Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

κι ομως μουμου...πεφτει πολυ πεινα....ασε που εχει ςκαι τις υπογλυκαιμιες λογω εγκυμοσυνης και λογω σακχαρου...κι εγω με ελαχιστε θερμιδες ημουν αλλα πεινουσαααααααααααααααααααααααααα στη ν εγκυμοσυν ητρελα

ναι η αληθεια ειναι οτι μερικες μερες ειναι τρελα!!!

τρως και το ψυγειο μαζι!

τελοσπαντων.... εγω θα ξαναρωτησω παντως: ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ??? ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικά επειδή όσο να είναι τα δίδυμα ενέχουν και τον κίνδυνο της προορώτητας καλό θα είναι να συζητήσεις πόσο πρέπει να τρως για να μεγαλώνουν και τα μικρά οκ.

http://www.mother.gr/displayarticle.asp?articleId=59

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/07/blog-post_06.html

http://news.pathfinder.gr/health/641030.html

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

βοηθεια...η μαμαμου ανκαι κοντα -γυριζει αργα απο τη δουλεια...δουλευαμε μαζι εφυγα απο το πρωινοποστο λογω παιδιων και τρεχει η κκομοιρα ερχεται 7-8 το απογευμα...η πεθερα επισης κοντα,αλλα καλυτερα ταβασικα -τυπικα και μακρια κι αγαπημενες γιατι οσο προσεχε τη μιρκη κι ημουνστη δουλεια προ μικρου εποχη ειχαμε χοντρο θεμα...ετσι πηραττο βραδινοποστο...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εμενα με ειχε υποψιασει η ενδοκρινολογος οτι λογω διαβητη επειδη γεννιουνται μεγαλα ταμωρα συνηθως πας καισαρικη 38η εβδομαδα...εμενα η μικρη ητανμια χαρα 2860 γεννηθηκε 38+5 φυσιολογικος τοκετος και ειχα μονο 6 κιλα συν. ξεκινησα τον τοκετο 52 στο πρωτο 5μηνο πηρα ηδη 10 κιλα -και στις 2 εγκυμοσυνες συνεβη αυτο,αλλα οταν στην πρωτη εγκυμοσυνη διαγνωστηκα νε διαβητη ξυησης εκνανα τη διατροφη καταγραμμα κιεχαδα 4 κιλα σε 2εβδομαδες κι ετσι γεννησα με +6 κιλα μονο, στο πρωτι τριμηνο με πεινα βεβαια και θηλασμο εχασα8-9 κιλα, οπου και ξαναμεινα εγλυος 50 κιλα, και συνολο στο μικρο πηρα 14 κιλα, τωρα κολλημενη στα 58...αρχιζω πεινα λεμεεεεεεεεεεεε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Moumou και εγώ μέχρι 13 εβδομάδες ένα κιλό είχα της κατακράτησης. Πάντως 1200 για δίδυμα λίγες είναι.

κοιτα θερμιδες συγκεκριμενες δεν μου εδωσε..μια γενικη διατροφη. Μου ειπε, οταν τον ρωτησα για κιλα στο συνολο, 10-12... δεν αλλαζει κατι μου ειπε στην διδυμη κυηση!

γενικα ειναι κατα των πολλων κιλων!

ομως, σε γενικες γραμμες προσεχω.... πειναω αρκετα το πρωι...αλλα σηκωνομαι και στις 7 και το μεσημεριανο μου ειναι στις 4...το καλο ειναι οτι μετα τις 8 δεν τρωω τιποτα..δεν μπορω..κι αν φαω θα ειναι φρουτο ή γαλα!

Διαφημίσεις

Βασικά επειδή όσο να είναι τα δίδυμα ενέχουν και τον κίνδυνο της προορώτητας καλό θα είναι να συζητήσεις πόσο πρέπει να τρως για να μεγαλώνουν και τα μικρά οκ.

http://www.mother.gr/displayarticle.asp?articleId=59

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/07/blog-post_06.html

http://news.pathfinder.gr/health/641030.html

κοιτα, νομιζω οτι αυτο φαινεται και στους υπερηχους σωστα? εγω προχθες στην αυχενικη, για τις εβδομαδες που ειμαι ειναι μια χαρα τα μωρα...οποτε γιατι να φορτωθω?

ξερω γω?

Καλά δεν θέλω να σε αγχώσω κιόλας.Απλά μήπως από μόνη σου συνέχιζες αυστηρή διατροφή για αυτό στο είπα αν ο γιατρός είπε όχι κιλά κάτι θα ξέρει.

δεν νομιζω οτι κανω αυστηρη διατροφη. Παντα βεβαια ετρωγα σωστα.

και το σοκολατακι μου θα φαω... απλα εχω περιορισει μακαρονια, πατατες κτλ... τρωω ομως ρυζι... και ψωμι ολικης.

Απλα το βραδυ δεν μπορω να φαω γιατι δεν χωνευω με τιποτα και αυτο μου προκαλει δυσφορια! ειναι μερες που εχω φαει στις 4 μεσημεριανο κανονικα και το βραδυ δεν θελω να φαω τιποτα..αλλα επειδη ειναι παρα πολλες οι ωρες να μεινω νηστικη, πινω λιγο γαλα, τρωω φρουτο, λιγο γιαουρτι (αν και ποτε δεν το εκανα κεφι ιδιαιτερα).

δεν νομιζω οτι κανω κατι λαθος.

μαγειρευω τα παντα και πλεον και φαγητα που ο αντρας μου δεν τα τρωει (πχ μπριαμ) εφτιαξα μονο για μενα. λαχανικα,οσπρια,κοτοπουλο,λιγο το μοσχαρι δεν κανω κεφι...αλλα νομιζω οτι τρεφομαι σωστα!

ωχ για διατροφες βλεπω και μου σηκωνεται η τριχα καγκελο θα αρχισω απο τωρα και μαλλον απο οτι λεει η γιατρος θα παρουμε και ινσουλινη αυτη τη φορα

εσυ Μινακι πως ξεκινας την 3η?

(χασαμε το τικερακι της Μαριας)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...