Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

κι εγω απο πριν ειχα.... το duphalac δεν με πιανει..πινω γαλα μαγνησιας και ενα αλλο λαδι (nujol)>..θα παρω και υποθετα τωρα να το βοηθησω λιγο....

τι να κανω ρε κοριτσια.....

πρεπει να βγω..τα λεμε αργοτερα

xxxxx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalimeroudia!!! loipon girls ola kala!! h xoriaki mou yperdiplasiastike (2646) k sto giatro eidame to sako!!! twra exw na ksekinisw k me aimatogolo kathws eimai thromvofilii kai prepei na oloklirwsw kai ton elegxo thromvofilias... entwmetaksy alla aimatologoi pou eixa paei sto parelthon mou elegan oti h omozygotia MTHFR den einai simantiki alla pali to antitheto... ti na pw k egw... na doume k tis alles eksetaseis k apofasizoume... rwtisa ton giatro k gia taxidia me aeroplano kathws exw toulaxiston ena kathe mina (entos eyrope) alla mou eipe oti den yparxei provlima, opote super!! K episis twra prepei na dw k ti kalyptei h idiwtiki asfaleia pou exw ap ti douleia giati ap oti antilamvanomai tha exw na kanw polleeeeees eksataseis...

ax kapws iremisa vre koritsia...twra se 2 ebdomades pali!!!

BTW mou edwse k emena sidiro me fyliko mazi (den thymamai poio skeyasma akrivws) k me prokatavale oti mporei na me peiraksei... toso xalia einai ???

kalimeroudia!!! loipon girls ola kala!! h xoriaki mou yperdiplasiastike (2646) k sto giatro eidame to sako!!! twra exw na ksekinisw k me aimatogolo kathws eimai thromvofilii kai prepei na oloklirwsw kai ton elegxo thromvofilias... entwmetaksy alla aimatologoi pou eixa paei sto parelthon mou elegan oti h omozygotia MTHFR den einai simantiki alla pali to antitheto... ti na pw k egw... na doume k tis alles eksetaseis k apofasizoume... rwtisa ton giatro k gia taxidia me aeroplano kathws exw toulaxiston ena kathe mina (entos eyrope) alla mou eipe oti den yparxei provlima, opote super!! K episis twra prepei na dw k ti kalyptei h idiwtiki asfaleia pou exw ap ti douleia giati ap oti antilamvanomai tha exw na kanw polleeeeees eksataseis...

ax kapws iremisa vre koritsia...twra se 2 ebdomades pali!!!

BTW mou edwse k emena sidiro me fyliko mazi (den thymamai poio skeyasma akrivws) k me prokatavale oti mporei na me peiraksei... toso xalia einai ???

\

Μπραβοοοοο!!! συγχαρητηηηριααααααα!!!! με το καλο! και να πανε ολα καλαααα!!!

οχι, χαλια δεν ειναι...εκτος οτι στουμπωνεις και αλλαζουν χρωμα... χα χα χα χα!! κατα τ'αλλα δεν εχεις κατι αλλο!!!!

χαχα χα χα

εμενα μου προτειναν το ξυνογαλα...και το κεφιρ. Πηρα κεφιρ απο το σουπερ, θα το πιω λιγο αργοτερα..αλλα θα μου δωσουν το κανονικο κεφιρ, σε μορφη μυκητα, που προσθετεις γαλα κι αυτο πολλαπλασιαζεται! κανει καλο λενε στο στομαχι, στο εντερο και εχει και πολυ ασβεστιο!!!!

για να δουμε τι αλλο θα κανουμε!!!

Καλημερα! τι κανετε? που ειστε?

Μινακιιιιι τι κανεις? πως πας??

Βαλεριανα τι νεα?

Ξανθουλα πως εισαι???

Κισακοοοο κοιμηθηκες?!?!? χι χι χι

Ξανθοπουλου μαυρη πετρα εριξες

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Καλά είμαστε έχω άδεια και δεν μπορώ να μπω με το μικρό τραβάει καλώδια, βγάζει πλήκτρα κτλ ευτυχώς κοιμάται τώρα και μπόρεσα να πω μια καλημέρα...

