Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ειδικα για τους αντρες σας θα ειναι οοοοο,τι καλυτερο!!!χεχεχε

ναι ρε εγω παω και του κουνιεμαι και παιθενουμε στα γελια δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτα ακομα αστα να πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ρε εγω παω και του κουνιεμαι και παιθενουμε στα γελια δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτα ακομα αστα να πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχα

Εσύ κοπελιά κάτσε στα αυγουλάκια σου εεεε??????? Κομμένο το σεχ για λίγο να δούμε πως θα πάει και μετά ορματεεεεεεεεεεεεεε χααχααχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ε ρε τι ονειρο θα εβλεπε ο δικος σου χαχαχαχαχα βαλτον κατω και αλλαξε του τα φωτα χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα...ναι ναι θα τον ξεκινησω στο χαλαρο πριν τις γιορτες μολις καθαρισω απο περιοδο...και στις γονιμες πανω στην Πρωτοχρονια........μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ (λογοκρισια)χαχαχαχα

xpcZp2.png

Σορρύ κοριτσάκι μου νόμιζα οτι εννοούσες αυτό!!! :(

οχι οχι,ολα ειναι καλα και στη θεση τους...τιποτα το ανησυχητικο..

απλα προφανως εγινε μια αλλαγη στον κυκλο... και μου ειπε...ετσι δεν μπορεις να ξερεις και ποτε ειναι και η ωορηξια.

και εχει δικαιο,γιατι αν υποθεσουμε οτι εγω την καταλαβαινω και την υπολογισα γυρω στις 10/11 , και νιωθω κατι για κανα 2 μερες, ειχα πονακια μεχρι και τις 27/11 που θεωρητικα θα αδιαθετουσα...

οποτε μαλλον δεν ηταν οταν νομιζω οτι ηταν....

το βασικο ειναι οτι δεν υπαρχει κατι παθολογικο.

και αφου ειναι ησυχος και καθησυχαστικος για μενα αυτο ειναι το πιο σημαντικο

Διαφημίσεις

χαχαχα..καλα καλε δεν τον λυπασαι καθολου τον δολιο??αληθεια ποτε ειπε ο γιατρος οτι μπορειτε να κανετε κατι???ειναι νωρις δηλαδη ακομη???

xpcZp2.png

xaxaxa καλημερα παιδια παμελα θα γινετε 2 μερεσ αφου γεννησετε , εγω φοραω το 1 κ ειναι αδειο μολις ημουν εγγκυοσ το 2 μολς κατεβηκε το γαλα......ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΣΤΗΘΟΣ τελειο 3 νουμερο,μετα απο 2 μηνες :( που πηγε δεν ξερω

Θα γίνω πιο πολύ ΠΑΜΕΛΑ απο τώρααααααα????????? ΕΛΕΟΣ κοριτσια....θα στρίβει πρωτα το β...ι και μετά εγώ απο την γωνία... Θα το χρησιμοιησω και ως όπλο ενίοτε!!! χαχαχαχαχ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

απλα προφανως εγινε μια αλλαγη στον κυκλο... και μου ειπε...ετσι δεν μπορεις να ξερεις και ποτε ειναι και η ωορηξια.

και εχει δικαιο,γιατι αν υποθεσουμε οτι εγω την καταλαβαινω και την υπολογισα γυρω στις 10/11 , και νιωθω κατι για κανα 2 μερες, ειχα πονακια μεχρι και τις 27/11 που θεωρητικα θα αδιαθετουσα...

Moumou μου στο λέω εγώ και με υπογραφή (αν λεω βλακειες βρίσε με μετά) τίποτα δεν είναι...Μια αλλαγή στον κύκλο σου .. εχει τύχει και σε μένα και απο 30 μέρες έγινε 27 και είναι σταθερός απο τότε .. ρολόι!! Άσε που σου είπα εγώ εχω και τις ελπίδες μου για το όλο θέμα.. οπότε εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε πρώτα ο θεός! Υπομονή και όλα θα φανούν σύντομα!:P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

οντως αφου δεν υπαρχει καποιο προβλημα..αστο να ερθει μονο του....μπορει να σου σκασει δωρακι στις γιορτες που ξερεις.....;););)

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...