Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Η μικρη πολυ καλυτερα ο μπαμπας μας χαλια η μαμα μαλλον την αρπαξε κι αυτη χαχαχαχα ημουν στην τραπεζα απο το πρωι πικρααααααααα σας λεω χασαμε τις γονιμες με τις κ@@οαρρωστεις αυτον τον μηνα γμτ!!!!Ο μικρος μας στο παιδων ακομα πηραμε τα αποτελεσματα απο την αξονικη τελικα οντως δεν υπαρχει το ματακι του αλλο ενα μεγαλο ΓΜΤ οποτε καταλαβενετε μαυριλες εχουμε σημερα

γεια σου κοπελαρα μου...πολυ λυπαμαι για το ματακι του...περαστικα στον αντρα σου και σε σενα ευχομαι να μην την αρπαξες τελικα....οι γονιμες θα ερθουν και τον επομενο μηνα μην μασας...

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μικρη πολυ καλυτερα ο μπαμπας μας χαλια η μαμα μαλλον την αρπαξε κι αυτη χαχαχαχα ημουν στην τραπεζα απο το πρωι πικρααααααααα σας λεω χασαμε τις γονιμες με τις κ@@οαρρωστεις αυτον τον μηνα γμτ!!!!Ο μικρος μας στο παιδων ακομα πηραμε τα αποτελεσματα απο την αξονικη τελικα οντως δεν υπαρχει το ματακι του αλλο ενα μεγαλο ΓΜΤ οποτε καταλαβενετε μαυριλες εχουμε σημερα

καλημερα αγαπη !!!!

περαστικα σας !!!...εσεις να ειστε καλά και ο επομενος μηνας δικός σας ειναι ...ελαααα δεν θελω ηττοπαθειες!!!!;)

όχι ρε ΓΜΤ !!!!....και οι γιατροι τι λένε?....αχχχχχχχχ η καρδουλα μου?...τι να πω βρε κοριτσι...με εστειλες τώρα .....:-(:-(:-(

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Περαστικούλια σας Μινάκι!!! :-)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

α ρε μινακι π[εραστικα σε ολους τι να πω να προσεχετε!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Καλημέρα Τόνια μου μια χαρούλα εσύ?????

Καλά και εγώ. Χαλαρά σήμερα, λόγω της απεργίας είχαν κλείσει την πύλη και μπήκαμε μόλις τώρα.

Boukie μου, σωστή αντιμετώπιση κοριτσάρα. Ολα καλά, δώστου να καταλάβει για τον επόμενο μήνα.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

καλημερα αγαπη !!!!

περαστικα σας !!!...εσεις να ειστε καλά και ο επομενος μηνας δικός σας ειναι ...ελαααα δεν θελω ηττοπαθειες!!!!;)

όχι ρε ΓΜΤ !!!!....και οι γιατροι τι λένε?....αχχχχχχχχ η καρδουλα μου?...τι να πω βρε κοριτσι...με εστειλες τώρα .....:-(:-(:-(

η μαυριλα ειναι πιο πολυ για τον μπεμπη και οχι για τα υπολοιπα οι γιατροι λενε οτι θα χρειαστει μια επεμβαση σε κανενα 4μηνο και μετα θα πρεπει να ξαναπηγενουν καθε 6 μηνες αστα πολυ πικρα σας λεω απο χθες κλαιω και δεν μπορω να ηρεμησω αχ το μπουμπουκακι μου και κοριτσια ειληκρινα ειναι ενας κουκλος

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

η μαυριλα ειναι πιο πολυ για τον μπεμπη και οχι για τα υπολοιπα οι γιατροι λενε οτι θα χρειαστει μια επεμβαση σε κανενα 4μηνο και μετα θα πρεπει να ξαναπηγενουν καθε 6 μηνες αστα πολυ πικρα σας λεω απο χθες κλαιω και δεν μπορω να ηρεμησω αχ το μπουμπουκακι μου και κοριτσια ειληκρινα ειναι ενας κουκλος

Η ψυχούλα μου μωρέ, τουλάχιστον δίνουν ελπίδες?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

μουγγαμαρα επεσε μολις μπηκααααααα ΜΕ ΦΟΒΑΣΤΕ????:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΠΕΙΤΕ ΚΑΛΕΕΕ

χαχαχαχχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:....ελα κοιτα πιο κατω σε χαιρετησα χαχαχα

εχει καφε υγρα μαλλον με λιγο αιμα (απ οτι καταλαβα) αλλα περιμενει στις 20

και εχει φρικαρει...

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

:-(:sad::-(:sad:...μην κλαις μινακι μου εχει ο θεος

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...