Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Κοριτσακια μου τι κάνετε? Καιρο εχω να μπω αλλά ευτυχως το καφε μας καλά κρατει, σας διάβασα.

Μαπακι μου γλυκο υπομονη, σε ταλαιπωρουν λιγο παραπανω τα αγγελουδια σου.

Μουμουκα μου κοριτσαρες??!!! ποιος στην χαρη του ο αντρας σου τοσες γυναικες για παρτη του!!!!

Ξανθούλα εκανες την Β επιπέδου?

Μινάκι τι κάνει το σποράκι?

Κισακο να χαιρεσαι τον γιοκα σου να ειναι γερος και καλότυχος.

Ριτακο φιλια πολλα

Βαλεριανα με το καλο, σου ευχομαι μια τελειομηνη και χωρις προβλήματα εγκυμοσύνη.

Δεν θυμαμαι κατι αλλο, ελπίζω να μην ξεχασα κάτι.

Φιλακια καλη εβδομάδα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βαλεριανα ο γιατρος μου απαγορευει πρήσεις με αεροπλάνα το πρώτο τρίμηνο λόγω ακτινοβολίας. Εσένα στο επέτρεψε;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Το σκανερ αλλα κατα τη διαρκεια του ταξιδιου απο τηνατμοσφαιρα και οτν ηλιο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μινάκι που είσαι όλα καλά;;;

Μουμάκι τι λένε οι κοπέλες;;;;

Συμπεθέρα που είσαι;;;;;

Βαλεριάνα αν υπήρχε πρόβλημα θα το ήξερες με το αεροπλάνο μέχρι τέλους σχεδόν σε αφήνουν να πετάς απλά από κάποιο μήνα και μετά υπογράφεις εσύ χαρτί ότι αναλαμβάνεις συνέπειες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααα!! τι κανεις Ξανθουλα? πως πας? την εκανες την β επιπεδου? ολα καλα?? τι λεει το μωρο?!?!?!?!

εγω καλα... ησυχα...οχι κατι το ιδιαιτερο... μετραω αντιστροφα, τι να κανω! Σκεφτομαι τις δουλειες που πρεπει να γινουν, ετσι για να τις εχω στο μυαλο μου..και περιμενω ν'ανοιξει ο καιρος για να ξεκινησω, τιποτα αλλο!!!

κατα ταλλα ειναι Παρασκευη και αυτο μου αρκει..κι ας κανει ψοφοοοοοο!!!

Βαλεριανα να προσεχεις και να ρωτας τον γιατρο σου....

Κισακοοοοοοοοοοοο!!!!

Ξανθοπουλου παρουσιασου!

το Μινακι που ειναι ρε κοριτσια??!?

Καλημέρα και καλό μήνα...

Ναι την κάναμε όλα καλά με τον μικρό είδαμε και φατσούλα και μοιάζει αρκετά με τον γιο μου καθόταν καλά και έβγαλε σουπερ φώτο....

Τώρα έχω να κάνω αιματολογικές καμπύλη γλυκόζης και μια ένεση που κάνω για το ρέζους φουλ πρόγραμμα

κοριτσαρες μου καλημερα τι κανετε? εμεις καλα ειμαστε ταλαιπωρια παλι με τις αποκολλησεις πηγαμε προχθες στην γιατρο οσο μπορω ξαπλα τα ουτρο απο 3 τα καναμε 6 και ειδαμε και κατι να προεξεχει αλλα ειναι πολυ μικρακι ακομα για να πουμε με σιγουρια στις 14-15 του μηνα θα κανουμε την αυχενικη και ειμαστε ηδη 3,5 εκατοστα μεγαλωνει το ζιζανιακι μου

εσεις τα νεα σας???

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τι μου κάνετε; οι εγκυούλες μας; Μαπάκι , μινάκι υπομονή και αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά.

Μουμακι; πως είσαι; δεν πιστευω να συνεχιζεις να κουράζεσαι; η δουλειά παντα μπορεί να περιμένει. προηγούνται τα κορίτσια σου!

Μαρακι εσύ έμαθες; αγορακια, κοριτσακια ή ένα και ένα;

Βαλεριάνα μου, δεν έχουμε μιλήσει, εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσήνη :)

Τι καιρός είναι αυτός ρε γαμωτο... ο Κώστας είναι χάλια 10 μέρες 3-4 είναι καλά. Ο λαιμός του είναι χάλια, ταλαιπωρείται και λλόγω δουλειάς... φυσικά δεν τη γλύτωσα ουτε εγω εδω και 10 μέρες είμαι ποτε με μπουκωμα και πότε με πυρετό.