Εσύ καλά;;;τα κορίτσια σου;;;

Μαρία εμφανίσου καλέ να μας πεις νέα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερααααα καλημερα!!!

Τι κανετε τσουπρες;;;

Βαλεριαννα τα συγχαρητηρια μου!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟ κοριτσι με το καλο να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!! να το χαρεις!!!:D:D:D Πως εισαι πως νιωθεις;;; ο μπαμπας;;;

Εγκυουλες Μουμουκα, Ξανθουλα , Μινακι τι κανετε;;;

φουσκωνετε;;;;;; χαχαχαχαχα φτου φτου φτουυυυ

οι υπολοιπες;;; Κισσααααααααααααααα;;; μαρη σε διαβαζω και φτυνω φτου φτου φτουυυ ΤΙ κουραγια ειναι αυτα;;; μπραβο ρε!!!

η Τονια που ειναι οεο;;;;;;;;;;;;;;;;

η Μαιρουλα;;;

το Ριτακι;;;;;;;;;;;;;;

η Τζουλη;;;;;

απουσια ολες :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Λοιπον κοριτσια μου σορυυ που δεν μπαινω αλλα η ψυχολογια μου ειναι καπως...εχω λιγο δυσκολη εγκυμοσυνη , ξανα αποκολληση , ξανα κρεββατι , ξανα χθες σε αιαματολογο για θρομβοφιλια αλλα ειμαι οκ πολυ καλες οι εξετασεις , ομως απο σημερα ξεκιναω αντιπηκτικες για να προλαβουμε ισως καποιο αυτοανοσο. Για καποιο λογο ''μου επιτιθεται'' το σωμα μου λεει....θα ηταν ευχαριστιμενοι αν ειχα θρομβοφιλια γιατι θα ξεραμε τι να αντιμετωπισουμε , τωρα ψαχνουμε στο αγνωστο....θα δουμε, παρολα αυτα και παλι νιωθω πως ολα θα πανε καλα !!! απλα δεν περιμενα ποτε να περασω σχεδον ολα οσα διαβαζα κατα καιρους στο παρεντς...πραγματικα ειναι για μενα σεναριο φαντασιας ολα αυτα !!!

Συν ολα τα αλλα εχω και το γνωστο θεμα με το σιδηρο....

αυτα τα ωραια !!! οριστε ''λυσσαξατε'' που ειμαι και που ειμαι , τωρα σας εκανα τις καρδιες περιβολι :(

Θα μπαινω οταν μπορω να σας διαβαζω, δεν ειναι και πολυ ευκολο γιατι ειμαι ταβλα στο κρεβατι και επειδη μπαινω απο κινητο δυσκολευομαι να σας διαβαζω και να απαντω

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημέρα κορίτσια! Μπήκα να σας πω μια γρήγορη καλημέραJ

Τρέχω…. τρέχω και δεν φτάνω…. Έχω πάρα πολύ δουλειά και διάβασμα αλλά γενικά είμαι καλά.

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά και τα μωρά σας μικρά μεγάλα και σποράκια.

Φιλάκιααααα!!!!!!!!!!

ΥΓ. Τα νέα σας τα μαθαίνω μπαινω το βράδυ και σας διαβάζω.

Καλημερααααα καλημερα!!!

Τι κανετε τσουπρες;;;

Βαλεριαννα τα συγχαρητηρια μου!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟ κοριτσι με το καλο να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!! να το χαρεις!!!:D:D:D Πως εισαι πως νιωθεις;;; ο μπαμπας;;;

Εγκυουλες Μουμουκα, Ξανθουλα , Μινακι τι κανετε;;;

φουσκωνετε;;;;;; χαχαχαχαχα φτου φτου φτουυυυ

οι υπολοιπες;;; Κισσααααααααααααααα;;; μαρη σε διαβαζω και φτυνω φτου φτου φτουυυ ΤΙ κουραγια ειναι αυτα;;; μπραβο ρε!!!

