Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Αχ ωραία θα δείς τα μωράκια...Εγώ τίποτα ακόμα την άλλη δευτέρα πάω για β επιπέδου. Έχω να το δω από την αυχενική αλλά οκ τώρα κοντεύω.

πωπω!! τοσο πολυ καιρο εχεις να το δεις?!?!?!?!?

το καλο στα διδυμα ειναι οτι με βλεπει καθε 2 εβδομαδες!!!

χι χι χι !!!

τα παιδακια μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koritsia kalimera...sas eyxaristw poly poly oles gia tis eyxes sas...milisa twra me to mikroviologiko k mou eipe oti h xoriaki mou einai sta 1000 alla akrives noumero tha mou pei toapogeyma...xamilh den einai re koritsia? ypotithetai oti exw kleisei tis 5 ebdomades kai simera mpainw stin 6h... pira kai to giatro mou (prin mathw ta apotelesmata) gia rantevou k mou eipe na kanw k ena deytero prin paw gia na mporoyme na doume tin ayksisi twn monadwn kathws ponaw xamila k anhsyxise... arxisa apo to savvato entwmetaksy na pairnw fylicin...elpizw na voithisei...

neyriazw me ton eayto mou giati den exw oloklirwsei ton elegxo thromvofilias (eimai omozygh MTHFR) kai twra agxwnomai poly...

na μην αγχωνεσαι καθολου!μπορει να ειναικαι καθυστερημενη συλληψη, μη σε απασχολουν οι μοναδες τωρα1αν δε νκανεις υπερηχο δε θα ανησυχεις καθολου!σκεψου θετικα!οκ?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερααααα

βαλεριανα εμενα στις 5 βδομαδες η χοριακη μου ηταν 920 οποτε μην ανυσηχεις καθολου κανε αλλη μια εφοσον στο ειπε ο γιατρος σου και κανε υπομονη 7-8 εβδομαδων θα ακουσεις καρδουλα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερααααα!!!!!!

λοιπον, κοριτσια ειναι επισημο... ο γυναικειος πληθυσμος της Ελλαδας θα αυξηθει.... !!!! εχουμε 2 κοριτσακια!! Ολα καλα, μεγαλωνουμε ειμαστε καλα και πλεον ο μπαμπας μας μπορει να διαλεξει τι χρωμα θα βαψει τα δωματια (γιατι κοντευει να σκασει απο την αγωνια του)

Βαλεριανα τι νεα εχουμεεεεεεεε?!?!??!?!!?

Μινακι τι κανεις κοριτσαρα???? πως πας?

Μαρακι που εισαι?

Ξανθουλα ποτε πας για Β επιπεδου ειπαμε????

Κισακο κοιμηθηκες καθολου???? (αστειευομαι)

Σημερα νυσταζω, χθες περασα μια πολυ ωραια μερα...αφου πηγα πρωι στο γιατρο, μετα πηγα για καφε, εκανα τις βολτες μου, γυρισα σπιτι μου εφτιαξα ενα ωραιοτατο φαγακι.... χαλαρα..ξεκουραστα...

Θα την κοψω τη δουλεια..το αποφασισα!!!

χα χα χα χα

Μολις ερθει η ανοιξη θα αρχισω να ελαττωνω μου φαινεται!!!!

θα το εκμεταλλευτω στο επακρο...17 χρονια δεν εχω λειψει στιγμη! ηρθε ο καιρος να κανω τις "κοπανες" που δεν μπορεις να κανεις σε μια οικογενειακη επιχειρηση!!!!

αυτα .....

σχολαμε?

kalimera!! simera piga gia ti deyteri xoriaki...k meta exw rantevou k ton doctora..ante na doume ti tha mas pei...popo...poly agxos re koritsia...pws tin paleyete??? nomizw ayti h ebdomada htan h pio antiparagwgiki sti zwi mou...exw doulepsei elaxista, min pw katholou...pali kala h manager mou anevaine kati vouna ton teleytaio mhna k twra akoma diavazei mail!!!

moumou sygxaritiria!! dyo panemorfes kouklitses!!! na sou pw..k egw tha ithela didyma, mia k kali k ksemperdeyeis...ftou ftou ola kala na sou pane!!

kalimera!! simera piga gia ti deyteri xoriaki...k meta exw rantevou k ton doctora..ante na doume ti tha mas pei...popo...poly agxos re koritsia...pws tin paleyete??? nomizw ayti h ebdomada htan h pio antiparagwgiki sti zwi mou...exw doulepsei elaxista, min pw katholou...pali kala h manager mou anevaine kati vouna ton teleytaio mhna k twra akoma diavazei mail!!!

moumou sygxaritiria!! dyo panemorfes kouklitses!!! na sou pw..k egw tha ithela didyma, mia k kali k ksemperdeyeis...ftou ftou ola kala na sou pane!!

Καλημερα!!! συγχαρητηρια και ευχομαι να εχεις μια ευκολη,ανετη,χαλαρη,τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

να μην αγχωνεσαι.... να εισαι χαρουμενη και αισιοδοξη και θα πανε ολα καλα!!!

