Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

γιατρεεεε??

Λοιπόν έχω να πώ τα εξής:

25/11 επρεπε να σου έχει έρθει η περίοδος

27/11 με 2 μερες καθυστέρηση δεν έδειξε η χωριακή (καλά αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν ειχε γίνει καθυστερημένη σύλληψη)

14/12 με 19 μερες καθυστέρησης αρνητική χωριακή...οπότε αποκλείεται να ήσουν έγκυος απο τον προηγούμενο μήνα

Αλλα..οι σταγόνες αίμα την προηγούμενη εβδομάδα αγαπητή, μπορεί κάλιστα να σημαίνει ότι απο τις 14/12 και μετά δεν ήσουν φρόνιμο κορίτσι.... μήπως λοιπόν???

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Moumouuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!! Που είσαι βρε κοπελιάαααα τσάμπα εξασκώ τα μαθηματικά μου πρωί - πρωί???

οχι οχι..μισο..ε.χω το αφεντικο μου εδω...

φρονιμη δεν ημουν το παραδεχομαι...

λες?

η περιπτωση σου μουμου ειναι το κατι αλλο...μαλλον ορμονικο θα ειναι δεν μπορω να το δικαιολογισω αλλιως...κατι θα αλλαξε τον κυκλο σου...

Η ορμονικό είναι...που εντάξει έχει σε συμβεί στις περισσότερες απο μας μια φορά στην ζωή μας ή τελικά κάτι έχει γίνει στις 14/12 και λίγο πρίν..διότι η χωριακή για να φανεί πρέπει να έχουν περάσει τουλαχιστον 10 μέρες απο την σύλληψη...οπότε αν η σύλληψη είχε γίνει ας πούμε 10/12 δεν θα το έδειχνε η χωριακή..άσε που....το αιματακι την προηγούμενη εβδομάδα είναι υπόπτο...μπορει και να σημαίνει εμφυτευση! Γι αυτό και ο γιατρός της λέει να κάνει ξανά!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

οχι οχι..μισο..ε.χω το αφεντικο μου εδω...

φρονιμη δεν ημουν το παραδεχομαι...

λες?

Διάβασε και τα παρακάτω που έγραψα..και χωρίς πλάκα τώρα δεν σου λέω μπουρδολογίες..έχω μιλήσει με τον γιατρό μου άπειρες ώρες γι αυτα! και εκτός αυτού κακά τα ψέμματα έχω μια εμπειρία που με έκανε να διαβάσω τα άπειρα για να δώ τι συμβαίνει!!!!

Αλλά θέλω να είσαι ψύχραιμη γιατι επιμένω πως είναι ένα απο τα δύο παραπάνω..δηλαδή η πρώτη καθυστέρηση της περιόδου σου είναι παντελώς άσχετη με την τελευταία!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι κανετε κοριτσακια ομορφα???????? μπυμπουκι μου???????? δεν πειραζει θα εισαι μια απο αυτες που θα το γλεντησιυν τις γιορτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι αλλα νεα κοριτσια?????????

ttc72e7.aspx

Η ορμονικό είναι...που εντάξει έχει σε συμβεί στις περισσότερες απο μας μια φορά στην ζωή μας ή τελικά κάτι έχει γίνει στις 14/12 και λίγο πρίν..διότι η χωριακή για να φανεί πρέπει να έχουν περάσει τουλαχιστον 10 μέρες απο την σύλληψη...οπότε αν η σύλληψη είχε γίνει ας πούμε 10/12 δεν θα το έδειχνε η χωριακή..άσε που....το αιματακι την προηγούμενη εβδομάδα είναι υπόπτο...μπορει και να σημαίνει εμφυτευση! Γι αυτό και ο γιατρός της λέει να κάνει ξανά!

αυτο ειναι το υποπτο της υποθεσης...το αιματακι στις 9-10/12...

ειπε...μπορει και να εισαι εγκυος...

γιατι αν υποθεσουμε οτι ο κυκλος μου ειναι μεγαλος και η ωορηξια μου μπορει να ειναι οποτεδηποτε...οποτε...δεν ξερουμε τι εχει γινει...

θα δειξει νομιζω.... περιμενω.... υπομονετικα....

και σας πρηζω....

:tongue:

Διαφημίσεις

εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως μπορει να γινει αν δεν ειχε καθολου περιοδο??? μπερδευτηκα λιγο εχει λεει να αδιαθετισει απο τον Οκτωβριο..:confused::confused:

xpcZp2.png

αυτο ειναι το υποπτο της υποθεσης...το αιματακι στις 9-10/12...

ειπε...μπορει και να εισαι εγκυος...

γιατι αν υποθεσουμε οτι ο κυκλος μου ειναι μεγαλος και η ωορηξια μου μπορει να ειναι οποτεδηποτε...οποτε...δεν ξερουμε τι εχει γινει...

θα δειξει νομιζω.... περιμενω.... υπομονετικα....

και σας πρηζω....

:tongue:

Χμ.. είδες που δεν σου λέω μπούρδες?????? Μακάρι κοριτσάκι μουυυυυυυυυυ στο ευχομαι μέσα απο την ψυχή μου!!!!!! Και μην ακούω αηδίες μας πρήζεις... ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!! Εδώ είμαστε για να βοηθάμε η μία την άλλη σωστα?????????????

Δεν άκουσα?????????????

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι κανετε κοριτσακια ομορφα???????? μπυμπουκι μου???????? δεν πειραζει θα εισαι μια απο αυτες που θα το γλεντησιυν τις γιορτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι αλλα νεα κοριτσια?????????

yeah baby!!!!!! ηδη αρχισα τις απαραιτητες προετοιμασιες....χεχεχεχεχε

xpcZp2.png

εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως μπορει να γινει αν δεν ειχε καθολου περιοδο??? μπερδευτηκα λιγο εχει λεει να αδιαθετισει απο τον Οκτωβριο..:confused::confused:

Αμέ αμέεεεεεεεεεεεεε!!! πώς δεν μπορεί!!! Έχασε μια περίοδο αυτό έγινε και έχει τύχει σε πολλές κάποια στιγμή! Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την επόμενη περίοδο και κατ'επέκταση με την επόμενη ωορρυξία....Υπάρχουν ελπίδες και μάλιστα αρκετές!!!! Απλώς δεν θέλω να της φουσκώσω τα μυαλά τρελλά και μετά να προσγειωθεί ανώμαλα! Γι αυτό θα ελπίζουμε όλες μαζί να γίνει το θαυμα για την moumou μας!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

yeah baby!!!!!! ηδη αρχισα τις απαραιτητες προετοιμασιες....χεχεχεχεχε

Έτσι μπράβο "that's my girl" keep on rocking!!!! χαχαχαχα άντε κ αν με επισκευτεί κ μένα η αντιπαθητική αυτή τύπισσα θα το κάψουμε όλες μαζί!!! χιχιιχιχιχ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...