Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ηρθα!!!που δουλευετε ολες?

εγώ τα πρωινα στην εταιρια του καλου μου γραφικες τεχνες...και διδασκω χορο σε σχολες τα απογευματα (χορογραφος-χορευτρια εχω σπουδασει)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ τα πρωινα στην εταιρια του καλου μου γραφικες τεχνες...και διδασκω χορο σε σχολες τα απογευματα (χορογραφος-χορευτρια εχω σπουδασει)

ε ρε να μην ειμαστε κοντα να μαθουμε και τιποτα...

xpcZp2.png

ε ρε να μην ειμαστε κοντα να μαθουμε και τιποτα...

κριμα...τι θελεις να μαθεις?

Διαφημίσεις

ναι θα με μαθεις και ταγκο!!!!!!!!!!!!! χαχαχα

ttc72e7.aspx

ναι θα με μαθεις και ταγκο!!!!!!!!!!!!! χαχαχα

αμεεεεεεεεεεεεεε....αργεντινικο θές?

κ γω θελω να δουλεψω γμτ!!περιμενω ενα χρονο ακομη να παει ο μικρος παιδικο σταθμο!εστω 4ωρο δε με πειραζει.να ξεφευγω λιγο απο το σπιτι!!

ναι ειναι λιγο ζορικα στο σπιτι υπομονη θα μεγαλωσει και θα δουλεψεις

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι αστυνομικός και είμαι στο υπουργείο στην πληροφορική....και σας χαιρετώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αυριο πρωί πρωί τα λέμε!!!

καλη συνεχεια κοριτσι !!!!:D

mpap μου ειχε παρει τα αυτια η κορη μου ηθελε να μαθει χορο!!την εγραψα σε σχολη πηγε 4 φορες κ δεν ξαναπατησε!!δεν θελει αλλο κ κλαιει!!κριμα ρε γμτ κ ηταν τοσο ωραια!!πηγαινα κ γω 4 χρονια κ μετανοιωσα που τα παρατησα αλλα με ειχαν φορτωσει.αγγλικα γαλλικα πιανο χορος ε ποσα να αντεξω

Holy Diver

mpap μου ειχε παρει τα αυτια η κορη μου ηθελε να μαθει χορο!!την εγραψα σε σχολη πηγε 4 φορες κ δεν ξαναπατησε!!δεν θελει αλλο κ κλαιει!!κριμα ρε γμτ κ ηταν τοσο ωραια!!πηγαινα κ γω 4 χρονια κ μετανοιωσα που τα παρατησα αλλα με ειχαν φορτωσει.αγγλικα γαλλικα πιανο χορος ε ποσα να αντεξω

πολυ ωραιο να ξερεις να χορευεις παντος ειναι αλλη φαση

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...