Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααα!!! ναι δεν προλαβα χθες...ετρεχα πανικοβλητη..τελοσπαντων.

Τα κοριτσια ειναι καλα... 17,5 εκατοστα εκαστη (τεραστιες)... ειναι ολα καλα...το καταπληκτικο ηταν οτι ξαφνικα μας γυρισε σε υπερηχο 4D και επαθα κοκομπλοκο.... με πηραν τα ζουμια.... καναμε ολους τους ελεγχους..ειναι ολα καλα και τωρα σε 1 μηνα παω για Β επιπεδου

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!

αυτα!!!

εσυ τι κανεις Ξανθουλα?!?!?

ποτε εχεις ΗΤ?

Μια χαρά τα κορίτσια σας μπράβο!!!!

Καλά και εγώ να περνάει ο καιρός από εβδομάδα έχω άδεια οπότε θα με χάσετε...

ΠΗΤ έχω 14 Ιουνίου μουμου και μέχρι και εκείνη την μέρα θα τον περιμένω να γεννηθεί μόνος του αλλιώς μετά θα με ξανά σφάξει...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μια χαρά τα κορίτσια σας μπράβο!!!!

Καλά και εγώ να περνάει ο καιρός από εβδομάδα έχω άδεια οπότε θα με χάσετε...

ΠΗΤ έχω 14 Ιουνίου μουμου και μέχρι και εκείνη την μέρα θα τον περιμένω να γεννηθεί μόνος του αλλιώς μετά θα με ξανά σφάξει...

ελαααα γιατι θα σε χασουμε!!! Διδυμακι θα κανεις?!?!? ζητωωωωωω!!! καλα παιδια τα διδυμακια!!!!

ολα καλα να πανε! ενα γερο μωρο!!! και καλοτυχο να ειναι!

και πως θα μαθαινουμε νεα σου κοπελια?!?!?!?! ε?????????

Διαφημίσεις

όχι καλέ μόνο την άλλη εβδομάδα θα ξαναέρθω δουλειά πάλι ακόμα θέλω για κυήσεως λοχείας....Μουμάκι μπαίνω από το σπίτι αλλά πιο αραιά και πιο δύσκολα πρέπει να κοιμούνται τα παιδιά κτλ...ολόκληρο σχέδιο αλλιώς θέλουν τον υπολογιστή όλοι μόλις τον ανοίγω εγώ

axaaax καλε τα δδιδυμακια ειναι τα καλυτερα παιδια κουκουβαααααα

τωρα...γιατι σε λιγο δεν ξερουμε!!! χα χα χα!! τι κανεις συνονοματη? ολα καλα? τι κανουν τα ζουζουνια σου?!!?!?!?

όχι καλέ μόνο την άλλη εβδομάδα θα ξαναέρθω δουλειά πάλι ακόμα θέλω για κυήσεως λοχείας....Μουμάκι μπαίνω από το σπίτι αλλά πιο αραιά και πιο δύσκολα πρέπει να κοιμούνται τα παιδιά κτλ...ολόκληρο σχέδιο αλλιώς θέλουν τον υπολογιστή όλοι μόλις τον ανοίγω εγώ

αααααα...ανησυχησα!! χα χα χα χα

ενταξει τοτε, αν ειναι για λιγο θα αντεξω!

κοριτσιααααααααααααααααααααααααα μου τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????

μου λειψατε παααααααρα μααααα πααααρα πολυ

ξερω ξερω οτι θα με κραξετε αλλα αλλαξαν πολλα το τελευταιο καιρο και δεν μπορουσα να μπω

καταρχην εφυγα απο Θεσσαλονικη και γυρισα στην Καβαλα οπου ειναι οι δικοι μου

χαλια η δουλειες και ετσι αποφασισαμε να κανουμε το μεγαλο βημα καθε εμποδιο σε καλο ελπιζω!! η μικρη εκλεισε αισιως τα 2 τον Φεβρουαριο και μας εχει ξετρελανει με τα καμωματα της δεν ειχα internet τοσο καιρο και εμπαινα μονο απο το κινητο το οποιο ειναι σχετικα παλιο και δεν μου ανοιγε το parents, βρηκα ευκαιρια σημερα λοιπον

αν διαβασα καλα η μουμου και το μαρακι ειναι εγκυουλεσ????? θα τρελαθωωωωωωω λεμε!!!! αντε με το καλο κοριτσαρες μου γλυκες !!!! εχασα παααρααα πολλα δλδ?? θα μπορεσω να ρεφαρω????

φιλακια φιλακια φιλακια σε ολες

xpcZp2.png

Που σαι ρε Μπουκιεεεε !!!

Ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....αλλα μαλλον δεν προσεξες οτι το Μινακι και η Ξανθη ειναι εγκυουλες στο ΤΡΙΤΟ τους !!!! χαχαχαχα

Να σου ζησει το κοριτσακι σου..ρε συ εκλεισε τα 2 πλακα κανεις;;; σαν χθες ειναι.....!!!

Μουμουκααα εσυ και κοντα παιδια δεν γινεται , εγω γινεται χαχαχαχαχχαχαα :tongue::tongue::tongue:

Μπραβο Ξανθη μου για την Β' επιπεδου!!!! Καλα αποτελεσματα σε ολες τις αλλες εξετασεις σου!!!