ναι ξεμπερδευω....με αρκετο τρεξιμο για αρχη..αλλα ξεμπερδευω!

να πανε καλα ολα μεχρι το τελος..φτου φτου!!!!

Κοριτσάρες ε;;;;;μπράβο μπράβο τέλεια μουμάκι(έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στα κορίτσια τι να κάνω;;; )

Άντε τώρα να πιάσεις τον μπαμπά σας χαχαχα Άστον και αυτόν να χαρεί με το δωμάτιο έστω τους τοίχους χαχα

Σχολάμε είπες καλά άκουσα;;;

Βαλεριάνα περιμένουμε νέα από τον γιατρό ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοριτσάρες ε;;;;;μπράβο μπράβο τέλεια μουμάκι(έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στα κορίτσια τι να κάνω;;; )

Άντε τώρα να πιάσεις τον μπαμπά σας χαχαχα Άστον και αυτόν να χαρεί με το δωμάτιο έστω τους τοίχους χαχα

Σχολάμε είπες καλά άκουσα;;;

Βαλεριάνα περιμένουμε νέα από τον γιατρό ...

H αλήθεια ειναι πως πάντα ήθελα κοριτσάκι.... οταν ειδαμε οτι ειναι διδυμα , ειπα καλυτερα θα ήταν ενα και ενα...ομως απο το να εχω 2 αγορια...καλύτερα 2 κορίτσια.... Ολα εχουν την χάρη τους εγω αυτό πιστεύω... απλά τ'αγορια μολις μεγαλώσουν λιγάκι κόβουν τα πολλά πολλά...ενώ τα κορίτσια ειναι της αγκαλιάς

Ο μπαμπας μας εχει τρελή χαρά αν και παντα ονειρευόταν γιο(γιους)! του ειπα την πάτησες...αν και με τα κορίτσια θα περάσεις καλύτερα! Λες? μου λεει... στανταρ του λεω!!! Αρχοντας θα είσαι!!!!

ειπα αν σχολαμε...αλλα δεν το βλεπω...περιμενω λογιστη... και βαριέεεεεεμαι........

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι οι κόρες μας έχουν γραμμένες στην αρχή όσο είναι μικρές το καλό είναι το μετέπειτα. Τα αγόρια πάλι μαμά και ξερό ψωμί αλλά μετά βρίσκουν γυναίκα και μας έχουν γραμμένες χαχαχα...

Ο δε μπαμπάς σας σε διαβεβαιώ ότι θα χεστεί πάνω του και εμένα ο άντρας μου γιο ήθελε αλλά με την μικρή έπαθε την πλάκα της ζωής του μιλάμε για μεγάλο έρωτα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

axaxxaa καλημερα ΚΟΡιτσακιαααα!τι κανετε?εμεις καλα ,μουμου μπραβο για τις κουκλες!ξανθουλι εμενα και τα 2 κιολλημαμε τους αντρες εχουν!δε φευογυν απο αντρικη αγκαλια!βαλεριανα με το καλο!μινακιιιιιιιιι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Η αλήθεια είναι ότι οι κόρες μας έχουν γραμμένες στην αρχή όσο είναι μικρές το καλό είναι το μετέπειτα. Τα αγόρια πάλι μαμά και ξερό ψωμί αλλά μετά βρίσκουν γυναίκα και μας έχουν γραμμένες χαχαχα...

Ο δε μπαμπάς σας σε διαβεβαιώ ότι θα χεστεί πάνω του και εμένα ο άντρας μου γιο ήθελε αλλά με την μικρή έπαθε την πλάκα της ζωής του μιλάμε για μεγάλο έρωτα...

σκεψου οτι ο αντρας μου εχει μεγαλο ερωτα με την κορη του αδερφου μου..κι εκεινη επισης ετσι??? τον λατρευει και δεν τον βλεπει και συχνα (ειναι στα 3 τωρα)Μιλαμε για τρελη αγαπη!

επειδη και ο δικος μου ομως ειναι αγαπουλης....προβλεπω τρελες αγκαλιες!!!

axaxxaa καλημερα ΚΟΡιτσακιαααα!τι κανετε?εμεις καλα ,μουμου μπραβο για τις κουκλες!ξανθουλι εμενα και τα 2 κιολλημαμε τους αντρες εχουν!δε φευογυν απο αντρικη αγκαλια!βαλεριανα με το καλο!μινακιιιιιιιιι!

καλημερα Κισομανααααααααα!!!!!

τι κανεις ??? ολα καλα????

καλημερα αγαπουλες μου τι κανετε? εγω καλα λεω σε μια βδομαδα θα παω παλι γιατρο τελειωνουν τα ουτρο και πρεπει να παω να με δει ουφ πως θα περασει αυτη η βδομαδα ομως ε? πειραζει αμα παω την Δευτερα???????? Μουμουκα μου τα κοριτσακια που ηθελες ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αντε να κανω τον γιο να σου τον δωσω γαμπρο ζωη και κοτα θα την περναει το πουλακι μου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...