Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

yeah baby!!!!!! ηδη αρχισα τις απαραιτητες προετοιμασιες....χεχεχεχεχε

ετσι σε θελω μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να πας για ψωνια και να παρεις τα ωραια σου???????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμέ αμέεεεεεεεεεεεεε!!! πώς δεν μπορεί!!! Έχασε μια περίοδο αυτό έγινε και έχει τύχει σε πολλές κάποια στιγμή! Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την επόμενη περίοδο και κατ'επέκταση με την επόμενη ωορρυξία....Υπάρχουν ελπίδες και μάλιστα αρκετές!!!! Απλώς δεν θέλω να της φουσκώσω τα μυαλά τρελλά και μετά να προσγειωθεί ανώμαλα! Γι αυτό θα ελπίζουμε όλες μαζί να γίνει το θαυμα για την moumou μας!!!

χμμμμμμμμμμμμ αν ειναι ετσι τοτε μουμου εισαι η ελπιδα μας!!!!!!!!!!!υπερηχο σου εκανε μουμου ο γιατρος οταν πηγες???

xpcZp2.png

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι κανετε κοριτσακια ομορφα???????? μπυμπουκι μου???????? δεν πειραζει θα εισαι μια απο αυτες που θα το γλεντησιυν τις γιορτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι αλλα νεα κοριτσια?????????

Καλημέρα εγκυούλα μας!!!! Τι κάνεις εσύ πως πάς? Καμιά αναγούλα καμια ζαλάδα??

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ετσι σε θελω μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να πας για ψωνια και να παρεις τα ωραια σου???????????

ναι ναι και χθες ημουν μια βολτα στην αγορα και κοιτουσα τις βιτρινες εχουν βγαλει κατι τελεια χριστουγεννιατικα εσωρουχα!!!!!!! εξαλλου δεν θελω να καταλαβει κατι ο καλος μου μην αγχωθει και αυτος αδικα!!!!!!

οποτε θα βαλω τα καλα μου θα στολιστω θα βαφτω και θα του ευχηθω MERRY CHRISTMAS χο χο χο χο;););)

xpcZp2.png

τι να πω ρε κοριτσια..

ωρες ωρες....εχω κατι ψιλα πονακια....λιγο η μεση μου....

σημερα εχω,αυριο δεν εχω...τι να πω....

το μονο που διαπιστωσα χτες το βραδυ και σημερα το πρωι ειναι λιγο ευαισθητες ρωγες... σαν να ποναω λιγακι αλλα ειναι κατι που το ειχα και στην περιοδο οποτε απλα το λεω...

αυτα....

Μαιρουλα πως εισαι κοριτσακι μου? ολα καλα?

Διαφημίσεις

Η περίπτωση της μουμου μας με έχει μπερδέψει πάρα πολύ.

Αν πάντως ο υπέρηχος ήταν καθαρός και όλα οκ, τότε ή είναι ορμονικό (άγχος ίσως) ή συμβαίνει κάτι σαν κι αυτό που περιγράφει η angeliki.

Μακάρι βρε κορίτσι μου!

Να δεις κι εσύ τι σου γίνεται.

χμμμμμμμμμμμμ αν ειναι ετσι τοτε μουμου εισαι η ελπιδα μας!!!!!!!!!!!υπερηχο σου εκανε μουμου ο γιατρος οταν πηγες???

βεβαια εκανε υπερηχο...

και μου ειπε οτι εχει γινει η ωορηξια μου....

και ρωτησε η κοπελα" αν ηταν εγκυος δεν θα φαινοταν?"

οχι λεει εκεινος,ειναι νωρις...

Η περίπτωση της μουμου μας με έχει μπερδέψει πάρα πολύ.

Αν πάντως ο υπέρηχος ήταν καθαρός και όλα οκ, τότε ή είναι ορμονικό (άγχος ίσως) ή συμβαίνει κάτι σαν κι αυτό που περιγράφει η angeliki.

Μακάρι βρε κορίτσι μου!

Να δεις κι εσύ τι σου γίνεται.

Ο υπέρηχος δεν θα έδειχνε απο τόσο νωρίς κάτι.... οπότε ουτε κ αυτό δεν αποκλείει ακόμα την εγκυμοσύνη αν υπάρχει!!! Τίποτα ... υπομονή και θα δείξει σε λίγες μέρες!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

βεβαια εκανε υπερηχο...

και μου ειπε οτι εχει γινει η ωορηξια μου....

και ρωτησε η κοπελα" αν ηταν εγκυος δεν θα φαινοταν?"

οχι λεει εκεινος,ειναι νωρις...

Ευτυχώς που στα εχει πει και ο γιατρός γιατι οι περισσότερες απο δω μέσα θα με πέρνατε στο ψιλό σωστά????? χαχαχαχαχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ναι ναι και χθες ημουν μια βολτα στην αγορα και κοιτουσα τις βιτρινες εχουν βγαλει κατι τελεια χριστουγεννιατικα εσωρουχα!!!!!!! εξαλλου δεν θελω να καταλαβει κατι ο καλος μου μην αγχωθει και αυτος αδικα!!!!!!

οποτε θα βαλω τα καλα μου θα στολιστω θα βαφτω και θα του ευχηθω MERRY CHRISTMAS χο χο χο χο;););)

Bookie μου δεν θα δυσκολευτείς και πολύ να τον αποπλανήσεις...όπως σε είδα χτες για κούκλα μου φάνηκες!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

μπα!!!!!!!!!! τιποτα απολυτως ευτυχως παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! μια χαρα

Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι μέχρι το τέλος!!! Πρήξιμο αλήθεια έχεις? Το στήθος σου εχει γίνει "pamela" η ακόμα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ο υπέρηχος δεν θα έδειχνε απο τόσο νωρίς κάτι.... οπότε ουτε κ αυτό δεν αποκλείει ακόμα την εγκυμοσύνη αν υπάρχει!!! Τίποτα ... υπομονή και θα δείξει σε λίγες μέρες!!!

Angelikoula, δεν εννοούσα να φαίνεται η εγκυμοσύνη στον υπέρηχο.

Εννοούσα μήπως εντοπίστηκε κάτι που θα μπορούσε να προκαλεί την καθυστέρηση...

Αυτό που λες πάντως το έχω ακούσει κι εγώ.

Μπορεί να ίσως να μετατοπίστηκε σημαντικά και ο κύκλος της. ξέρω κι εγώ....

Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι μέχρι το τέλος!!! Πρήξιμο αλήθεια έχεις? Το στήθος σου εχει γίνει "pamela" η ακόμα?

ουυυυυυυυυυυυυυυυ αυτο το εχουμε μερες τωρα ειναι και απο φυσικου του μεγαλο αστα να πανε πετρα το εργαλειο!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

μπα!!!!!!!!!! τιποτα απολυτως ευτυχως παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! μια χαρα

Φτου φτου!!

Ποτέ να μην έχεις...

Πάντα να είσαι καλά!

Από συμπτώματα πάντως πριν μάθεις ότι είσαι έγκυος αν θυμάμαι σωστά είχες πόνους περιόδου και πρησμένο στήθος, ε?

Κάτι άλλο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...