Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

σοφουλινα μου μην αγχωνεσαι απο τωρα γλυκια μου...περιμενε οπως σου ειπαν τα κοριτσια να δεις τι ροη θα εχεις...και αν παλι δεν σου κατσει αυτον τον μηνα μπορει να ετυχε απλα...τον επομενο να εισαστε πιο τυχεροι...

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τίποτα απολύτως δεν φταεί!!! Για να σου δώσω να καταλάβεις ο γιατρός μου είχε πεί χαρακτηριστικά το εξής: Εαν 100 φυσιολογικότα υγειεστατες γυναίκες εκαναν έρωτα με τους συντρόφους τους ξέρεις πόσες απο αυτές θα έμεναν έγκυος? Μόνο οι 20!!! Οπότε σκέψου το αυτο!! Κάθε μήνα έχουμε ενα 20% να συλλάβουμε ακόμα κ αν είμαστε φυσιολογικότατες! Να μην αγχώνεσαι καθόλου!!

Κι εμενα έτσι μου έχει πει ο γιατρός μου!!

Μην αγχώνεσαι τόσο sofoulina!!!

Ψυχραιμία. Δες πρώτα τι γίνεται....

Ασε που και περίοδος να είναι δεν χάθηκε και ο κόσμος!!

:)

ειδες λοιπον μαιρουλα.δεν ειναι το ιδιο.εσυ ησουν τυχερη και ολα πηγαν καλα και μπραβο σου κοριτσακι μου αλλα εγω αγχωθηκα γιατι και τον προηγουμενο μηνα ειχαμε ελευθερες επαφες αλλα οχι τακτικες(2-3).

οπωσ και δεν μπορω να μιλησω για τισ κοπελες που πραγματικα θαυμαζω οι οποιες προσπαθουσαν και προσπαθουν καιρο.οπωσ επισης η ψυχολογια δεν ειναι ιδια οταν εχεις ηδη μωρο....

και φυσικα μην ξεχναμε και το αγχοσ λογω ηλικιας ειμαι 34

να μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι

συγγνωμη για την ενοχληση:(

Για να νιωσεις λίγο καλύτερα θα σου πώ ότι 1ον ειμαι κ εγώ 33 στα 34 , τον Μαίο εμεινα εγκυος το έχασα και απο τον Σεπτέμβρη προσπαθούμε κ εμεις!! Με πολύ σταθερό κύκλο και επαφές μέρα παρα μέρα!! Ακόμα δεν έκατσε..τι να κάνω να τρελαθώ??? Είπαμε είναι το ρημάδι το 20% θα το πιασουμε το λοττο που θα παει βρε κοριτσάκι!! Ελπίδα και επιμονή θέλει! Μην το βάζεις κάτω!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ειδες λοιπον μαιρουλα.δεν ειναι το ιδιο.εσυ ησουν τυχερη και ολα πηγαν καλα και μπραβο σου κοριτσακι μου αλλα εγω αγχωθηκα γιατι και τον προηγουμενο μηνα ειχαμε ελευθερες επαφες αλλα οχι τακτικες(2-3).

οπωσ και δεν μπορω να μιλησω για τισ κοπελες που πραγματικα θαυμαζω οι οποιες προσπαθουσαν και προσπαθουν καιρο.οπωσ επισης η ψυχολογια δεν ειναι ιδια οταν εχεις ηδη μωρο....

καρδουλα συμφωνω αλλα οποιον γιατρο και να ρωτησεις θα σου πει οτι το αγχος βλαπτει!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

δυστυχωσ δεν εχω σταθερο γιατρο οποτε δεν μπορω να παρω να ρωτησω.στν τελευταια που πηγα πριν ενα χρονο και εκανα τεστ παπ δεν εχω το θαρρος γιατι πηγα μονο για το τεστ

λοιπόν στο γιατρο δεν ντρεπομαστε να παρουμε τηλέφωνο...αυτη ειναι η δουλεια του να μας βοηθαει οταν εχουμε προβλημα και απορίες όσο χαζές κ αν ειναι !!!!!!!!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Η μικρη πολυ καλυτερα ο μπαμπας μας χαλια η μαμα μαλλον την αρπαξε κι αυτη χαχαχαχα ημουν στην τραπεζα απο το πρωι πικρααααααααα σας λεω χασαμε τις γονιμες με τις κ@@οαρρωστεις αυτον τον μηνα γμτ!!!!Ο μικρος μας στο παιδων ακομα πηραμε τα αποτελεσματα απο την αξονικη τελικα οντως δεν υπαρχει το ματακι του αλλο ενα μεγαλο ΓΜΤ οποτε καταλαβενετε μαυριλες εχουμε σημερα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας:D τι γινεται εδω μεσα???

καλημέρααααααααααααα Δημητρα :D

τι κάνεις?...τα ζουζουνάκια σου?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

και δεν ειναι εμοχληση ακου λεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...