Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μπα το εχω ριξει στα λαχανικα τα φρουτα και πολυυυυυυυυυυυυυυ γαλαααααααααααααααααααααααααααααααα

μπραβο το κοριτσι ετσι να προσεχεις το σπορακι σου!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον αμα σου πω οτι πριν και μονο που το εβλεπα μπορει και να εκανα εμετο τωρα το θελω σαν τρεληηηηηηηηηηηηηηηηη

Τυχερή εισαι. Ειχα μια συνάδελφο ακριβώς το ίδιο με εσένα. Για να φανταστεις την δεύτερη φορά κατάλαβε οτι είναι έγκυος όταν ένα πρωϊ με κλειστό το μάτι πήγε στο ψυγείο για γάλα.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

λοιπον αμα σου πω οτι πριν και μονο που το εβλεπα μπορει και να εκανα εμετο τωρα το θελω σαν τρεληηηηηηηηηηηηηηηηη

χαχαχα πως αλλαζει ο ανθρωπος ε ????;););)

xpcZp2.png

μπραβο το κοριτσι ετσι να προσεχεις το σπορακι σου!!!!!

χαχαχα προσεχω οσο μπορω αλλα τα κανω ολα ο γιατρος μου επιμενει Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

παιδια ποια θα μου βρει τι λιστα καλεεε την εχασααα

καλα να παθεις γαιδαραααααααααααααααααααααααααααααα που εισαι τοσες μερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ttc72e7.aspx

Τυχερή εισαι. Ειχα μια συνάδελφο ακριβώς το ίδιο με εσένα. Για να φανταστεις την δεύτερη φορά κατάλαβε οτι είναι έγκυος όταν ένα πρωϊ με κλειστό το μάτι πήγε στο ψυγείο για γάλα.

Βρε κορίτσια σοβαρά μιλάτε??? Και νόμιζα ότι ήμουν η μόνο παρανοική μ'αυτό το θέμα!!! Μιλάμε είχα φάει τρελλό κόλλημα να πίνω σύνεχεια Advance γάλα!!! Προτιμούσα να μην φάω αλλά να πίνω αυτό το γάλα!! ΧΑχαΧΑΧ Αμ.. πες το έτσι..να ηρεμήσω!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Και τι σου λέει???

να κανω οτι εκανα απλα να μην συκωνω βαρη αν κουραζομαι σε μια δουλεια που κανω επι τοπου να σταματαω και να ξεκουραζομαι και γενικα να προσεχω τον εαυτο μου να τρωω υγιειναβ κτλ

ttc72e7.aspx

καλα να παθεις γαιδαραααααααααααααααααααααααααααααα που εισαι τοσες μερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

χτες πηγα παιδιατρο τη μεγαλη οχι γιατι ειναι αρρωστη απλα καθε χρονο πρεπει να κανουν εναν σωματικο ψυχοκινητικο ελεγχο.κ γυρισα το μεσημερι!!αντε μαγειρεψω μετα να κανω το σπιτι ειχε κ ο αντρας ρεπο κ παιζανε σε ολο το σπιτι κ οι 3!!εκανα baby sitting!!!

Holy Diver

χτες πηγα παιδιατρο τη μεγαλη οχι γιατι ειναι αρρωστη απλα καθε χρονο πρεπει να κανουν εναν σωματικο ψυχοκινητικο ελεγχο.κ γυρισα το μεσημερι!!αντε μαγειρεψω μετα να κανω το σπιτι ειχε κ ο αντρας ρεπο κ παιζανε σε ολο το σπιτι κ οι 3!!εκανα baby sitting!!!

Πωπωωω και ειδικά το τρίτο παιδί εεεε

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...