Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μαρακι οντως πρεπει να λες καλημερα σε ολους τους υπερηχους???δηλαδη θα λες καλημερα μωρο 6ης εβδομαδας!!καλημερα μωρο 9ης εβδομαδας!!καλημερα μωρο 12ης εβδομαδας!!η θα λες γενικως?????κ οταν γεννησεις με το καλο θα παρεξηγηθουν αμα δε τους το λες :lol::lol::lol: καλε στον υπερηχο λες καλημερα?μεσα σου ειναι ολοζωντανο :tongue::tongue::tongue: παει κοριτσια το εχασε εντελως αυτη!!μαζεψουυυυυ:lol::lol: ειναι γλυκουλα ομως :P:p

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι οντως πρεπει να λες καλημερα σε ολους τους υπερηχους???δηλαδη θα λες καλημερα μωρο 6ης εβδομαδας!!καλημερα μωρο 9ης εβδομαδας!!καλημερα μωρο 12ης εβδομαδας!!η θα λες γενικως?????κ οταν γεννησεις με το καλο θα παρεξηγηθουν αμα δε τους το λες :lol::lol::lol: καλε στον υπερηχο λες καλημερα?μεσα σου ειναι ολοζωντανο :tongue::tongue::tongue: παει κοριτσια το εχασε εντελως αυτη!!μαζεψουυυυυ:lol::lol: ειναι γλυκουλα ομως :P:p

ναι και ο μιχαλης μου φιλαει την κοιλια καθε πρωιιιιιιιι χαχαχαχα το εχουμε χασει παιδι μου οικογενειακωςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

ναι και ο μιχαλης μου φιλαει την κοιλια καθε πρωιιιιιιιι χαχαχαχα το εχουμε χασει παιδι μου οικογενειακωςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Δεν πειράζει ευχαριστηθείτε το όσο μπορείτε περισσότερο.Είναι το δικό σας μικρό θαυματάκι!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Δεν πειράζει ευχαριστηθείτε το όσο μπορείτε περισσότερο.Είναι το δικό σας μικρό θαυματάκι!!!

χαχαχαχαχαχα ειμασταν που ειμασταν αποβλακωθηκαμε τελειως τωραααααααααααα

ttc72e7.aspx

άντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!! μπραβο ρε παιδιααααααααααα !!!! φτου φτου φτου σας :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

παω να κανω ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ τσιγαρο αφιερωμενο στο μαρακι!!

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αυτα ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

XAXAXA αρε μαιρουλα χαιρετισματα να του δωσεις και απο μας....χεχεχε!!!!

ευχαριστωωω Δημητρα για τα μελομακαρονααααα σου χρωσταωω και εγω κερασμα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...