η Τονια που ειναι οεο;;;;;;;;;;;;;;;;

η Μαιρουλα;;;

το Ριτακι;;;;;;;;;;;;;;

η Τζουλη;;;;;

απουσια ολες :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Λοιπον κοριτσια μου σορυυ που δεν μπαινω αλλα η ψυχολογια μου ειναι καπως...εχω λιγο δυσκολη εγκυμοσυνη , ξανα αποκολληση , ξανα κρεββατι , ξανα χθες σε αιαματολογο για θρομβοφιλια αλλα ειμαι οκ πολυ καλες οι εξετασεις , ομως απο σημερα ξεκιναω αντιπηκτικες για να προλαβουμε ισως καποιο αυτοανοσο. Για καποιο λογο ''μου επιτιθεται'' το σωμα μου λεει....θα ηταν ευχαριστιμενοι αν ειχα θρομβοφιλια γιατι θα ξεραμε τι να αντιμετωπισουμε , τωρα ψαχνουμε στο αγνωστο....θα δουμε, παρολα αυτα και παλι νιωθω πως ολα θα πανε καλα !!! απλα δεν περιμενα ποτε να περασω σχεδον ολα οσα διαβαζα κατα καιρους στο παρεντς...πραγματικα ειναι για μενα σεναριο φαντασιας ολα αυτα !!!

Συν ολα τα αλλα εχω και το γνωστο θεμα με το σιδηρο....

αυτα τα ωραια !!! οριστε ''λυσσαξατε'' που ειμαι και που ειμαι , τωρα σας εκανα τις καρδιες περιβολι :(

Θα μπαινω οταν μπορω να σας διαβαζω, δεν ειναι και πολυ ευκολο γιατι ειμαι ταβλα στο κρεβατι και επειδη μπαινω απο κινητο δυσκολευομαι να σας διαβαζω και να απαντω

Ξανθοπουλουουουουουου!!! κατσε τωρα που μπορεις λεμεεεεε και θα πανε ολα καλα λεμεεεεεεε!!! φτου φτου φτου!

Καλημέρα κορίτσια! Μπήκα να σας πω μια γρήγορη καλημέραJ

Τρέχω…. τρέχω και δεν φτάνω…. Έχω πάρα πολύ δουλειά και διάβασμα αλλά γενικά είμαι καλά.

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά και τα μωρά σας μικρά μεγάλα και σποράκια.

Φιλάκιααααα!!!!!!!!!!

ΥΓ. Τα νέα σας τα μαθαίνω μπαινω το βράδυ και σας διαβάζω.

Ριτακοοοοοοοοοοοοοο κουραγιοοοοοοοοοοοοοοο

σε σκεφτομαι να ξερεις!

Καλημερα κοριτσια...εγω ειναι 3η μερα που ποναει η μεση μου και εχω και κατι πονακια...και το παω χαλαρα..γιατι μαλλον στο συστημα μεγαλωνει.... ουφ... αλλα θα αντεξω!!!

αυτα!!!

Ξανθουλααααααα!

Κισακοοοοοοοο κοιμηθηκες?? χα χ χα αστειο ηταν!!

Μινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

ΑΧΑΧΧΑΑΧ ΧΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣΑΜΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΗΝΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΒΗΝΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ!ΑΛΛΑ ΟΚ!ΑΧΑΧΑΧΑΧ!ΑΧ ΓΕΡΑ ΟΛΑ Τ ΑΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΚΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙς ΚΟΙΛΙΤΣΕς!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! ΠΑ ΡΑ ΣΚΕ ΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε; πως είσαστε; Τη βάρκα σας που τη δέσατε;

Τι νερο είναι αυτό;;;

Χαμός!!! Εκανα 30 μετρα 20 λεπτά.

Κισσάκο να σου ζήσει!!!!!! Γερός και δυνατος,

όπως είπατε και εσείς όλα τα παιδάκια του κόσμου.

Σχολάσαμε;

αχαχχαχα!εγω εχω καικι λογω δουλειας-¨¨ψαρια πουλαω και δε με νοιαζει.."ευχαριστω για τις ευχες!ολη μερα μαςμουλιασε χτες και ξημερωματα που γυρνουσα απο τη δουλεια εριχνε σα χιονονερο...!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...