Βρε Μινακιιιι πως περασε ο καιρος;;; κιολας θα κανεις αυχενικη;;; !!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! και προσοχη με την αποκολληση ..καποιος να σε βοηθαει...εκτος απο τα ουτροτζεσταν :tongue:;)

Τονιαααα γιουχουυυ οβερρρρ ΟΛΑ οκ;;; ο μικροςςς

Ριτακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι προσεχε μη γινεις φυτο παιδακι μου με τοσο διαβασμα :tongue::tongue::tongue:

Τζουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι κανεις εκει στα ξενα;;; ολα οκ;

Κισσαααααααααααααα μαρηηη Κισααααααααα πως πανε τα ξενυχτια; τα μικρα σου καλα;

Βαλεριαννα πως εισαι κοριτσι;;;

Τα δικα μου νεα καλα ειναι , η αποκολληση μικρυνε , δεν παιρνω ουτροτζεσταν απλα θελει ακομα προσοχη.

Ειδαμε κ εμεις στο περιπου φυλλα...το ενα ειναι σιγουρο κοριτσακι και το αλλο μαλλον και αυτο κοριτσακι χαχαχαχχαχαχαχα....δεν μας καθοταν μας γυριζε πισινο :tongue:

Τωρα θα ξαναπαω γιατρο 21/3 και λογικα θα μας πει ποτε να κλεισουμε και για β' επιπεδου....αυτα τα ολιγα και απομενα

Φιλια στα μουτρα σας :D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

χαχαχαχαχα εχεις δικιο ρε Μαρακι με τοσες εγκυουλες μπερδευτηκα η γυναικα !!! Ξανθη μου με το καλο σου ευχομαι και το τριτο μωρακι ετσι να μεγαλωνουν οι οικογενεις!!! Ρε Μινακι θα μας τρελανεις εσυ δεν σε προλαβαινουμε πια χαχαχαχαχαχα μ αρεσει που πριν αρκετο καιρο ανησυχουσες που δεν εμενες εγκυος στο δευτερο !!! Μπραβο κοριτσαρες μου με το καλο οσες περιμενουν τα μωρακια τους και να μας ζησουνε τις υπολοιπες τα παιδακια μας!!!!

Μαρακι μην μασας εχω και εγω μια φιλη μου που ειναι εγκυος σε διδυμακια και ολα ξαπλα ειναι για να προσεχει ολα καλα θα πανε !!! αν παρουν και απο την μαμα τους θα καψουν καρδιες!!!!!! φιλακια πολλα σε ολες οποτε μπορω θα μπαινω να μαθαινω νεα σας!!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα εχεις δικιο ρε Μαρακι με τοσες εγκυουλες μπερδευτηκα η γυναικα !!! Ξανθη μου με το καλο σου ευχομαι και το τριτο μωρακι ετσι να μεγαλωνουν οι οικογενεις!!! Ρε Μινακι θα μας τρελανεις εσυ δεν σε προλαβαινουμε πια χαχαχαχαχαχα μ αρεσει που πριν αρκετο καιρο ανησυχουσες που δεν εμενες εγκυος στο δευτερο !!! Μπραβο κοριτσαρες μου με το καλο οσες περιμενουν τα μωρακια τους και να μας ζησουνε τις υπολοιπες τα παιδακια μας!!!!

Μαρακι μην μασας εχω και εγω μια φιλη μου που ειναι εγκυος σε διδυμακια και ολα ξαπλα ειναι για να προσεχει ολα καλα θα πανε !!! αν παρουν και απο την μαμα τους θα καψουν καρδιες!!!!!! φιλακια πολλα σε ολες οποτε μπορω θα μπαινω να μαθαινω νεα σας!!!!!!

ΜΠΟΥΚΙΤΣΑΑΑΑ!!! να σου ζήσει η μικρή σου γερή και καλότυχη!

Μη χαθείς τωρα που επέστρεψες :)

Εχουμε αρκετές αλλαγές στο καφέ μας.

Ερχονται πολλά μωράκια στο καφέ μας :D:D:D

Ριτακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι προσεχε μη γινεις φυτο παιδακι μου με τοσο διαβασμα :tongue::tongue::tongue:

Περικοκλάδα έγινα Μαράκι μου:tongue:

Κοριτσάκια και εσυ ε; Να προσέχεις παααρα πολύ.

ΑΑΑΑΑΑΡΡΡΑΑΑΑΑΑΞΞΞΞΕΕΕΕΕΕΕΕ......

ΧΑΛΛΛΛΑΑΑΡΑ..... το ίδιο ισχύ και για τις άλλες εγκυούλες.

Και δεν κάνω κήρυγμα αλλα γιατι όποιος καει με το χυλο....

Προσοχή λοιπον.

Μινάκι υπομονή.

Με τόσα ουτροτζεσταν δεν πέφτεις σε καταστολή; εγω με 4 την ημερα ήμουν σαν μαστουρωμένη. (Αν και ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε). Κάνει δουλειά όμως, και στο νοσοκομείο μου τα δίνανε.

Και εγω χάνομαι αλλά τι να κάνω το πρωί που είσαστε όλες εδω εγώ έχω τη σκύλα πάνω από το κεφάλι μου :(

Φιλάκια σε όλες!

Μπουκίτσα τι ωραία έκπληξη;;;Στην Καβάλα ε;;;πανέμορφη πόλη εύχομαι να έχετε καλή αρχή εκεί...

Μαράκι κορίτσαρους και εσύ ε;;;τυχερές μάνες!!!

Ριτάκι πως πάει το πανεπιστήμιο;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ....ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΚΑΛΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΡΑΚΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...