Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ποπο τι νεα απο το πρωι ρε γμτ....αμαν κατι ευχαριστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

η σοφουλινα εφυγε δηλαδη?

δεν ξερω ρε μπυκι μου νομιζω οτι παρεξηγηθηκε!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς πάντως όλες θα προσευχόμαστε για τον μικρούλη σας να πάνε όλα καλά και θα στέλνουμε όληηηηη την ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Κουράγιο εύχομαι και στους γονείς του που φαντάζομαι πως θα είναι!!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

μπροστα τους ειμαι η πρωσοποποιηση της ηρεμιας προσπαθω οτι καλυτερο για τον αδελφουλη μου γιατι φετος μας εκατσαν ολα τα στραβα μπορει να φυγει αυτο το ρημαδι το 2009 πιο γρηγορα???????????????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μπροστα τους ειμαι η πρωσοποποιηση της ηρεμιας προσπαθω οτι καλυτερο για τον αδελφουλη μου γιατι φετος μας εκατσαν ολα τα στραβα μπορει να φυγει αυτο το ρημαδι το 2009 πιο γρηγορα???????????????????

αχ ρε μινακι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Ναι ρε μινάκι τι σκ...ετος ήταν αυτό!!!!! Να φυγει όσο πιο γρήγορα γίνεται

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

αχ η αγαπη μου μωρε :-(:-(:-( οντως δε γινονται επεμβασεις.δε βρεθηκε ο τροπος για αληθινο μοσχευμα γιατι το αποριπτει ο οργανισμος:-( γιατι το μικρουλι το επαθε :-( σφιχτικε η καρδια μου

δεν δημιουργηθηκε στην εγκυμοσυνη δεν ξερουν απο τι μπορει να προηλθε αλλα για να μην αγχωνεσται η εγγυουλες μας ειναι παρα πολυ σπανιο!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

παντα ρε παιδι μου καθε χρονια προς το τελος ολα γινονται ελεοοοςςςς ας φυγει το 09 να παει στα κομματια...

xpcZp2.png

έτσι κοριτσι μου στηρηξη θελουν!!!!

αντε να φυγει το διαολεμενο !!!!!

α ρε Μινακι !!!!....εδώ ειμαστε να το ξερεις ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

ποπο τι νεα απο το πρωι ρε γμτ....αμαν κατι ευχαριστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

η σοφουλινα εφυγε δηλαδη?

Πραγματικά απο το πρωί μες στην μαυρίλα είμαστε έλεοςς!!!! Ελπίζω να μην γίνει κ τίποτα αλλο βρε bookie μου! Αμαν

p2mPp2.png

BMqPp2.png

έτσι κοριτσι μου στηρηξη θελουν!!!!

αντε να φυγει το διαολεμενο !!!!!

α ρε Μινακι !!!!....εδώ ειμαστε να το ξερεις ;)

το ξερω ρε κοριτσια απο χθες δεν μπορω να το συζητησω με κανεναν η αδελφες μου μολις παω να κανω συζητηση βαζουν τα κλαματα και δεν εχω ουτε την μαμα που ηταν τερας ψυχραιμιας σε τετοια θεματα!!!περιμενα πως και πως να μπω να συζητησουμε λιγακι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Λοιπόν κορίτσια επειδή πέσαμε θα σας μαλώσω. Βρεεεε καμιά δεν πρόσεξε το nick μου???? 1712????? 17/12???? Εχω γενέθλιααααα. Κλείνω τα 37

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Λοιπόν κορίτσια επειδή πέσαμε θα σας μαλώσω. Βρεεεε καμιά δεν πρόσεξε το nick μου???? 1712????? 17/12???? Εχω γενέθλιααααα. Κλείνω τα 37

Πωπω!!! ΒΡε Τόνια μου να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!! Ευχομαι..... ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...