Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααααα!!!!!

Μινακι περιμένουμε τα νέα σου!!!!

Κισακο, πραγματικα σε θαυμάζω.... δεν εχω λόγια!! με 2 μωρά και νυχτα... ποτε κοιμάσαι ????????

Ξανθή θα σταματήσεις στο 3ο ή μπα???

Ξανθοπούλου τι κανς???

Ευτυχώς ειναι Παρασκευή γιατι δεν θα άντεχα άλλη μια μέρα...βαριέμαι φριχτά στο γραφείο, εχει δουλίτσα αλλα βαριεμαι λεμεεεεεε!!!

Σε γενικές γραμμές καλά!

τιποτα αξιο αναφοράς!

Καλημέρα...Και εγώ βαριέμαι και πολύ και το έχω ρίξει στις ιντερνετικές αγορές....Πήρα παπούτσια για τα παιδιά....

Μουμάκι μου όχι τέλος....Και το λέω 1000%...Μέχρι εδώ μπορούμε να τα μεγαλώσουμε με ότι θέλουν πραγματικά έστω και αν χρειαστεί κάποια στιγμή να στριμωχτούμε θα είναι για λίγο.

Και δεν λέω για μεγαλεία για δραστηριότητες, το θέατρο μας, οι ξένες γλώσσες κτλ μέχρι εδώ μπορούμε σχεδόν άνετα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κανεις ψωνιαααα???? θελω κι εγω κατι πραγματακια!! χα χα χα

ουφ, βρε Ξανθουλα, μιας και εισαι εδω...πειραζει που εκνευριζομαι που μου φερονται λες και ειμαι αναπηρη??? ουφ... δεν μπορω.... μην κανεις, μην πας για ψωνια...μην σηκωνεις...μην κουνιεσαι..να κοιμασαι...

δεν ειμαι μωρο.... και γενικα επειδη δεν ειναι του χαρακτηρα μου να εξαρτωμαι απο αλλους με εκνευριζει αυτο!

η μανα μου μου λεει πως κανεις ετσι? μα, αναπηρη ειμαι?????

Κοίτα μην εκνευρίζεσαι όσο μπορείς και απλά να τους πεις ότι έγκυος είσαι όχι άρρωστη.Αν θες κάτι θα το ζητήσεις δεν είσαι μικρή.

Αλλά να σου πω δώσε ένα ελαφρυντικό γιατί ίσως επειδή ταλαιπωρήθηκες για την εγκυμοσύνη χρονικά ίσως για αυτό είναι υπερβολικοί το θεωρούν υποχρέωσή τους να σε εξυπηρετούν.Ξέρεις καλά ότι από ενδιαφέρον το κάνουν όχι από κακή πρόθεση....

Για ψώνια χωρίς πλάκα όταν καταλήξεις τι θες για τα μικρά πες να ρίξουμε ματιά σε ίντερνετ να γλυτώσετε χρήματα. Μην ανησυχείς και να μην έχεις αγοράσει θα σε στείλω στα πιο έμπιστα ώστε να είσαι ήσυχη και θα σε βοηθήσω όσο θες.Απλά πες τι θες και αν ξέρω θα σε κατευθύνω.

Για να έχεις να χαζεύεις τώρα δες εδώ www.motherbaby.gr έχουν πάρει πολλές κοπέλες από το φόρουμ και έχουν μείνει ευχαριστημένες τόσο με τις τιμές όσο και με την ποιότητα.Προσωπικά δεν έχω ψωνίσει.

Διαφημίσεις

Κοίτα μην εκνευρίζεσαι όσο μπορείς και απλά να τους πεις ότι έγκυος είσαι όχι άρρωστη.Αν θες κάτι θα το ζητήσεις δεν είσαι μικρή.

Αλλά να σου πω δώσε ένα ελαφρυντικό γιατί ίσως επειδή ταλαιπωρήθηκες για την εγκυμοσύνη χρονικά ίσως για αυτό είναι υπερβολικοί το θεωρούν υποχρέωσή τους να σε εξυπηρετούν.Ξέρεις καλά ότι από ενδιαφέρον το κάνουν όχι από κακή πρόθεση....

