Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αχ βρε κοριτσι μου....να σου πώ ο μπαμπας μου πάντα λέει

''μπορει να ζω τα χειροτερα....αλλα καποιος αλλος μπορει να ζει τα χειριστα''....

το θεμα ειναι οτι το παιδακι μπορει να εχει μια φυσιολογικη ζωη απλα θα ταλαιπωρηθει....

υπαρχουν και χειροτερα ...ετσι να το αντιμετωπιζεις

Συμφωνώ απόλυτααααααααααα!!!!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ξερω ρε κοριτσια απο χθες δεν μπορω να το συζητησω με κανεναν η αδελφες μου μολις παω να κανω συζητηση βαζουν τα κλαματα και δεν εχω ουτε την μαμα που ηταν τερας ψυχραιμιας σε τετοια θεματα!!!περιμενα πως και πως να μπω να συζητησουμε λιγακι

Ax βρε minaki! τι να πω. Σφίχτηκε η ψυχή μου!

Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα. Τα προβλήματα υγείας των παιδιών!

Εύχομαι ό,τι καλύτεερο μέσα από την καρδιά μου! Να είστε δυνατοί να στηρίζετε τους γονείς του παιδιού!

Μαιρούλα μακάρι να μπορούσα. Πωπωωωω μάλλον σου έχει ανοίξει πολύ η ορεξη έεεεε????

μεταξυ μας οταν προκειται για σοκολατα ποτε δεν θα οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

μεταξυ μας οταν προκειται για σοκολατα ποτε δεν θα οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Μαιρη πρόσεχε γιατι σε βλέπω με πολλαααααα κιλααααα μέχρι να γεννήσεις και μετά θα κλαις και θα μας λες κοριτσιαααααα δεν τα χανωωωωωωω

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Μαιρη πρόσεχε γιατι σε βλέπω με πολλαααααα κιλααααα μέχρι να γεννήσεις και μετά θα κλαις και θα μας λες κοριτσιαααααα δεν τα χανωωωωωωω

μπα το εχω ριξει στα λαχανικα τα φρουτα και πολυυυυυυυυυυυυυυ γαλαααααααααααααααααααααααααααααααα

ttc72e7.aspx

αχ ρε κοριτσια σας μαυρισα την καρδια πρωι πρωι χιλια ευχαριστω για καλα σας λογια και την συμπαρασταση

Μην το ξαναπεις. Γι'αυτο είμαστε εμεις εδώ. Να μας λες οτι θες οποτε θες

μπα το εχω ριξει στα λαχανικα τα φρουτα και πολυυυυυυυυυυυυυυ γαλαααααααααααααααααααααααααααααααα

Γαλααα, μπλιαχ. Πωπω στην εγκυμοσύνη έπινα με το ζόρι και με καλαμάκι και με κλειστή την μυτη, παπαπα

Διαφημίσεις

μινακι μου ξεσπασε εδω που μπορεις....κουραγιο γλυκια μου!!!!σκεψου οτι ολα θα πανε καλα!!!!η επιστημη προχωραει

έχει δικιο η boukie

Μινακι πριν 4 χρονια γεννησε η κολλητη μου και εμεναν Ισπανια...μια χαρα ολα ωραια πηρε μεταθεση ο αντρας της Ελλαδα σαμοθρακη και πηγε κ εκεινη με τον μικρο....να μη στα πολυλογω ο μικρος επεσε ξαφνικα σε κομα....ειχε γεννηθει διαβητικο και δεν το ηξεραν....στο τσακ γλιτωσε η καρδουλα μου.....τι να σου πω απελπισια την ειχε πιασει τη φιλη μου....καταλαβαινεις τα αγχη της για τ ζωη του....σε πληροφορω οτι πλεον ο μικρος 4,5 χρονων κανει μονος του τις ενεσεις ινσουλινης και τωρα τελευταια ανακαλυφθηκε ενα ειδος σαν στυλο για μικρα παιδακια.....το οποιο και εχουν παρει....προχωραει η επιστημη σε ολα !!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αχ ρε κοριτσια σας μαυρισα την καρδια πρωι πρωι χιλια ευχαριστω για καλα σας λογια και την συμπαρασταση

Αυτό να μην το ξαναπείς Μινάκι!! Εδώ είμαστε για να στηρίζουμε η μία την άλλη ΚΥΡΙΩΣ στα δύσκολα! Τα εύκολα ολοι τα δεχόμαστε με χαρά τα δύσκολα όχι πάντα οπότε.. Ειμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε ότι μας στεναχωρεί κ ότι μας κάνει να πετάμε στα σύννεφα απο την χαρά μας..(οκ και τα ενδιαμεσα)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γαλααα, μπλιαχ. Πωπω στην εγκυμοσύνη έπινα με το ζόρι και με καλαμάκι και με κλειστή την μυτη, παπαπα

λοιπον αμα σου πω οτι πριν και μονο που το εβλεπα μπορει και να εκανα εμετο τωρα το θελω σαν τρεληηηηηηηηηηηηηηηηη

ttc72e7.aspx

Αυτό να μην το ξαναπείς Μινάκι!! Εδώ είμαστε για να στηρίζουμε η μία την άλλη ΚΥΡΙΩΣ στα δύσκολα! Τα εύκολα ολοι τα δεχόμαστε με χαρά τα δύσκολα όχι πάντα οπότε.. Ειμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε ότι μας στεναχωρεί κ ότι μας κάνει να πετάμε στα σύννεφα απο την χαρά μας..(οκ και τα ενδιαμεσα)

ΑΚΡΙΒΩΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...