Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μουγγαμαρα επεσε μολις μπηκααααααα ΜΕ ΦΟΒΑΣΤΕ????:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΠΕΙΤΕ ΚΑΛΕΕΕ

οταν λειπεις ολες τις πιανει λογοδιαρροια και οταν μπαινεις σταματανε τι να πω μαλλον φοβουνται την προεδρο χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μουγγαμαρα επεσε μολις μπηκααααααα ΜΕ ΦΟΒΑΣΤΕ????:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΠΕΙΤΕ ΚΑΛΕΕΕ

η σοφουλινα μαλλον παρεξηγηθηκε τι να πω προτος μηνας προσπαθειων και δεν της εκατσε απο οτι λεει

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

η μαυριλα ειναι πιο πολυ για τον μπεμπη και οχι για τα υπολοιπα οι γιατροι λενε οτι θα χρειαστει μια επεμβαση σε κανενα 4μηνο και μετα θα πρεπει να ξαναπηγενουν καθε 6 μηνες αστα πολυ πικρα σας λεω απο χθες κλαιω και δεν μπορω να ηρεμησω αχ το μπουμπουκακι μου και κοριτσια ειληκρινα ειναι ενας κουκλος

ελα βρε κοριτσι !!!....τι να σου πω τωρα μην κλαις?...εδω εγω βουρκωσα...οχι εσυ?!!!

πες μας οι γιατροι τι λενε?...σε τι θα βοηθησει η επεμβαση?...στο να ανοιξουν το ματακι?....μετα τι?....μεταμοσχευση?...

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Δημητρα μου δεν εχει το ενα του ματακι ο μικρος! Ειπαν οτι θα κανουν επεμβασεις μεχρι να μεγαλωσει και να του βαλουν ψευτικο!!!

ποπο ρε μινακι τι να πεις και εσυ ρε γμτ!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

πες μας οι γιατροι τι λενε?...σε τι θα βοηθησει η επεμβαση?...στο να ανοιξουν το ματακι?....μετα τι?....μεταμοσχευση?...

θα τις κανουν για να μην παραμωρφοθει το πρωσοπακι του δυστηχως απο οτι ξερω μεταμοσχευση στον βολβο δεν γινετε προς το παρον τουλαχιστον

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

θα τις κανουν για να μην παραμωρφοθει το πρωσοπακι του δυστηχως απο οτι ξερω μεταμοσχευση στον βολβο δεν γινετε προς το παρον τουλαχιστον

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ αυτα ειναι τα ασχημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

:-( Αχ τι να πώ ειλικρινά στεναχωρήθηκα πολύ τώρα... Ευχομαι κοπέλα μου να έχει απιστευτη επιτυχία το χειρουργείο και να πάνε όλα κατ ευχήν για το λουλούδι σου!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

αααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......με συγκλονισες σήμερα....

Κοιτα αγαπη ο πονος δεν απαλυνεται απο τη μια μερα στην άλλη και ποσο μαλλον οταν ξερεις τι ταλαιπωρια θα τραβηξει ο κουκλος!!!...αλλά πρεπει να ειστε δυνατοι να στηρηξετε τους γονεις!!!!!

και να σου πώ καρδια μου κ κατι?...ενα ματακι λιγοτερο δεν θα το κανει λιγοτερο ευτυχισμενο....αγαπη θα παρει οπως και να εχει και θα μαθει να ζει ετσι ο μικρουλης....

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ποπο τι νεα απο το πρωι ρε γμτ....αμαν κατι ευχαριστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

η σοφουλινα εφυγε δηλαδη?

xpcZp2.png

τι να κανουμε ευχαριστουμε τον θεο που ηταν μονο αυτο και οχι τπτ αλλο χειροτερο!!!

πρεπει να εισαι δυνατη για να δινεις κουραγιο στην μαμα του ρε μινακι μου!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

αχ η αγαπη μου μωρε :-(:-(:-( οντως δε γινονται επεμβασεις.δε βρεθηκε ο τροπος για αληθινο μοσχευμα γιατι το αποριπτει ο οργανισμος:-( γιατι το μικρουλι το επαθε :-( σφιχτικε η καρδια μου

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...