εννοειται οτι δεν εχουν κακη προθεση! απλα παντα ημουν εντελως ανεξαρτητη και ήξεραν τα ορια! τωρα..καθε τρεις και λιγο "μην πας να παρεις γαλα, θα σου παρω εγω"... "μην κουραζεσαι".."να κοιμασαι"... τους ειπα, δεν ειμαι αναπηρη!!!! αλλα ειλικρινα δεν το αντεχω!!!

Για ψώνια χωρίς πλάκα όταν καταλήξεις τι θες για τα μικρά πες να ρίξουμε ματιά σε ίντερνετ να γλυτώσετε χρήματα. Μην ανησυχείς και να μην έχεις αγοράσει θα σε στείλω στα πιο έμπιστα ώστε να είσαι ήσυχη και θα σε βοηθήσω όσο θες.Απλά πες τι θες και αν ξέρω θα σε κατευθύνω.

Για να έχεις να χαζεύεις τώρα δες εδώ www.motherbaby.gr έχουν πάρει πολλές κοπέλες από το φόρουμ και έχουν μείνει ευχαριστημένες τόσο με τις τιμές όσο και με την ποιότητα.Προσωπικά δεν έχω ψωνίσει.

γενικοτερα οτι εχεις και το χεις δοκιμασει μπορεις να μου το στειλεις.... ψωνιζω απο το ιντερνετ και με ενδιαφερει. στου στελνω πμ με το μειλ μου!

mou mou... δεν κοιμαμαι...συνηθισα!η κοιμαμαι 2-3 ωρες σπανια σερι αλλα...χτες πηγα 00,30 στο γραφειο , ανοιγει 02,00 εγω μεχρι τις 02,00 κοιμηθηκα,ειδα και ονειρο...αχαχα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γυρισα 07,30 σπιτι,8,30 σηκωθηκαν τ αμωρα!καποιες μερες ειμαι οκ ,αλλες παλι σαν κοτοπουλο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γυρισα 07,30 σπιτι,8,30 σηκωθηκαν τ αμωρα!καποιες μερες ειμαι οκ ,αλλες παλι σαν κοτοπουλο!

μου κανεις πλακα ετσι??????

δεν κοιμασαι ουτε το μεσημερι λιγο????

τιποτα????

πως αντεχεις ρε συ?

Διαφημίσεις

Μέχρι τώρα έχω πάρει 5 αλλά να σου πω εγώ τα βάζω αφού γεννήσω με τον θηλασμό όχι στις εγκυμοσύνες...Αλλά μετά πρέπει να το ράψω οπωσδήποτε αυτή την φορά έχω γίνει τέρας

Μέχρι τώρα έχω πάρει 5 αλλά να σου πω εγώ τα βάζω αφού γεννήσω με τον θηλασμό όχι στις εγκυμοσύνες...Αλλά μετά πρέπει να το ράψω οπωσδήποτε αυτή την φορά έχω γίνει τέρας

με τον θηλασμο?!?!?!!?!?!?!?!? εκει δεν χανεις??????

αφου εχεις παρει μονο 5 πως εχεις γινει τερας? θα μας τρελανεις?

εμένα προσωπικά η προλακτίνη με μπλοκάρει τόσο πολύ που ενώ έκανα 1 μήνα εξαντλητική δίαιτα έχασα το αστρονομικό νούμερο του 1 κιλού όλο και όλο....

Τέρας είμαι όχι από τα τώρα 5 κιλά αλλά από τα 20 περίπου που έβαλα όσο θήλαζα την μικρή...Είπες κάτι;;;;είμαι 85 ολοκληρα κιλά με ύψος 1.70 μόνο χαχαχα ντολμάς

εμένα προσωπικά η προλακτίνη με μπλοκάρει τόσο πολύ που ενώ έκανα 1 μήνα εξαντλητική δίαιτα έχασα το αστρονομικό νούμερο του 1 κιλού όλο και όλο....

Τέρας είμαι όχι από τα τώρα 5 κιλά αλλά από τα 20 περίπου που έβαλα όσο θήλαζα την μικρή...Είπες κάτι;;;;είμαι 85 ολοκληρα κιλά με ύψος 1.70 μόνο χαχαχα ντολμάς

αααααα........ εσυ εχεις αλλο θεμα.......

το υψος σου καλο ειναι, δεν εισαι κοντη...αλλα τα κιλα πολλα, οντως!!!

οποτε εσυ ποτε τα χανεις τα κιλα?οταν σταματησεις να θηλαζεις????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...