...εγκεφαλικα παθαινω ....το σκοτωνουν τον χορο !!!

τι ειδος χορου ξεκινησε η μικρη?...ποσο χρονων την ξεκινησες?

1 μηνα πριν κλισει τα 4!κανανε σαν συγχρονο οχι μπαλετο.αλλα μετα η δασκαλα ειπε να μην ειμαστε αλλο οι μαμαδες μπροστα γιατι αποσυντονιζονται.για αρχη μας αφησε 3 φορες τις πρωτες μερες.την 4η φορα απλα βγηκα εξω απο την αιθουσα κ η μικρη αρχισε να κλαιει.ηθελε να ειμαι μαζι της.ε κ απο τοτε αυτο ηταν δε ν ηθελε να ξαναπατησει!!!τι να πω ...

Holy Diver

ναι ρε ο χορος ειναι το κατι αλλο...τον ρυθμο να εχεις....και ολα τα αλλα

και ρυθμο να μην έχεις...πλεόν μπορεις να αποκτησεις...υπαρχουν ειδικα μαθηματα γι αυτο ;)

ποπο με εστειλες αδιαβαστη τωραααααααααααα τι χορος ρε συ πολυ αισθησιακοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μπουκι παρε μαθηματα προλαβαινεις για τις γιορτεςςςςςςςςςςςςςςς

ttc72e7.aspx

οκ...θα σου μαθω εσενα τις βασικες κινησεις οριεντάλ και θα τριβουν ολοι τα ματια τους !!!!:D:D:D

ζειμπεκικο κυρια μου να μην ξαναχορεψεις...ειναι αντρικος χορος...αν ομως θες οπωσδηποτε ...ΠΟΤΕ μην χορευεις σκυφτη....ειναι λεβεντικος χορος....οχι που σκυβουν ολοι τους !!!...εγκεφαλικα παθαινω ....το σκοτωνουν τον χορο !!!

κοιτα μονο μεθυσμενη οποτε δεν θυμαμαι πως το κανω χαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

BOUKIE πραγματικα δε ξερω..εχω παρει το proficiency εδω δεν ειναι σα την ελλαδα.τα παιδια πραγματικα μαθαινουν στο σχολειο κ δε τους κανουν χαβαλεδες.επισης εχω κ τo ecdl expert αλλα δε ξερω αλλιως ειναι εδω στη γερμανια.δε κανουν φροντηστηρια τα παιδια.τα μαθαινουν ολα στο σχολειο κ σωστα μαλιστα.ελληνικο προνομοιο ειναι τα φροντιστηρια!

οντως εκει θα ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα μπορει να δουλεψεις ομως σαν γραμματεας κατι σε κανενα γραφειο τα γερμανικα τα ξερεις καλα ετσι δεν ειναι????

xpcZp2.png

1 μηνα πριν κλισει τα 4!κανανε σαν συγχρονο οχι μπαλετο κ τετοια.αλλα μετα η δασκαλα ειπε να μην ειμαστε αλλο οι μαμαδες μπροστα γιατι αποσυντονιζονται.για αρχη μας αφησε 3 φορες τις πρωτες μερες.την 4η φορα απλα βγηκα εξω απο την αιθουσα κ η μικρη αρχισε να κλαιει.ηθελε να ειμαι μαζι της.ε κ απο τοτε αυτο ηταν δε ν ηθελε να ξαναπατησει!!!τι να πω ...

λαθός της δασκαλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κακώς πολύ κακως!!! γιατι να μην ειναι οι μαμαδες?..αποσυντωνιζονται?...το αντιθετο θα ελεγα...μετα απο καποιο καιρο ισα-ισα που προσπαθουν περισσοτερο να τα κανουν σωστα για να τους δει η μαμα ;)

παντως μακρια τα παιδακια σας απο μπαλλετο...δημιουργουνται μεγαλα προβληματα στη σπονδυλικη στηλη και γενικα ειναι οτι χειροτερο για την σωματικη αναπτυξη !!!!!...αποκτουν πολυ γρηγορα μυικους πονους και δεν αναπτυσονται σωστα τα κοκαλα

ποπο με εστειλες αδιαβαστη τωραααααααααααα τι χορος ρε συ πολυ αισθησιακοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μπουκι παρε μαθηματα προλαβαινεις για τις γιορτεςςςςςςςςςςςςςςς

χαχαχα ε γιατι νομιζεις λεω οτι κριμα που δεν ειναι κοντα να μαθουμε και τιποτα...αν ειναι να το κανουμε να το κανουμε σωστα!!!!χεχεχε μαλλον θα αρκεστω και εγω σε κανενα τσιφτετελι χεχεε

xpcZp2.png

τα ξερω τα γερμανικα αλλα ειμαι αυτοδιδακτη!!να τα μιλαω οκ αλλα στο γραψιμο κανω ορθογραφικα που κ που!!βασικα οταν θα παει ο μικρος παιδικο μπορω να παω 6 μηνες σε ταχυριθμο γερμανικων που ειναι πληρωμενο απο το κρατος για να μαθω ορθογραφεια .κατι ειναι κ αυτο!!

Holy Diver

και ρυθμο να μην έχεις...πλεόν μπορεις να αποκτησεις...υπαρχουν ειδικα μαθηματα γι αυτο ;)

σοβαρα?????? αυτο δεν το ηξερα νομιζα οτι αν το εχεις το εχεις...

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...