Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαντάζομαι το πολύ άλλα 5 να πάρω αν και αν δω να ανεβαίνω άλλο ένα θα κάνω αυτοσυγκράτηση τώρα μπορώ κάτσε έχω και την καμπύλη οπότε μπορεί να πρέπει να κάνω διατροφή έτσι κι αλλιώς...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

φαντάζομαι το πολύ άλλα 5 να πάρω αν και αν δω να ανεβαίνω άλλο ένα θα κάνω αυτοσυγκράτηση τώρα μπορώ κάτσε έχω και την καμπύλη οπότε μπορεί να πρέπει να κάνω διατροφή έτσι κι αλλιώς...

ερωτηση, η διατροφη στον διαβητη κυησης τι διαφορα εχει απο την διατροφη κανονικα??? μονο τα γλυκα???

Διαφημίσεις

δεν ξέρω λεπτομέρειες απλά ξέρω ότι σίγουρα καθόλου ζάχαρη σε οποιαδήποτε μορφή και περιορισμένοι υδατάνθρακες.

ΜΑΛΙΣΤΑ! ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

ευχομαι να μην εχεις τετοια θεματα..και απλα να προσεξεις!!

Μεγαλο θεμα αυτο με τα κιλα....

επ είπαμε μη τρελαθούμε κιόλας με τα κιλά ας βγούνε καλά τα μικρά και τα κιλά χάνονται.Εσύ έχεις πάρει καθόλου;;; σε έχω ξαναρωτήσει αλλά έχω αλτσχαιμερ είδατε τι είναι τα μικρά;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα κοπελιες τι κανετε εγω μολις κοιμηθηκε η Μαρια και ηρεμησα για 10 λεπτα μεχρι να παω να φερω την Ελισαβετ...

πηγα γιατρο καλυτερα ειναι η αποκολληση υπαρχει ακομα βεβαια το θετικο ειναι οτι δεν εχουμε δει καθολου αιμα συνεχιζω τα ουτρο και θα παω σε ενδοκρινολογο επειγοντως το σακχαρο ειναι 115 το πρωι νηστικια αρχισαμε νωρις νωρις αυτη τη φορα....

εσεις τι κανετε????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ΑΧΑΧΧΑ ΚΟΥΚΛΕς 12,30-2 ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ....ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ Ο ΜΙΚΡΟ -ΜΑΛΛΟΜ απογευμα και η μικρη εινια σχολειο και δεν εχω κατι αλλο ν ακανω τοτε ισωςξαπλωσω!βραδυ 10 κοιμουνται μεχρι τις 00,00 πουφευγω για δουλει μπανιο, συμμαζεμα-οπσδηποτε γιατι ειμαστε βομβαρδισμενοι-κανενα σιδερο κτλ...μουμου αληθεια δεν προλαβαινω

μπραβο μινακι γι ατην αποκολληση θετικα ολα!οσο για το διαβητη κυησησ,,,η διαιτα που εκανα εγω ηταν 1800 θερμιδων...μη σου πω τι περιελεμβανε μουμου...οχι μονο δεν ετρωγες ζαχαρη ,και πολυ περιορισμενους υδαρανθρακες αλλ αηταν και συνδυασμοι που επεφευγες ,κι επερεπε υσγκεκριμενα πραγματα,συγκεκριμενες ωρες...

οσο για τα κιλα εγω μετατη γεννηση του μικρου δεν πορεσα νατα χασω ακομη, δεν προσπαθω και ιδιαιτερα αλλα 8 κιλ απρεπει να χαθουν!για να γινω οπως ημουν αφηστε που περναν και τα χρονια και χανονατι πιο δυσκολα τα ατιμα!κι ενω αρχιζω καλα τ ο ρπωι , το βταδυ πριν φυγω στη δουκλεθαια μ επιανει λυσσα!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

οσο γιατο αλτσχαιμερ ξανθουλι...απο την πρωτηεγκυμοσυνη και μετα δ θυμαμαι πραγματικα τιποτα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

επ είπαμε μη τρελαθούμε κιόλας με τα κιλά ας βγούνε καλά τα μικρά και τα κιλά χάνονται.Εσύ έχεις πάρει καθόλου;;; σε έχω ξαναρωτήσει αλλά έχω αλτσχαιμερ είδατε τι είναι τα μικρά;;

εγω εχω παρει 1....

καλημερα κοπελιες τι κανετε εγω μολις κοιμηθηκε η Μαρια και ηρεμησα για 10 λεπτα μεχρι να παω να φερω την Ελισαβετ...

πηγα γιατρο καλυτερα ειναι η αποκολληση υπαρχει ακομα βεβαια το θετικο ειναι οτι δεν εχουμε δει καθολου αιμα συνεχιζω τα ουτρο και θα παω σε ενδοκρινολογο επειγοντως το σακχαρο ειναι 115 το πρωι νηστικια αρχισαμε νωρις νωρις αυτη τη φορα....

εσεις τι κανετε????

αντε Μινακι μπραβο ηρεμα να περασει η αποκολληση! γρηγορα στον ενδοκρινολογοοοοο!!!!

ΑΧΑΧΧΑ ΚΟΥΚΛΕς 12,30-2 ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ....ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ Ο ΜΙΚΡΟ -ΜΑΛΛΟΜ απογευμα και η μικρη εινια σχολειο και δεν εχω κατι αλλο ν ακανω τοτε ισωςξαπλωσω!βραδυ 10 κοιμουνται μεχρι τις 00,00 πουφευγω για δουλει μπανιο, συμμαζεμα-οπσδηποτε γιατι ειμαστε βομβαρδισμενοι-κανενα σιδερο κτλ...μουμου αληθεια δεν προλαβαινω

μπραβο μινακι γι ατην αποκολληση θετικα ολα!οσο για το διαβητη κυησησ,,,η διαιτα που εκανα εγω ηταν 1800 θερμιδων...μη σου πω τι περιελεμβανε μουμου...οχι μονο δεν ετρωγες ζαχαρη ,και πολυ περιορισμενους υδαρανθρακες αλλ αηταν και συνδυασμοι που επεφευγες ,κι επερεπε υσγκεκριμενα πραγματα,συγκεκριμενες ωρες...

οσο για τα κιλα εγω μετατη γεννηση του μικρου δεν πορεσα νατα χασω ακομη, δεν προσπαθω και ιδιαιτερα αλλα 8 κιλ απρεπει να χαθουν!για να γινω οπως ημουν αφηστε που περναν και τα χρονια και χανονατι πιο δυσκολα τα ατιμα!κι ενω αρχιζω καλα τ ο ρπωι , το βταδυ πριν φυγω στη δουκλεθαια μ επιανει λυσσα!!!!

Εμενα η ζαχαρη δεν με νοιαζει.... και να μου την κοψει δεν με νοιαζει , δεν την ζηταω ετσι κι αλλιως....

1800 θερμιδες αμα φαω θα ειμαι η πιο ευτυχισμενη του κοσμου! εγω δεν τρωω πανω απο 1200..... οπως ετρωγα!! στις 1800 θα εκανα τρελα παρτυ!!!

κι ομως μουμου...πεφτει πολυ πεινα....ασε που εχει ςκαι τις υπογλυκαιμιες λογω εγκυμοσυνης και λογω σακχαρου...κι εγω με ελαχιστε θερμιδες ημουν αλλα πεινουσαααααααααααααααααααααααααα στη ν εγκυμοσυν ητρελα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...