κατα τα άλλα τα ίδια δουλεια -σπιτι(διαβασμα). πολύυυυ διαβασμα, χθες επεσα για υπνο στις 3.00. δεν μπορούσα να σηκωθω με τίποτα σήμερα.

στέλνω πολλά φιλάκια σε όλες!!!!

κοριτσαρες μου καλημερα τι κανετε? εμεις καλα ειμαστε ταλαιπωρια παλι με τις αποκολλησεις πηγαμε προχθες στην γιατρο οσο μπορω ξαπλα τα ουτρο απο 3 τα καναμε 6 και ειδαμε και κατι να προεξεχει αλλα ειναι πολυ μικρακι ακομα για να πουμε με σιγουρια στις 14-15 του μηνα θα κανουμε την αυχενικη και ειμαστε ηδη 3,5 εκατοστα μεγαλωνει το ζιζανιακι μου

εσεις τα νεα σας???

αντε Μινακι σιγα σιγα θα περασουν!!!! και ολα θα πανε καλα...

Μηπως ειναι λιγο νωρις για να δειτε κατι???? :?:?:?:?

Καλημέρα Καλή εβδομάδα ελπίζω να ειστε ολες και ολοι καλά.

Μινακι προσοχή και υπομονή και ολα θα πάνε καλά.

Φιλια φιλια φιλιαααα σε ολες σας.

Τονινο τι κανεις???? ο Νουλης?!?!?!?!?

Καλημέρα!

Τι μου κάνετε; οι εγκυούλες μας; Μαπάκι , μινάκι υπομονή και αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά.

Μουμακι; πως είσαι; δεν πιστευω να συνεχιζεις να κουράζεσαι; η δουλειά παντα μπορεί να περιμένει. προηγούνται τα κορίτσια σου!

Μαρακι εσύ έμαθες; αγορακια, κοριτσακια ή ένα και ένα;

Βαλεριάνα μου, δεν έχουμε μιλήσει, εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσήνη :)

Τι καιρός είναι αυτός ρε γαμωτο... ο Κώστας είναι χάλια 10 μέρες 3-4 είναι καλά. Ο λαιμός του είναι χάλια, ταλαιπωρείται και λλόγω δουλειάς... φυσικά δεν τη γλύτωσα ουτε εγω εδω και 10 μέρες είμαι ποτε με μπουκωμα και πότε με πυρετό.

κατα τα άλλα τα ίδια δουλεια -σπιτι(διαβασμα). πολύυυυ διαβασμα, χθες επεσα για υπνο στις 3.00. δεν μπορούσα να σηκωθω με τίποτα σήμερα.

στέλνω πολλά φιλάκια σε όλες!!!!

Ριτακο προσεχε λιγακι..ο καιρος ειναι υπουλος.... αυτος ο "ωραιος" νοτιας.... η υγρασια.... κι επειδη ο συζυγος συναναστρεφεται κοσμο κουβαλαει μικροβια..κι εσυ κουραζεσαι αρκετα!!!

να προσεχεις!!!

εμεις καλα.... δεν εχω κατι νεοτερο να σας πω...αυριο εχουμε παλι ραντεβου.... και συνεχιζουμε ακαθεκτες!!!

Ξανθοπουλου που εισαι καμαρι μου?

Ξανθουλα τι κανεις????????

Καλημέρα

Ριτάκο πως πάει το διάβασμα;;;έχεις εξεταστική;;;

Μινάκι υπομονή να πας και για αυχενική και να ηρεμήσεις.

Μουμάκι τι κάνουν τα κορίτσια σου;;;γιατρό ε;;;άντε να μας πεις νέα.

Εμείς καλά εδώ στη δουλειά ακόμα και τρέχω...

Kαλημερα Ξανθουλα.....

καλα ειναι τα κοριτσια μου...ανυπομονω για αυριο.... εχω καιρο να τα δω! χα χα χα!!!

κι εγω στη δουλεια.... ποτε θα σταματησουμε?!??!

εγω παντως, καθοτι οικογενειακη επιχειρηση, δηλωσα μειωση ωραριου.... υπηρξε η σχετικη ανακατωσουρα/φρικη/αρνηση κτλ...αλλα χωνευεται σιγα σιγα. Κι επειδη ελπιζω η ανοιξη να μην αργησει παρα πολυ, ονειρευομαι βολτες χαλαρα καθημερινες πρωι με τις διαθεσιμες φιλεναδες μου.... και οχι μονο!!!

Ηρθε ο καιρος να δουλεψουν και χωρις εμενα!! εστω και για λιγο!!

ουφ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...